28 / 03 / 2024

Nefis Çankaya Evleri nerede

Nefis Çankaya Evleri nerede

Ankara Çankaya'da inşa edilen Nefis Çankaya Evleri'nin bu yıl teslim edilmesi planlanıyor. Tüm hızıyla devam eden proje son fırsatlarla sahiplerini bekliyor.

Nefis Çankaya Evleri’yle kentin içinde bahçeli ev yaşamına ulaşın!

Nefis Çankaya Evleri’nde yerini alanlar tam anlamıyla ‘nefis’ bir hayatın keyfini sürecek. Farklı konut tiplerinde toplam 209 konutun yer aldığı proje, 20’şer katlı iki kule ve yatayda baza bloklardan oluşuyor.

Nefis Çankaya Evleri sahiplerine 9 ayda yüzde 35 kar sağladı!

Nefis Çankaya Evleri, 9 ay gibi kısa bir sürede konut sahiplerine yüzde 35’e varan kazanç getirdi. YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Çankaya, Nefis Çankaya Evleri’ne Ankaralılar’ın büyük ilgi gösterdiğini belirtti.

Nefis Çankaya Evleri gün ışığını konut sahipleriyle buluşturuyor!

Başkent Ankara’nın en önemli yerleşim yerlerinden Çankaya’da inşa edilen Nefis Çankaya Evleri de gün ışığının mutluluğunu konut sahipleriyle buluşturan o projelerden biri…

Nefis Çankaya Evleri ile temiz hava banyosu!

Yoğun trafikten kaynaklanan karbondioksit salımına bir de kış aylarında artan kirli hava eklenince kent merkezlerinde nefes almak da zorlaştı. Ankara’da yaşayanların imdadına ise kentin göbeğindeki İmrahor Vadisi yetişiyor.

Nefis Çankaya Evleri görücüye çıktı!

Yaklaşık 25 yıldan bu yana hayata geçirdiği projelerle Başkent konut sektörünün öne çıkan firmalarından olan YP İnşaat, son projeleri Nefis Çankaya Evleri’ni de görücüye çıkardı.

Nefis Çankaya Evleri doğa ile şehri birleştiriyor!

Başkent Ankara’nın merkezi Çankaya’da hayata geçirilen Nefis Çankaya Evleri, kentin nefes alma duraklarından İmrahor Vadisi manzarasıyla şehir yaşamından kopmak istemeyen konut sahiplerini doğayla bütünleştiriyor.

YP İnşaat Nefis Çankaya Evleri!

YP İnşaat Nefis Çankaya Evleri 'nde daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Toplam arsa alanı 20 dönüm olarak belirlenen projede teslimlerin 2017 yılında yapılması öngörülüyor.

Nefis Çankaya Evleri'nde 317 bin TL'ye!

Metropol yaşama alışkın olanlar için “doğa” kent merkezinin dışında başlarken, “Nefis Çankaya Evleri”, temiz hava ve yeşil manzarayı Başkent’in kalbine getirdi. 2017 yılının Ağustos ayında teslim edilecek projede daire fiyatları 317 bin TL'den başlıyor.

Yeşilbayır Çankaya Evleri'nde 1 milyon 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! Yeni proje!

Yeşilbayır Çankaya Evleri projesinde satışlar başladı. Peki Yeşilbayır Çankaya Evleri'nde hangi konut tipleri var? Konut fiyatları ne kadar? 

8 yeni Çankaya Evi açılacak!

Çankaya Belediyesi tarafından Çankaya Evleri'nin sayısının 8 tane daha açıp 27'ye çıkartılması planlanıyor.

Nefis Çankaya Evleri’nde yaşam başladı!

Ankara'da hayata geçirilen Nefis Çankaya Evleri'nde yaşam başladı. Nefis Çankaya Evleri projesi “Doğanın içinde bir şehirli” sloganı ile yükseliyor. 

Ankara Angora Evleri'nde 29.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Lodumu mahallesinde yer alan Angora Evleri'ndeki villa 29 milyon 883 bin 700 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Anka Cadde Evleri fiyatları!

