25 / 04 / 2024

Nurettin Canikli kimdir

Nurettin Canikli kimdir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Canikli,"Şehirleri geliştirecek ve kalkındıracak olan günlük işlerin yürütülmesiyle ilgili hizmetler değildir büyük projelerdir, mega projelerdir. Mega projeler olmazsa ilerleme olmaz" dedi...

Uluslararası Gayrimenkul Borsası'nda çalışmalar tamam!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, gündeme ilişkin soruları cevapladı. Canikli, Uluslararası Gayrimenkul Borsası ile ilgili çalışmaların tamamlandığını söyledi.

Nurettin Canikli'den faiz açıklaması!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, TCMB’nin gecelik ve geç likidite faizlerinde yaptığı artışları değerlendirdi. Canikli, şartlar düzeldiğinde faizlerin çok hızlı şekilde geriye döneceğini belirtti.

Moody's Türkiye'deki düzenlemelere gözlerini kapattı!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in, Türkiye'deki reform niteliğindeki düzenlemelere gözlerini kapattığını belirtti.

Nurettin Canikli: Şehirleri yeniden imar ediyoruz!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Giresun'un Eynesil ilçesinde meydana gelen sel ve heyelan bölgelerinde incelemelerde bulundu.

Kentsel dönüşümde yeni dönem başlıyor!

Başbakan Yardımcısı Canikli, Gayrimenkul Sertifikaları Tebliği'nde yapılan değişiklikle ilgili olarak, Türkiye'de kentsel dönüşümde yeni bir dönemin başlayacağını söyledi.

Giresun'a 3 bin kişilik spor salonu yapılıyor!

Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı, AK Parti Giresun Milletvekili adayı Nurettin Canikli: “Giresun'a 3 bin kişilik spor salonu ile Çotanak Arena yapımı için çalışmalar sürüyor” dedi.

Giresunspor'a 20 bin kişilik stat yapılacak!

20 bin kapasiteli stat yapılıyor Hedeflerini Süper Lig yolunda çizen Giresunspor'a, yaklaşık 20 bin kapasiteli dünya standartlarında yeni bir stat geliyor...

Giresun Eğribel Tüneli'nin temeli atıldı!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Eğribel Geçidi üzerine yapılacak tünelin temelini attı. Tünel Giresun'u İç Anadolu'ya bağlayacak. Tünel, Ovit ve Kırık tünelinden sonra Türkiye'nin en uzun üçüncü tüneli olacak.

Nurettin Canikli: Şeffaflık Paketi ertelendi!

Gümrük Bakanı Nurettin Canikli, katıldığı bir programda mal bildirimi ve imar düzenlemelerini de içeren ''Şeffaflık Paketi''nin ertelendiğini açıkladı. Canikli "Bu paketin seçim öncesi yasalaşması zaten kolay görünmüyordu. " dedi.

Aboneliği feshedene parası 15 günde iade!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli yaptığı açıklamada 24 Ocak 2015 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan Abonelik Sözleşmeleri Yönetmeliği 'nin tüketicileri koruyan düzenlemeler içerdiğini dile getirdi

AVM'nin çalışma saatine valilik ayarı geliyor!

AVM'nin çalışma saatine valilik ayarı geliyor. Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, AVM'lerin çalışma saatlerini illerde valilikler, Türkiye genelini ilgilendiren durumlarda ise Bakanlık tarafından belirleneceğini söyledi.

Bakan Nurettin Canikli'den AVM değerlendirmesi!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, alışveriş merkezlerinin (AVM) hafta sonları tatil edilmesinin gerçeklerle bağdaşmadığını belirterek, "AVM'ler sadece alışveriş yapılan yer olmaktan çıktı, yaşam biçimi halini aldı" dedi.

Kredi hacmi son 12 yılda 80 katına çıktı!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, 81 ilde faaliyet gösteren kredi ve kefalet kooperatiflerinin küçük işletmeciye yönelik sağladığı kredilerle ilgili bilgi verdi...

Ordu ve Giresun birleşiyor mu?

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Ordu ve Giresun İlleri’ne ortaklaşa hizmet verecek olan havalimanı ile ilgili konuşurken, perde arkasında konuşulan bir teklifi de açıkladı.

Nurettin Örücü kimdir?

Adese Gayrimenkul'ün Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Örücü kimdir? Nurettin Örücü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nurettin Örücü'nün biyografisi...

