18 / 04 / 2024

Necmi Kadıoğlu Esenyurt Belediyesi

Necmi Kadıoğlu Esenyurt Belediyesi

Esenyurt Belediye başkanı Necmi Kadıoğlu kimdir? Necmi Kadıoğlu ne zamandan beri belediye başkanlığı yapıyor? Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Belediyesi ile hangi projelere imza attı? İşte yanıtı...

Marmara depremi er ya da geç olacak! Prof. Dr. Kadıoğlu, İstanbul için acil eylem planını açıkladı!

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kağan Kadıoğlu, beklenen büyük Marmara depreminin er ya da geç olacağını dile getirdi ve önemli uyarılarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu'ndan kentsel dönüşüm tepkisi: Ana arterlerden başlatılması gerekir!

İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölüm Başkanı, Afet Yönetimi Enstitüsü ve İklim Değişikliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, X sosyal medya hesabından kentsel dönüşüm ile ilgili konuştu. İşte Kadıoğlu'nun o açıklaması ve vatandaşların yorumları...

İstanbul için ürküten uyarı! Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu tek tek açıkladı! Maraş depreminin benzeri İstanbul'da olursa...

Milyonlarca kişi merak ediyor. İstanbul için ürküten uyarı! Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu tek tek açıkladı! Maraş depreminin benzeri İstanbul'da olursa...

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Mikdat Kadıoğlu'ndan binalarda sıfır giriş uyarısı!

Karadeniz'de meydana gelen şiddetli yağışlar sebebiyle meydana gelen sel felaketi nedeniyle çok sayıda ev sel felaketiyle karşılaştı. Prof. Mikdat Kadıoğlu yeni inşa edilen konutlarda sıfır giriş yapılmamasını dile getirdi. 

Niğde'deki Kadıoğlu Konağı 1.1 milyon TL'ye restore ediliyor!

Niğde Belediyesi, Osmanlı döneminde yapılan tarihi Kadıoğlu Konağı'nı restore ediyor. Konağın restorasyon maliyeti 1 milyon 100 bin TL olacak.

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yakut tarafından kuruldu.

Esenyurt Belediyesi'ne kamulaştırmasız el atma davasında haciz kararı!

Esenyurt Belediyesi'ne Necmi Kadıoğlu döneminde açılan kamulaştırmasız el atma davası sebebiyle haciz geldi. Fakat haciz işlemi avukatların itirazı üzerine belediyedeki işleri aksatacağı nedeniyle durduruldu. 

Necmi Kadıoğlu'ndan konut mağdurlarına: Sizi dava edeceğim!

Esenyurt eski Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, kendini eleştirenlere yanıt verdi. Kendi döneminde yapılan hizmetleri sıralayan Kadıoğlu, konut mağdurlarına da "Sizi dava edeceğim" dedi.

S Kadıoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Kadıoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Samet Kadıoğlu tarafından kuruldu.

Esenyurt’ta Necmi Kadıoğlu Vakfı’na tahsis edilen arsaya tepki geldi!

Eski belediye başkanı AKP'li Necmi Kadıoğlu’nun vakfına tahsis edilen 25 dönümlük arsada basın açıklaması yapan Esenyurt Alternatif Kültür Sanat Derneği üyeleri, arsa hakkında, “Bu arsa Esenyurtlu çocukların okul alanıdır!” dedi… 

Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na bedelsiz arazi tahsisi mi yapıldı?

Eski Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun, yönetiminde olduğu Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na üniversite yapılması için 25 yıllığına bedelsiz tahsis ettiği arsaya ilişkin yeni iddialar ortaya çıktı.

Mikdat Kadıoğlu'ndan Türkiye’ye deprem çağrısı!

İstanbul'da yaşanan 5,8'lik sarsıntı, deprem gerçeğini bir kez daha ülkenin gündemine getirdi. Afet yönetimi uzmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu'ndan konuyla ilgili önemli bir çağrı geldi.

Necmi Kadıoğlu Esenyurt Belediyesi Haberi

Necmi Kadıoğlu Esenyurt Belediyesi

Necmi Kadıoğlu kimdir?

Necmi Kadıoğlu; Gümüşhane’de 1954 yılında doğdu. Orta, lise ve üniversite eğitimini İstanbul’da tamamladı. İlk işini Gümrük Müşaviri olarak yaptı. Kadıoğlu, daha sonra Mali Müşavir olarak çalıştı. 


Kadıoğlu; 1992-1993 yılları arasında Kâğıthane Belediyesi'nde Başkan Danışmanlığı yaptı. 1994-1998 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Kaynak ve İştirakler Daire Başkanlığı ve Başkan Danışmanlığı görevlerinde bulundu. 


2004 yılında yapılan yerel seçimlerde Esenyurt Belediyesi'nde Belediye Başkanı olarak göreve başladı. Esenyurt Belediyesi’nde hala başkanlık görevine devam etmektedir.


Esenyurt Belediyesi’nin projeleri;

Eğitim;

1.Pelit Pastacılık ve Çikolatacılık Teknik Lisesi ve Meslek Yüksek Okulu

2.Alkop Aluminyumculuk Endüstri Teknik Meslek Lisesi

3.Garanti Koza İlköğretim Okulu

4.Osman Bakırcı İlköğretim Okulu

5.Milpa İlköğretim Okulu

6.Tulip İlköğretim Okulu

7.Necmi Kadıoğlu Lisesi

8.Meslek Lisesi

9.Üniversite


Parklar;

1.Kadir Topbaş Parkı

2.75. yıl Parkı 

3.Abdullah Gül Parkı 

4.Ardıçlı Parkı

5.Güzelyurt Semt Parkı

6.Esenyurt Rekreasyon Köyü

7.Güzelyurt 8.Sokak Parkı


Kavşak ve köprüler;

1.Cumhuriyet Meydanı Kavşağı

2.İncirtepe Tabela Durağı Kavşağı

3.Yenikent...