26 / 04 / 2024

niğde toki konutları satış

niğde toki konutları satış

TOKİ ve Niğde Belediyesi'nin hayata geçirdiği kentsel dönüşüm konutları satışa çıkıyor

TOKİ Niğde İlk Evim kuraları çekildi! Niğde TOKİ kura sonuçları 9 Aralık 2022!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde projesinde yer alan konutların kuraları çekildi. İşte Niğde TOKİ kura sonuçları 9 Aralık 2022...

Niğde Emlak Konutları'ndaki 1 bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Niğde ili Merkez ilçesi 337 ada 2 parselde yer alan Niğde Emlak Konutları'nda yer alan 1 adet bağımsız bölümün 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

TOKİ Niğde Efendibey alt gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Niğde Emlak Konutları'ndaki 7 konut ve 1 iş yerini satıyor!

Emlak Konut GYO tarafından, Niğde Emlak Konutları projesinde yer alan 7 konut ve 1 ticari ünite satışa çıkarıldı. E-ihale ile satışa sunulan gayrimenkuller için son teklif verme tarihi 4 Mayıs olarak belirlendi. 

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar 2021 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

Niğde Emlak Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Niğde Emlak Konutları Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi "Niğde Emlak Konutları" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

TOKİ Niğde Altunhisar orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

Emlak Konut GYO Niğde Emlak Konutları projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Niğde Emlak Konutları projesi 2 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Niğde Ulukışla TOKİ 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Ulukışla 2020 projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Niğde Bor 2020 projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Bor projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Niğde Emlak Konutları'nın kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Niğde Emlak Konutları, Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin kesin kabulü yapılmış olup kesin kabul tutanağı onaylandı...

niğde toki konutları satış Haberi

niğde toki konutları satış


Niğde Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi’nin birlikte hayata geçirdiği Efendibey Mahallesi Kentsel dönüşüm projesindeki hak sahiplerinden kalan konutlar kura usulüyle satışa çıkacak. 


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada "TOKİ’yle beraber Niğde Belediyesi’nin yürütmekte olduğu Efendibey Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin içinde yer alan üçüncü ve altıncı etaplardaki konutlardan bazıları satışa çıkacak. Alt gelir grubuna hitap edecek şekilde 31 konut ve standart 94 olmak üzere toplam 125 konut için müracaatlar başlayacak’’ dedi.


Satışa çıkacak konutların fiyatlarından ve ödeme şekillerinden bahseden Başkan Akdoğan, ‘’31 adet 2 oda 1 salon konutun yarısı 75 metrekarelik yarısı da 90 metrekarelik. 75 metrekarelik olanın fiyatı 110 bin TL, 90 metrekarelik olanın fiyatı da 162 bin TL. 75 metrekarelik konutlar 13 bin TL peşinatla, 90 metrekarelik konutların fiyatları...