Nurettin Canikli: Geçtiğimiz 17 yılda 11 konut üretildi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, 17 senede 11 milyon konut üretildiğini ve satıldığını, bunun yüzde 2'sini yabancıların aldığını

Nurettin Canikli: 19 yılda 60 milyon insan yeni konut sahibi oldu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli yaptığı açıklamada, Türkiye'nin birey ve toplum olarak da zenginleştiğini, 19 yılda üretilen 12 milyon konutla yaklaşık 60 milyon insanın yeni konut sahibi olduğunu söyledi.

Nurettin Canikli: Kanal İstanbul inşa edilecek!

TBMM Genel Kurulunda konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli, "Kanal İstanbul inşa edildiğinde, Montrö Boğazlar Sözleşmesi burası için geçerli değil, yani buradan geçecek gemilerden ücret alacağız. Kanal İstanbul inşa edilecek" diye konuştu...

Nurettin Canikli: 10 milyon aile, refahı yükseltilecek şekilde ev sahibi yapıldı!

Konut sahibi olmanın refahın en önemli unsurlarından bir tanesi olduğunu ifade eden AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli, 17 yılda 10 milyonun üzerinde konutun üretildiğini ve satıldığını belirtti...

Nurettin Canikli: Mega projeler olmazsa ilerleme olmaz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Canikli,"Şehirleri geliştirecek ve kalkındıracak olan günlük işlerin yürütülmesiyle ilgili hizmetler değildir büyük projelerdir, mega projelerdir. Mega projeler olmazsa ilerleme olmaz" dedi...

Nurettin Canikli'den Hulusi Akar'ın cami haberlerine açıklama!

Milli Savunma Bakanı Canikli, Orgeneral Akar’ın memleketinde cami yaptırdığına ilişkin haberler açıklama yaptı. 

Uluslararası Gayrimenkul Borsası'nda çalışmalar tamam!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, gündeme ilişkin soruları cevapladı. Canikli, Uluslararası Gayrimenkul Borsası ile ilgili çalışmaların tamamlandığını söyledi.

TOKİ'ye 2 yılda 4 bin 793 dava açıldı!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, TOKİ aleyhine açılan davalar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Canikli, toplam 4 bin 793 dava açıldığı söyledi.

Fi Yapı ve Dumankaya mağdurlarına müjde!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli TMSF'ye devredilen Fi Yapı ve Dumankaya ile ilgili açıklama yaptı. İşte Canikli'nin o açıklamaları...

Uluslararası gayrimenkul borsası yolda!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, uluslararası bir gayrimenkul borsası kuracaklarını duyurdu.

Nurettin Canikli'den flaş Ömer Faruk Kavurmacı açıklaması!

Başbakan Yardımcısı Canikli, İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın tahliyesine ilişkin flaş açıklama yaptı.

Nurettin Canikli'den Varlık Fonu açıklaması!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Türkiye Varlık Fonu’na devredilen şirketlerin satış veya özelleştirme planları olmadığını açıkladı. Canikli “Bunlar karşılık gösterilebilecek çok kıymetli şirketler. Güçlü bilançosuyla fon, uzun vadeli düşük faizli finansman sağlar” şeklinde konuştu.

Nurettin Canikli kimdir Haberi

Nurettin Canikli kimdir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, partisince Şebinkarahisar ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Eğribel Tüneli'yle ilgili spekülasyon yapıldığını belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Nurettin Canikli, tünel inşaatında 2 yılda delme işleminin tamamlandığını ifade ederek, "Bazı arkadaşlarımız bunu eleştiriyorlar, efendim 'geç kaldınız, şunu yaptınız'. Ya mübarek adam, bakkaldan peynir ekmek mi satın alıyorsunuz Allah aşkına?" dedi.

3 kilometrelik Bolu Tüneli'nin 17 yılda tamamlandığına dikkati çeken Canikli, "Onun neredeyse 4 katı uzunluğunda Eğribel Tüneli, 2 yılda delme işlemi bitmiş. Esas sorun zaten delme işleminde, esas yük delme işleminde, tamamlanmış durumda, şu anda bitti. Geriye elektrik, asfalt bunlar yapılacak. Onların da ihalesi şu anda inşallah çalışmalar son aşamada, yakın zamanda ihalesi yapılacak ve hedeflediğimiz tarihte Eğribel Tüneli ve diğer bağlantılarıyla beraber...