25 / 04 / 2024

Neşe Erberk imar kirliliğine mi yol açtı

Neşe Erberk imar kirliliğine mi yol açtı

Eski Avrupa Güzeli Neşe Erberk'in başı adını taşıyan okul yüzünden dertte. Neşe Erberk, Beşiktaş’ta bulunan anaokulunu izin belgesi almadan okula dönüştürdüğü iddiasıyla mahkemeye verildi.

Çeşme ve Güzelbahçe'deki imar planı askıda! Çiğli'deki Büyük Gül Parkı'nı da ilgilendiriyor... 

İzmir'in Çeşme ve Güzelbahçe ilçelerinde mülkiyeti Hazine'ye kayıtlı kimi parsellerin imar planı değişiklikleri Resmi Gazete ilanı ile birlikte askıya çıkarıldı.

İmar affı ne zaman çıkacak? İmar affı kimleri kapsıyor? İmar affı şartlar neler? Son dakika imar affı...

İmar affı ile ilgili son dakika gelişmeler merakla takip ediliyor. Uzun zamandır kamoyunun gündeminde olan imar barışı için yeni gelişmelerde güncel gelişmeler araştırılıyor.  Peki, İmar affı ne zaman çıkacak? İmar affı kimleri kapsıyor? İmar affı şartlar neler? Son dakika imar affı...

İmar Affı ne zaman çıkacak? İmar affı kimleri kapsıyor? 

İmar affı bekleyenler, "2023'te imar affı çıkacak mı?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, İmar Affı ne zaman çıkacak? İmar affı kimleri kapsıyor, şartlar neler? İşte son dakika imar affı hakkında her şey...

SANKO Enerji, rüzgar-güneş hibrit santral yatırımını tamamladı

SANKO Enerji, Karaman’da başlattığı rüzgar ve güneşe dayalı hibrit elektrik santrali yatırımını tamamladığını belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Arsa alacaklar sakın bu tuzağa düşmeyin! e-plan (imar durumu) sorgulama sisteminden hemen kontrol edin!

Gayrimenkul almak isteyen vatandaşlar arsanın imarlı olup olmadığını nasıl sorgulayacağını merak ediyor. İşte imar sorgulama sistemine ilişkin tüm merak edilenler...

Mahkeme Ümraniye'deki Limonlu Bahçe projesinin imar planlarını iptal etti

MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı'nın şirketi Ak Yapı'nın İstanbul Ümraniye'de yapımı süren Limonlu Bahçe Konaklarıyla ilgili açılan imar planlarıyla ilgili davada mahkeme imar planlarını iptal etti.

2022 imar affı kimleri affedecek? Yıkım kararı çıkan TOGO kuleleri de affedilecek mi?

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici tarafından Meclis'e sunulan imar affı iki maddeden oluşuyor. Bir önceki imar affından yararlanıp parasal yükümlülüklerini yerine getirmeyenler ve yapı kayıt belgesi iptal edilenler de çıkacak yasadan yararlanabilecek. Para cezaları ise affedilecek.

Zeytinburnu Kazlıçeşme imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Kazlıçeşme Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

İzmir'de kiraya yüzde 100 zam yapan ev sahibi kiracıyı habersiz evden çıkardı! Eşyalarına el koydu

İzmir'de bir ev sahibi, kiracısına yüzde 100’e yakın zam yapmak istedi. Buna itiraz eden kiracı, haberi olmadan evden çıkartıldı. Ev sahibi iddiaya göre kiracının eşyalarına el koydu. Evden çıkarılan kiracı şimdi ne eşyalarını alabiliyor ne de sitenin kapısından içeri girebiliyor.

Neşe Pektaş Zurnacı, İdealist GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Neşe Pektaş Zurnacı, İdealist GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu...

Samsun Canik'te imar mevzuatına aykırı yapılar ortadan kaldırılıyor!

Samsun'a bağlı Canik Belediyesi, ilçe genelinde imar mevzuatına uygun olmayan yapıların yıkımı için ihale gerçekleştiriyor. 

Burcu Güneş ve üvey annesi arasındaki tapu krizi büyüyor!

Şarkıcı Burcu Güneş geçtiğimiz günlerde üvey annesi Nuray Güneş’e Antalya'daki evin tapusunun iptali üzerine dava açmıştı. Söz konusu dava sonrasında Nuray Güneş Ve Burcu Güneş arasında gerilim büyüdü. 

Burcu Güneş üvey annesine tapu iptal davası açtı! 

Şarkıcı Burcu Güneş üvey annesi Nuray Güneş’e Antalya’daki evi üzerine geçirdiği iddiasıyla tapu iptal davası açtı. 

Neşe Erberk imar kirliliğine mi yol açtı Haberi

Neşe Erberk imar kirliliğine mi yol açtı

Podyumları bıraktıktan sonra eğitim sektörüne el atan ve açtığı anaokuluyla dikkatleri üzerine çeken Neşe Erberk için beş yıl hapis istemiyle dava açıldı. Eski Avrupa Güzeli Erberk, Beşiktaş’ta bulunan anaokulunu izin belgesi almadan okula dönüştürdüğü iddiasıyla mahkemeye verildi. Neşe Erberk, Beşiktaş Akatlar mahallesindeki bulunan Korukent Yapı’ya ait bir bina kiralamış, 2013′te bina içinde ve eklentilerinde inşaat işlemleri yaparak okula dönüştürmüştü. Erberk, 2015′te faaliyete geçirdiği okula kendi ismini vermişti.


İMAR KİRLİLİĞİNE NEDEN OLMA


Korukent A.Ş., yönetim kurulu başkanı Ozan Manav, söz konusu binanın okul olarak faaliyet yürütmesinin İmar Kanunu’na aykırı olduğunu iddia ederek savcılığa başvurdu. Bina işgal bedelini Beşiktaş Belediyesi’ne ödediğini kaydeden Erberk ise suçlamaları reddetti. Anaokulunun gerekli izinler alınmadan okula dönüştürülmesi işleminin ruhsatsız ve İmar Kanuna Aykırı olduğu iddiasıyla Erberk’e “İmar kirliliğine...