19 / 04 / 2024

Novi Bazaar

Novi Bazaar

Birbirinden şık tasarımları ile mutfakta hanımların gönlünü fetheden Silverline, şimdi de “En Başarılı Fırın Yemekleri Yarışması” ile mutfaklardaki kahramanların lezzetlerini paylaşıyor

Silverline Comet davlumbaz, tasarımıyla fark yaratıyor!

Dekoratif camlı, abajur tipi davlumbaz Comet mutfağınızı şıklaştırırken sahip olduğu fonksiyonel kullanım özellikleri sayesinde de yemek pişirmeyi keyifli hale getiriyor

Grand Bazaar Emlak İnşaat Pazarlama Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Bazaar Emlak İnşaat Pazarlama Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Bedri Özdemir tarafından kuruldu.

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Teknoloji devi Meta kripto cüzdanı Novi'yi kapatma kararı aldı!

Teknoloji devi Meta, yaptığı açıklamada1 Eylül tarihinde kripto cüzdanı Novi'yi kapatacağını ve 20 Temmuz tarihinin fon eklemek için son gün olduğunu duyurdu.

Novi Tur Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novi Tur Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Murat Tamer tarafından kuruldu.

WhatsApp'tan kripto para adımı!

En çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kısa zaman içerisinde dijital para cüzdanı Novi ile entegre edilecek. 

Novi Orman Ürünleri Anonim Şirketi kuruldu!

Novi Orman Ürünleri  Anonim Şirketi  Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli Burak  Çelikyay tarafından kuruldu.

Karadağ, Körfez’in de radarına girdi!

Mirnadom Yönetim Kurulu Başkanı Şahin, "Azerilerin yapımı halen devam eden yaklaşık 3 milyar Euro’luk dev Porto Novi projesi sayesinde birçok Azeri Karadağ’a hem gayrimenkul hem de ticari yatırım yapıyor. Benzer hareket şimdi de Körfez bölgesi için oluşuyor" dedi...

Novi Bazaar fiyatları!

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde hayata geçirilen Novi Bazaar'da daire teslimlerinin 2019 yılı içerisinde yapılması planlanıyor. Novi Bazaar fiyatları 398 bin TL'den başlıyor. 

Novi Bazaar fiyat listesi!

1+1 ve 2+1 konut seçenekleri bulunan Novi Bazaar'da fiyat listesi 398 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje, toplam 5 katlı ofis bloğu, 160 adet konut, 20 adet mağaza olarak inşa ediliyor.

Novi Bazaar nerede?

Novi Bazaar projesinde teslimlerin 2019 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Proje hastane ve kültür merkezi gibi yerlere yakınlığıyla dikkat çekiyor.

Novi Bazaar'da 398 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde inşa edilen Novi Bazaar projesinde teslimlerin 2019 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Projede konut fiyatları 398 bin TL'den başlıyor. 

Novi Bazaar fiyat!

Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Novi Bazaar projesinde daireler Nisan 2019'da teslim ediliyor. Projede yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor..

Emina Jahoviç, Novi Pazar'daki evini 2.4 milyona yeniliyor!

Mustafa Sandal'la devam eden 10 yıllık evliliğini bitirdikten sonra memleketine gidecek olan Sırp şarkıcı Emina Jahoviç, Novi Pazar'a yerleşecek....

Novi Bazaar Haberi

Novi Bazaar

 

Ankastre mutfak ürünleri markası Silverline’ın sponsorluğu ve Chef’s İstanbul Mutfak Atölyesi’nin katkıları ile bu sene ilki düzenlenen “En Başarılı Fırın Yemekleri Yarışması” başladı.   Mutfakta kendine güvenen, özellikle fırın yemekleri konusunda “en iyi benim” diyen, özgün ve yaratıcı tarifler üretebilen herkesi www.facebook.com/SilverlineAnkastre adresi üzerinden kendi tariflerini paylaşmaya bekliyoruz.   1 Mart – 15 Nisan tarihleri arasında Silverline’ın facebook sayfası üzerinden toplanacak başvurular Mutfak Koçu Gülhan Kara tarafından değerlendirilecek. Finalist olarak seçilen 10 yarışmacı, tariflerini Chef’s İstanbul Mutfak Atölyesinde birebir uygulayarak büyük ödülleri kazanmak için yarışacak.   İlk 3’e giren finalistlerin birbirinden şık ödüller kazanacağı yarışmada;  Birinci SLV 240 fırının; İkinci AS 126 F ocağın; Üçüncü ise Crystal Line Inox aspiratörün sahibi...