29 / 03 / 2024

Newjoy mobilya indirim

Newjoy mobilya indirim

Bebek ve genç mobilyasının uzman markası Newjoy, bakanlar kurulunun yüzde 10 KDV indirimine ek olarak yüzde 8 oranında indirim uyguluyor. Kampanya Şubat sonuna kadar tüm Newjoy konsept mağazalarında geçerli.

Cumhurbaşkanı Erdoğan indirim çağrısı yapmıştı! O çağrıya bu marketler de cevap verdi! Ayçiçek yağı yüzde 15 düştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın indirim çağrısına MODOKO ve KARADENİZBİRLİK de katıldı. Buna göre, MODOKO yüzde 20 indirimli satılan mobilya fiyatlarının yılsonuna kadar aynı kalacağını duyurdu. KARADENİZBİRLİK de ayçiçek yağına yüzde 12-15 indirim yaptı.

Mondihome Babalar Günü için Lucia TV koltuğunda indirim yaptı! İşte indirimli fiyat

Mobilya sektörünün liderlerinden olan Mondihome, Babalar Günü’nün yaklaşmasıyla özel bir indirim süreci başlattı. Yeni ürünü olan ‘Lucia TV’, evin kahramanları olan babalara özel bir hediye olabilecek şekilde indirimli fiyatıyla satışa sunulmuştur. 

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı! 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı vatandaşları bekliyor. Peki Kelebek mağazasında hangi ürünler ne kadar oldu?

Kelebek Mobilya’da bu güne özel yüzde 15 indirim fırsatı! İşte 10 Ekim 2022 Kelebek fiyat listesi

Zarif ve şık döşenmiş evlerin marka değişmez adresi Kelebek Mobilya yüzde 15 indirimli hafta sonu fırsatlarını Pazartesi’ye uzattı. Mobilya arıyorsanız ve halen kararınızı veremediyseniz bu fırsat karar vermeniz için oldukça etkili olabilir. İşte indirimli Kelebek ürünleri

Kanepeleri yenileme zamanı! Mudo Mobilya’da yüzde 40 indirim! İşte 28 Eylül 2022 Mudo fiyat listesi!

Mudo’dan mobilyalarda kış fırsatı, seçili mobilya ürünlerinde yüzde 40 indirim kampanyası başladı. Kampanyada kanepeden konsola, sehpadan bar dolabına, mutfak masasından kitaplığa bir çok ürün indirimli fiyatlarla sunuluyor.

Adore Mobilya öğrenci odalarında yüzde 40 indirim! İşte 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Yeni eğitim yılı başladı. Öğrenciler okullarına döndü. Ancak evlerde de hummalı bir çalışma var. Özellikle yurtlarda kalamayan ya da tercih etmeyen üniversite öğrencileri kendi evlerini dizayn etme derdine düştü. Öğrencilerin imdadına yetişen Adore Mobilya öğrenci odalarında yüzde 40’a varan indirim

Her şey dahil düğün paketlerinde yüzde 32’ye varan indirim fırsatı! Rapsodi Mobilya 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Rapsodi mobilyanın her şey dahil düğün paketlerinde, yüzde 32’ye varan indirimli fiyatları devam ediyor. 8 farklı modelde geçerli olan indirim kısa süre için geçerli olacaktır.İşte, Rapsodi mobilya düğün paketleri 26 Eylül 2022 fiyat listesi…

6 bin 900 TL indirim fırsatını kaçırmayın! Tüm ürünlerde 24 ay taksit imkanı! Mondi Home 25 Eylül 2022 fiyat listesi...

Sevilen mobilya markası Mondi Home’da şimdi indirim zamanı. Anında 6 bin 900 TL indirim kazanın. Mondi Home’da satışta olan bütün ürünlerde geçerli olan indirimi kaçırmayın. Ayrıca tüm ürünlerde 24 taksit imkanı var. İşte, Mondi Home 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bu fırsat kaçmaz! Düğün paketlerinde 10 bin TL indirim! İpek Mobilya 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

İpek Mobilya’da görülmemiş indirim sizleri bekliyor. Mobilyalarda 3 bin ile 4 bin TL arası, düğün paketlerinde ise 8 bin ile 10 TL arası indirimi kaçırmayın. Sınırlı sayıda olan indirimli ürün adedi için acele edin. İşte İpek Mobilya 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

Vivense’den ev dekorasyon ürünlerinde yüzde 30’a varan indirim! Vivense 24 Eylül 2022 fiyat listesi

Uygun fiyatlı ürünleriyle dikkat çeken mobilya markası Vivense Eylül ayına özel indirim fırsatlarıyla karşımızda. Ev dekorasyon ürünlerine özel sepette yüzde 30’a varan indirim sizleri bekliyor.

Kilim Mobilya’dan tam 3 bin TL indirim! Muhteşem Eylül fiyatları için koşun! Kilim Mobilya 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yeni evlenecek olanlar,  evini yenilemek isteyen bu haber tam size göre, acele edin son 30 Eylül. Kilim Mobilya’dan bin değil 2 bin değil tam 3 bin TL indirim. Sizde bu kampanyayı kaçırmamak için haberimizi muhakkak okuyun. İşte, Kilim Mobilya 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Vivense’den yaz bitimine özel kampanya! Bahçe mobilyalarında yüzde 40 indirim fırsatı. İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Vivense Mobilya yaz bitimine özel bahçe ve balkon mobilyalarında yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Mobilyanızı alın yaza daha ucuz maliyetle daha şık bahçenizde girin.

Bakmadan mobilya alışverişine çıkmayın! Bellona'da indirim rüzgarı başladı. İşte 20 Eylül 2022 Bellona fiyat listesi

Bellona online satış mağazasında birçok ürünü kullanıcılarına indirimli fiyatlarla sunuyor.  Bellona, her ihtiyaca, bütçeye ve iç mekân tasarımına uygun mobilya ve aksesuar modellerinin yer aldığı koleksiyonunun bir çok parçasını indirim kampanyasına dahil etti. İşte 20 Eylül 2022 Bellona fiyat list

Newjoy mobilya indirim Haberi

Newjoy mobilya indirim

Newjoy, Bebek ve genç mobilyasında 42 farklı modelde ve renkte oda takımıyla sektörün en geniş ürün gamına sahip markası. Sağlıklı ham madde kullanımı ve üretimde kalite vurgusu ile sektörün uzman markası olan Newjoy, konsept mağazalarıyla tüketicisine keyifli bir alışveriş zevki yaşatıyor.. Ortalama 300 m2 alana kurulu mağazalarda takımların yanı sıra bebek ve genç odasında ihtiyaç duyulabilecek her türlü ürün rahatlıkla bulunabiliyor. Halı, perde ve aydınlatma gibi tamamlayıcılar, çalışma masaları ile uyumlu sandalye ve puflar, karyola boyutlarında uyku setleri ve cibinlikler, konsept mağazalardaki şık aksesuarlar arasında. Şubat sonuna kadar geçerli olan “2016 fiyatlarıyla KDV bizden”  kampanyası, tüm takımları, tamamlayıcı ve dekoratif ürünleri kapsıyor.


Yeni doğacak bebekler şansıyla geliyor…

Bebek mobilyasında sağlıklı ham madde kullanımını ilke edinen ve uluslararası kalite standartlarında üretim gerçekleştiren...