24 / 04 / 2024

Nihat Özbağı özgeçmiş

Nihat Özbağı özgeçmiş

Mön İnşaat Ortağı ve Genel Müdürü ve aynı zamanda 3 Kasım 2013’te gerçekleşen Fenerbahçe Kongresi’nde yeniden başkan seçilen Aziz Yıldırım’ın yönetim listesi asil üyesi olan Nihat Özbağı kimdir?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Yaşananlar kader mi, akılsızlık ve fırsatçılık mı? Erdoğan, ‘kader’ dedi, Nihat Hatipoğlu çok farkı konuştu!

Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketi kimileri için kader, kimileri içinse ihmalkarlık ve rant düşkünlüğü olarak ifade ediliyor. Deprem nedeniyle özel program yapan Nihat Hatipoğlu, deprem kader mi sorusuna net cevap verdi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

İzmir'e Arkeloji ve Medeniyetler Müzesi kurulacak!

İzmir için büyükşehir belediye başkan adaylığı açıklanan eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, geçmişte de Denizli Belediye başkanlığı yaptı. Zeybekci, ilk röportajını verdi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Özbaşak Emlak Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Özbaşak Emlak Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Özer tarafından kuruldu. 

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Site yönetim planı değiştirilebilir mi?

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "Site yönetim planı değiştirilebilir mi?" konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı..

Atakule GYO genel kurul bilgilendirme dokümanını yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'na İlişkin Bilgilendirme Dokümanı ve Yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini yayınladı.

İlyas Özsüer kimdir?

Maya Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı olan İlyas Özsüer vefat etti. Peki İlyas Özsüer kimdir? İlyas Özsüer bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte İlyas Özsüer'in özgeçmişi...

Nihat Özbağı özgeçmiş Haberi

Nihat Özbağı özgeçmiş

Nihat Özbağı kimdir?

Nihat Özbağı, 23 Temmuz 1950 Elazığ doğumlu. Nihat Özbağı, Mön İnşaat Ortağı ve Genel Müdürüdür.


Yüksek Mimar Nihat Özbağı, MÖN İnşaat ve Ticaret Ltd. Şti.’ni 05 Şubat 1981’de 25 milyon 200 bin TL sermaye ile ortağı Yük. Elk. Müh. Mehmet Özbağı’yla birlikte Ankara’da kurdu. 


Nihat Özbağı, evli ve 1 kız çocuğu babasıdır.


MÖN İnşaat’ın müteahhitlik konuları arasında karayolu ve otoyollar, demiryolları, limanlar ve köprüler, havaalanı tesisleri, barajlar – sulama ve drenaj sistemleri, kanalizasyon ve içme suyu tesisleri, askeri hava üssü tesisleri, mekanik ve elektrik tesisatları, boru hatları ve pompa istasyonları yer alıyor.


MÖN İnşaat Grubu firmaları:

Bağtur İnşaat Turizm ve Ticaret LTD. ŞTİ.,  Öztur Turizm İnşaat ve ticaret A.Ş., Men Enerji Elektrik Üretim LTD. ŞTİ., NM Enerji Elektrik Üretim LTD. ŞTİ., Suata...