29 / 03 / 2024

necdet basaran

necdet basaran

Hürriyet Gazetesi yazarı Tolga Tanış yazısında, konuk olduğu Fethullah Gülen'in evinden bahsetti

Binaların zemin katlarından kırılarak göçmesi nasıl engellenir? İnşaat Yüksek Mühendisi tek tek açıkladı!

Prof. Dr. İnş. Yük. Müh. Necdet Torunbalcı, X sosyal medya hesabından, binaların zemin katlarından kırılarak göçmesinin nasıl engelleneceğini açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...  

Necdet Fidan İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Necdet Fidan İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Necdet Fidan İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Necdet Gürbüztürk mesleği nedir? Necdet Gürbüztürk nereden mezundur?

Necdet Gürbüztürk ne iş yapıyor? Necdet Gürbüztürk’ün mesleği nedir? Necdet Gürbüztürk nereden mezundur? İşte detaylar!

Necdet Utkanlar kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Necdet Utkanlar kimdir? Kaç yaşında? Necdet Utkanlar  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Necdet Utkanlar 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Necdet Utkanlar 'ın hayatına dair merak edilenler.

Göçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Fazlıoğlu ve Necdet Günay ortaklığında kuruldu.

Kuzeys İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Reklam Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kuzeys İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Reklam Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Necdet Çetin tarafından kuruldu.

Nov Yönetim Danışmanlık Dijital Satış Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nov Yönetim Danışmanlık Dijital Satış Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 8 milyon TL sermaye bedeli ile Necdet Adak tarafından kuruldu.

Dizel Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizel Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Necdet Elmas tarafından kuruldu.

Pes Mühendislik Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pes Mühendislik Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Necdet Demir tarafından kuruldu.

Ulaştırma eski bakanı Haluk Necdet Arık vefat etti!

26 Mart 1971 - 29 Eylül 1971 tarihleri arasında görev yapan Ulaştırma eski bakanı Haluk Necdet Arık hayatını kaybetti.

Ege Üniversitesi'ndeki iki kaçak binadan kira alınmadı iddiası!

Ege Üniversitesi (EÜ) eski Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın Ege Üniversitesi kampüsünde biri hazine arazisinde biri yeşil alanda olmak üzere 2 kaçak bina inşa ettirdiği ve bu binalardan 2 senedir kira alınmadığı belirlendi.

Masiva Design Mimarlık Mühendislik Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi kuruldu!

Masiva Design Mimarlık Mühendislik Ticaret Ve Sanayi  Şirketi Maltepe’de   200 bin TL sermaye bedeli  ile  Necdet Furkan Erbek, Mehmet Hacıosmanoğlu , Muhammed Furkan Kon ve Necdet Furkan Erbek tarafından kuruldu.

Nurol GYO bağımsız yönetim kurulu adaylarını seçiyor!

Nurol GYO tarafından Mehmet Hilmi Özkazanç ve Necdet Gürbüztürk'ün 8 Nisan 2021 Perşembe günü yapılacak şirket olağan genel kurul toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi adayları olarak ortakların onayına sunulmasına karar verildi.

necdet basaran Haberi

necdet basaran

Hafta içi, Fethullah Gülen'in Pensilvanya'da kaldığı eve gittim. Okyanusun öteki ucunda, 70 milyonluk bir ülkede her gün adının etrafında kıyametler koparken, burada bir günü nasıl geçiyor, öğrenmek için. Türkiye ne kadar gürültülüyse, burası o kadar sessiz. Türkiye'de herkes ne kadar sinirliyse, buradakiler o kadar rahat. Ağaçların ortasında, serin, sakin bir çiftlik burası. Bir durum kendi içinde ancak bu kadar ironik olabilir.

Kapıda duruyordum. Orta yaşlı biri geldi. Üstünde kumaş pantolon ve dışarı sarkıttığı düz beyaz gömleğiyle karşıdaki mescidin önünde oynayan çocukları izlemeye başladı. 9-10 yaşlarında, 10 kadar çocuk, aralarından uzun boylu olanın tuttuğu topun etrafında koşturup duruyor. Bir süre sonra, artık bir tanesi rahatsız oldu. Uzun olan topu vermiyor diye... Orta yaşlı adamın yanına geldi ve bir şeyler söyledi. Adam...