29 / 03 / 2024

Nihat Özbağı biyografi

Nihat Özbağı biyografi

Mön İnşaat Ortağı ve Genel Müdürü ve aynı zamanda 3 Kasım 2013’te gerçekleşen Fenerbahçe Kongresi’nde yeniden başkan seçilen Aziz Yıldırım’ın yönetim listesi asil üyesi olan Nihat Özbağı kimdir?

Özbaşak Emlak Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Özbaşak Emlak Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Özer tarafından kuruldu. 

Nihat Altay: AVM tasarısı, küçük esnafa yarar!

Nihat Altay "AVM tasarısı yasalaşırsa küçük esnaf iş yapabilir. Çünkü küçük esnafımız kepenklerini kapadı kapayacak. Bu durumda onların da bir nevi ayakta durması sağlanabilir" dedi.

Nihat Zeybekçi Kartepe Ekonomi Zirvesi'ni değerlendirdi!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ile bir araya gelerek Kartepe Ekonomi Zirvesi ve inşaat sektörünün UR-GE kapsamına alınması konularını görüşen Başkan Özdağ ile beraberindeki heyet Ankara'dan takvimle döndü.

Nihat Hatipoğlu'nun Sultanahmet'teki binasının Koruma Kurulu izni var mı?

Nihat Hatipoğlu’nun Sultanahmet’teki Aya Sultan Oteli ve bitişiğindeki binasıyla ilgili Koruma Kurulu izni olmadığı ortaya çıktı. Otel, Tarihî Yarımada’da olduğu için Koruma Kurulu kararı şart..

Nihat Zeybekci: Rusya ile farklı ve yeni bir dönem başladı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Rusya Devlet Başkanı Putin'in Ankara ziyaretinde alınan kararları Rus medyasına değerlendirirken; "Rusya ile farklı ve yeni bir dönem başladı" ifadesini kullandı.

Nihat Zeybekci: Doğalgaz fiyatlarında iyileşme bekliyoruz!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Putin 'in Türkiye ziyaretinin gündeminde doğalgazın da bulunduğunu, petrol fiyatlarındaki düşüşün doğalgaza yansımasının kaçınılmaz olduğunu ve fiyatlarda bir iyileşme beklediklerini söyledi

Nihat Zeybekci: Krize rağmen ihracatı yüzde 6 artırdık!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yaşanan ekonomik durgunluk ya da daralmaya rağmen bu yıl yüzde 6 ihracat artışı sağladıklarını ve bunda dinamik özek sektörün ve AB pazarındaki başarının önemli bir faktör olduğunu anlattı.

Nihat Zeybekci'den dev fonlara yatırım çağrısı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ( JETCO ) toplantısında konuştu. Zeybekci, dünyanın ikinci büyük fonlar ülkesi Lüksemburg'a Türkiye'ye yatırım çağrısı yaparak, "Yatırımcıyla bizzat ben ilgileneceğim" dedi

Denizli Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi 2015'te açılacak!

Denizli'ye kültür ve sanat alanında farklı bir prestij kazandıracak Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nin yapımı tüm hızıyla devam ediliyor. Denizli'de kültür ve sanatın kalbi hızla yükselen modern merkezlerde atacak.

Nihat Zeybekci faizle ilgili soruları yanıtladı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclisinin Kasım ayı toplantısında üyelerin sorularını yanıtladı. Zeybekçi, "Faiz lobisi, yüksek oranlı faiz kullandıran banka ve faktoring şirketleri ayaklarını denk alsınlar, gerekeni yaparız" u

Nihat Zeybekçi: Faiz lobisi ayağını denk alsın!

Zeybekci, İSO Meclisinin Kasım ayı toplantısında üyelerin sorularını yanıtladı. Bakan Nihat Zeybekçi, "Faiz lobisi, yüksek oranlı faiz kullandıran banka ve faktoring şirketleri ayaklarını denk alsınlar, gerekeni yaparız" uyarısında bulundu.

Nihat Zeybekci: Alsancak turizm merkezi olmalı!

Nihat Zeybekci; "Alsancak turizm merkezi, kültür merkezi olmalı. Limana yolcu gemilerinin beyaz inciler gibi sıralanması daha güzel olacaktır. Çandarlı Limanı gibi yük limanı olacak. İzmir olarak kovalamamız gereken en önemli proje Çandarlı" dedi.

Nihat Zeybekci: Türkiye'nin enerji alanına 130 milyar avro yatırım yapması gerekiyor!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci "Türkiye'nin 10 yılda enerji alanına 120-130 milyar avro yatırım yapması gerekiyor. Diğer taraftan ulaştırmada da aynı miktarda bir yatırım yapılması gerekiyor" dedi

Nihat Özbağı biyografi Haberi

Nihat Özbağı biyografi

Nihat Özbağı kimdir?

Nihat Özbağı, 23 Temmuz 1950 Elazığ doğumlu. Nihat Özbağı, Mön İnşaat Ortağı ve Genel Müdürüdür.


Yüksek Mimar Nihat Özbağı, MÖN İnşaat ve Ticaret Ltd. Şti.’ni 05 Şubat 1981’de 25 milyon 200 bin TL sermaye ile ortağı Yük. Elk. Müh. Mehmet Özbağı’yla birlikte Ankara’da kurdu. 


Nihat Özbağı, evli ve 1 kız çocuğu babasıdır.


MÖN İnşaat’ın müteahhitlik konuları arasında karayolu ve otoyollar, demiryolları, limanlar ve köprüler, havaalanı tesisleri, barajlar – sulama ve drenaj sistemleri, kanalizasyon ve içme suyu tesisleri, askeri hava üssü tesisleri, mekanik ve elektrik tesisatları, boru hatları ve pompa istasyonları yer alıyor.


MÖN İnşaat Grubu firmaları:

Bağtur İnşaat Turizm ve Ticaret LTD. ŞTİ.,  Öztur Turizm İnşaat ve ticaret A.Ş., Men Enerji Elektrik Üretim LTD. ŞTİ., NM Enerji Elektrik Üretim LTD. ŞTİ., Suata...