19 / 04 / 2024

nemrut dağı hakkında bilgi

nemrut dağı hakkında bilgi

UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan ve 'Dünyada güneşin doğuşunun ve batışının en güzel izlendiği yer' olarak bilinen Nemrut Dağı'nda turizm sezonu açılıyor.

Yeni yasayla devlet konuta el mi koyuyor? Kentsel dönüşüm yasası hakkında tüm detaylar!

Kentsel dönüşüm yasası ile ilgili sosyal medyada “Bu bir mülksüzleştirme planı” yorumunu yapan da bulunuyor, “Bu yasayla sorun çözülür” diyenlerde. Peki ueni yasayla devlet konuta el mi koyuyor? İşte kntsel dönüşüm yasası hakkında tüm detaylar...

Öğretmen Ek Ders Ücreti hakkında flaş iddia

Öğretmenlerin ek ders ücreti hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Çok sayıda öğretmen haberi alır almaz araştırma yapmaya başladı.

Emekliler hakkında flaş açıklama. Zammı daha yeni almışlardı

Emekli zammının belli olmasının ardından bankalardan da emekliler hakkında yeni adımlar gelmeye başladı. TEB emeklilere yönelik yeni kredi paketini duyurdu.

Albaraka'dan emekliler hakkında açıklama!

Özel bankalardan emekli promosyonları hakkında açıklamalar yapılmaya devam ediyor. Albaraka'dan da emekli vatandaşlarımız hakkında yeni bir açıklama geldi.

İslam Memiş'ten gram altın hakkında flaş açıklama

Yaklaşan seçimler öncesinde çok sayıda vatandaş bankalardaki parasını çekerek ya altın ya da dolar aldı. Altın uzmanı İslam Memiş'ten gram altın hakkında önemli açıklamalar geldi.

O ilde fahiş kira artışı yapan 42 kişi hakkında soruşturma!

Konya'da, 6 Şubat tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra konut kira tutarlarında fahiş fiyat artışı yaptığı tespit edilmiş olan 42 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

Son dakika: 2023 emekli bayram ikramiyesi hakkında flaş gelişme!

Ülkemizde yaşayan milyonlarca emekli vatandaş emekli ikramiyelerdeki durumun ne olacağını araştırıyor. Emekli vatandaşlar hakkında da flaş bir gelişme yaşandı. İşte emekli ikramiyeleri hakkında detaylar.

İstanbul'da yaşayanlar acilen buraya baksın! 7.5'in üzerinde deprem riski! Büyük İstanbul depremi hakkında son dakika!

İstanbul'da yaşayanlar acilen buraya baksın!  7.5'in üzerinde deprem riski! Büyük İstanbul depremi hakkında son dakika açıklaması resmen geldi!..İşte bütün ayrıntılar...

Altın fiyatları hakkında son dakika önemli bir uyarı geldi

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmaların ardından uzmanlardan da altın fiyatları hakkında peş peşe açıklamalar gelmeye başladı. Son olarak İslam Memiş altın fiyatları konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

iPhone 14 Pro’da meydana gelen ekran sorunu hakkında Apple'dan ilk açıklama!

Apple, kullanıcıların yaşadığı yatay çizgi sorunu hakkında yaptığı açıklamada, hatanın güncelleme ile çözüleceğini bildirdi.

Okul kantinleri hakkında flaş karar! Anne ve babalar sizi de yakından ilgilendiriyor

Okul kantinleri hakkında MEB'den çok önemli bir karar geldi. Okul kantinlerindeki kira artışları artık sabitlenecek. Bu durumun da fiyatlara olumlu olarak yansıması bekleniyor.

TOGG’un fiyatı hakkında son dakika gelişmesi! Bakan Varank açıkladı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank partisi tarafından düzenlenen '2023'e Doğru Şehir Buluşmaları'nda Nevşehir'e geldi. Programına basın toplantısı ile start veren Bakan Varank, Türkiye'nin otomobili TOGG hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

Borsada beklenen oldu 10 kişi hakkında suç duyurusunda bulunuldu

Borsa İstanbul'da manipülasyon yaptıkları iddiasıyla 10 kişi hakkında suç duyurusunda bulunulurken aynı zamanda bu kişilere işlem yasağı da getirildi. İşte o isimler...

nemrut dağı hakkında bilgi Haberi

nemrut dağı hakkında bilgi

Yaklaşık 4 aydan beri kış uykusunda olan Nemrut Dağı'nın yolunun kardan temizlenmesi için çalışmalar yürütülüyor. UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan ve 'Dünyada güneşin doğuşunun ve batışının en güzel izlendiği yer' olarak bilinen Nemrut Dağı'nda turizm sezonu açılıyor.

2 bin 256 metre yükseğindeki devasa heykellerin bulunduğu Nemrut Dağı, kış mevsiminin yumuşak geçmesi ve bahar aylarında havaların güzel olması üzerine kapılarını ziyaretçilere açılıyor.


Nemrut Dağı'nın yaklaşık 3 kilometrelik yolunun kar nedeniyle kapalı olduğunu ve Nisan ayı başından itibaren turistleri ağırlayacağını ifade...