16 / 04 / 2024

Neo Bolluca 4

Neo Bolluca 4

Neo Bolluca 4 satışa çıktı. Proje, etrafında açık otopark alanı ve güvenlikle çevrili 4 blok, 8 ticari dükkan ve 136 adet 2+1 ve 3+1 daireden oluşan, hem yaşamak hem de yatırım anlamında yeni nesil bir site olarak öne çıkıyor.

Hepsi Burada'dan bayram sürprizi! Tecno Pova Neo 2 kampanyasını kaçırmayın

Tecno Pova Neo 2, 2021'de piyasaya sürülen ekonomik bir akıllı telefondur. Hepsi Burada Nisan ayı indirimlerini Ramazan bayramı ile birleştirdi ve yüzde 4 indirimle kullanıcıya sundu. İşte detaylar.

Yamaha scooter fiyatları açıklandı! Scooterla kaç lira oldu? İşte, Neo's 4’ün 8 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yamaha Neo’s 4 kaç Türk Lirası oldu? Yamaha Neo’s 4 scooter alınır mı? İşte, Yamaha Neo’s 4’ün 8 Eylül 2022 fiyat listesi…

Arnavutköy Bolluca 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Bolluca Mahallesi, 440 ada, 4 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Neo Yapı konkordato ilan etti!

Kemerburgaz, Göktürk ve Bolluca'da 200 bin metrekareden fazla konut, villa ve iş yeri ile birçok proje hayata geçiren Neo Yapı konkordato ilan etti.

Neo Yapı'da işler karıştı!

İddiaya göre, konut üreten bir firma olan Neo Yapı, Bolluca projesinde sıkıntıya girdi. Projenin şantiyesinde işler durdu...

Neo Bolluca 6 fiyatları!

Neo Bolluca 6 fiyatları 245 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Yeşilliklerle çevrili 4 blok ve 144 daireden oluşan Neo Bolluca 6 projesi 3. Havalimanına 6 kilometre, metroya 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. 

Neo Bolluca 6 fiyatları ne kadar?

Neo Bolluca 6 projesi lansman öncesinde satışa sunuldu. Projedeki daire fiyatları 245 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor ...

Neo Bolluca 6 lansman öncesi fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Neo Bolluca 6 projesinde lansman öncesi fiyatlarla satış dönemi başlıyor. Metroya 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan projede kısa bir süre için fiyatlar 245 bin TL’den başlıyor. 

Neo AVM Bolluca projesi geliyor!

Neo AVM Bolluca projesi geliyor. Arnavutköy'ün ilk AVM'si olacak Neo AVM Bolluca'da çalışmalar 2- 3 ay içerisinde başlayacak. Projede hem daireler hem dükkanlar yer alacak.

Neo Park Bolluca: Neo Yapı’nın Arnavutköy’dekison projesi!

Neo Yapı tarafından Arnavutköy'de inşa edilen Neo Gölpark projesi 415 müstakil ev ve 8 mahalleden meydana geliyor.

Neo Park Bolluca fiyat listesi!

Neo Yapı imzasıyla Arnavutköy'de 3 blok halinde yükselen Neo Park Bolluca 20 daireden meydana geliyor. Neo Park Bolluca fiyat listesi 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor.

Neo Park Bolluca Arnavutköy’de yükseliyor!

Neo Yapı imzasıyla Arnavutköy'de hayata geçirilen Neo Park Bolluca projesi 2 bin dönüm orman arazisi ve 600 dönümde 415 müstakil ev ve sekiz mahalleden meydana geliyor. 

NEO Bolluca 5 projesi başlıyor!

3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoban Yolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kanal İstanbul ve yeni metro projeleriyle Arnavutköy- Bolluca bölgesi, tüm yatırımcıların yeni gözdesi.

Neo Bolluca 4 Haberi

Neo Bolluca 4

Kaliteli ve yenilikçi yaşam alanları yaratmak üzere 2000 yılında kurulan Neo Yapı, inşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimli yapısıyla doğa içinde huzurlu, sağlıklı ve konforlu yaşam alanları sunuyor. Neo Yapı, bugüne kadar Kemerburgaz, Göktürk ve Bolluca’da 200 bin metrekareden fazla konut ve işyeri ile hem yatırımcılarını hem de ev sahiplerini mutlu eden birçok projeye imza attı. Göktürk bölgesinde olduğu gibi, Bolluca bölgesinin de değerini yıllar önce fark eden Neo Yapı, vizyoner yaklaşımı ile hayata geçirdiği projeleriyle, yatırımcılarına kazandıran projeler sunmaya devam ediyor. 


NEO YAPI’DAN SON 12 AYDA BOLLUCA’DA 4.PROJE 

Neo Yapı, Kemerburgaz ve Göktürk’deki başarılı projelerinden sonra 3. Havaalanı ve Kanal İstanbul projesi ile ses getiren ve yatırımcıların gözdesi olan Arnavutköy’ün Bolluca bölgesinde hayata geçirdiği projelere her geçen gün...