Ankara Çankaya'da "Şehrin yeni merkezinde, yepyeni bir yaşam!" sloganıyla hayata geçirilen Anka Cadde projesi 21 katlı tek blok olarak planlandı. Anka Cadde Evleri fiyatları 390 bin TL'den başlıyor...

Fundaroma Çankaya ne zaman teslim?

İki blok olarak hayata geçirilen Fundaroma Çankaya Evleri 99 daire, 98 ofis ve 80 mağazadan meydana geliyor. Peki Fundaroma Çankaya ne zaman teslim?

Çankaya Ege Vadisi Sinpaş 2017 ödeme planı!

Sinpaş GYO tarafından Ankara Çankaya Oran'da hayata geçirilen Ege Vadisi Evleri üç etaptan oluşuyor. Projede yüzde 5 peşinat vererek ev sahibi olunabiliyor...

Ege Vadisi Çankaya Evleri ödeme planı!

Sinpaş GYO imzası taşıyan Ege Vadisi projesinde yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Üç etaptan oluşan Ege Vadisi'nde fiyatlar 283 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Nefis Çankaya Evleri'nde teslimler bu yıl!

Ankara Çankaya'da inşa edilen Nefis Çankaya Evleri'nin bu yıl teslim edilmesi planlanıyor. Tüm hızıyla devam eden proje son fırsatlarla sahiplerini bekliyor.

Beysu Konakları Çankaya fiyatları!

Toplam 359 konuttan meydana gelen Beysu Konakları Çankaya fiyatları 1 milyon 850 bin TL'den başlıyor. Ankara Beysu Konakları Evleri'nde teslimler hemen yapılıyor.

Nefis Çankaya Evleri’yle kentin içinde bahçeli ev yaşamına ulaşın!

Nefis Çankaya Evleri’nde yerini alanlar tam anlamıyla ‘nefis’ bir hayatın keyfini sürecek. Farklı konut tiplerinde toplam 209 konutun yer aldığı proje, 20’şer katlı iki kule ve yatayda baza bloklardan oluşuyor.

Nefis Çankaya Evleri’nin yüzde 80'i tamam!

Temiz havası ve eşsiz manzarasıyla Başkent Ankara’nın merkezine en yakın nefes alma duraklarından İmrahor Vadisi cepheli Nefis Çankaya Evleri’nde kaba inşaatın büyük çoğunluğu tamamlanırken, ekip aynı hız ve heyecanla detaylara yoğunlaştı.

Çankaya Marina Ankara Evleri ödeme planı!

Çankaya Marina Ankara Evleri ödeme planı kapsamında 25 bin TL peşinatla ödemeler yapılıyor. Marina Ankara projesinde fiyatlar 293 bin TL'den başlıyor...

Nefis Çankaya Evleri nerede Haberi

Nefis Çankaya Evleri nerede

Başkent Ankara’nın yıllar geçse de değişmeyen merkezi Çankaya’nın göbeğinde, İmrahor Vadisi cephesiyle tertemiz havada bir yaşam sunan Nefis Çankaya Evleri, bu yıl sahiplerine teslim edilmeye hazırlanıyor.


Özel lokasyonu, yatay ve dikey bloklardan oluşan mimarisi ve özellikle kent merkezinde Ankaralılar’ın en çok ilgi gösterdiği konut projelerinin başında gelen Nefis Çankaya Evleri’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.


Projeyi hayata geçiren YP İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, yüzde 85’i sahiplerini bulan projede sınırlı sayıda konut kaldığını anımsatarak, teslim tarihinin yaklaşmasının da konut almak isteyenlere cazip geldiğini kaydetti.


Nefis Çankaya Evleri’nin gördüğü ilgi üzerine başlattıkları kampanyanın da kısa bir süre daha devam edeceğinin altını çizen Osman Cem Çankaya, şöyle devam etti:


“Temiz havayla buluşturan İmrahor Vadisi cephesinden, kolay ulaşım sağlanan seçkin lokasyonuna; herkesin kendine uygun...