19 / 04 / 2024

Nevşehir emlak vergisi son ödeme

Nevşehir emlak vergisi son ödeme

2017 yılına ilişkin Emlak Vergisi ve iş yerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi ile İlan Reklam Vergisi’nin 1. taksit ödeme süresi için Nevşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı yapıldı.

Nevşehir'de 3 adet arazi satılıyor! Milli Emlak'tan 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul satışı!

Nevşehir Milli Emlak, Nevşehir ili, Merkez ilçesi, Güvercinlik Köyü'nde yer alan 3 adet araziyi satıyor. Peki Nevşehir'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Nevşehir'in o ilçesinde 230 bin TL'ye arsa sahibi olabilirsiniz! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Nevşehir ili, Kozaklı ilçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 1 Eylül 2022 tarihinde yapılacak.

Büyükşehir emlak vergisi oranı 2022 nedir?

Emlak vergisi, 1319 sayılı kanun gereğince gayrimenkul sahipleri tarafından ödeniyor. Vergi büyükşehirde yüzde 100 artırımlı olarak uygulanıyor. Peki, büyükşehir emlak vergisi oranı 2022 nedir?

İzmirli depremzedelerden emlak vergisi alınmayacak!

İzmirli depremzedelerin emlak vergisi ödemesi meclise taşınıyor. İZDEDA Başkanı Haydar Özkan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in getirilecek önerge ile orta ve ağır hasarlı konutlardan emlak vergisi alınmasını engellemeyi planladığını dile getirdi.

Nevşehir Emlak Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Nevşehir Emlak Konutları Konut Ve Ticaret İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşi" "Nevşehir Emlak Konutları" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Nevşehir Merkez Emek parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Nevşehir Merkez Emek parselleri için  hazırlatılan 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Ukrayna'da emlak vergisi ödeme sistemi değişecek!

Ukrayna'da yapılan yeni düzenleme ile emlak vergisi artık konut metrekare alanı dikkate alınarak değil, konut değeri dikkate alınarak alınacak. Bununla beraber şehir merkezinde yaşayanlar daha fazla emlak vergisi ödeyecek.

Yaşar Neslihanoğlu'ndan emlak vergisi açıklaması!

CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin olağanüstü toplantısında konuştu. Neslihanoğlu, "Tüm belediyelerin bu ay yüzde 50 kesintisi var. Bu ay emlak vergisi ayı. Şu ana kadar kaç kişi gelip emlak vergisi yatırdı? Hiç kimse. İnsanlar zor durumda" diye konuştu..

Nevşehir Emlak Konutları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nevşehir Emlak Konutları projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Nevşehir 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nevşehir İli, Merkez İlçesi, Emek Mahallesi' nde yer alan 2 Adet Parsel için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Nevşehir Emlak Konutları'nın kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Nevşehir Emlak Konutları, Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin kesin kabulü yapıldı. Kesin kabul tutanağı 20 Aralık'ta onaylandı...

Konutların konumuna göre emlak vergisi farkı alınacak!

Büyükşehir Yasa Taslağı'nda en çok merak edilen hükümler arasında 'yeni gelir kaynağı' yer alıyor. Emlak vergisi, motorlu taşıtlar vergisi ve birçok vergiden belediyelere pay ayrılması planlanıyor...

İş yerlerinde emlak vergisi hesabı!

İş yerleri için, mülkün rayiç değeri üzerinden büyükşehir olan iller için binde 4, diğer illerde binde 2 oranında ilçe belediyelerine ödeme yapılıyor. Binde 2 veya binde 4 oranlarının uygulandığı Emlak Vergisi rayiç değeri de (matrah) iki kalemin toplamından oluşuyor.

Nevşehir emlak vergisi son ödeme Haberi

Nevşehir emlak vergisi son ödeme

2017 yılına ilişkin Emlak Vergisi ve iş yerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi ile İlan Reklam Vergisi’nin 1. taksit ödeme süresinin, 31 Mayıs 2017 Çarşamba günü sona ereceği belirtilerek mükellefler uyarıldı.


Nevşehir Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, yılda iki dönem olarak taksitlendirilen Emlak Vergisi ve iş yerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi ile İlan Reklam Vergisinin birinci taksit ödeme süresinin 31 Mayıs 2017 Çarşamba günü mesai saati bitiminde sona ereceği ifade edilerek, ödemelerin bir an önce yapılması gerektiği kaydedildi. Açıklamada, mükelleflerin cezalı duruma düşmemeleri için Emlak Vergisi ve iş yerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi ile İlan Reklam Vergisi ödemelerini zamanında yapmaları çağrısını...