18 / 04 / 2024

nurettin katırcı

nurettin katırcı

Rize'de yaşayan Nurettin Katırcı, babasından kalan evini yıkmayıp üzerine ev inşa etti...

Bk Operasyonel Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Restoran İşletmeleri Ticaret Limited kuruldu!

Bk Operasyonel Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Restoran İşletmeleri Ticaret Limited bugün Şişli'de Burak Katırcı tarafından kuruldu.

Lütfü Türkkan’ın fabrikasına mühür!

Radiye Sezer Katırcıoğlu, Lütfü Türkkan’ın arazisindeki fabrikayla ilgili, “İYİ Partili Türkkan’ın fabrikası orman arazisinde değil mi? Savcıyı göreve davet ediyorum” dedi. Bu sözlerden 48 saat sonra fabrika mühürlendi.

Radiye Sezer Katırcıoğlu'ndan Lütfü Türkkan'a arazi sorusu!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a, sahibi olduğu yağ fabrikası ve çiftliğinin devlet arazisi üzerinde olup olmadığı sorusunu sordu...

Nurettin Özdebir: İnşaat sektörünün geleceği yerli iş makinaları!

Congresium Fuar Merkezi'nde açılan 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı’na katılım yoğundu. Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, “İnşaat sektörü, uzun yıllar Türkiye ekonomisinin büyümesini sırtlamış bir sektör” dedi...

Ali Katırcıoğlu’nun mal varlığına tedbir kondu!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Abdullah Katırcıoğlu'nun tüm mal varlığına tedbir kondu.

Deka Savunma Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Deka Savunma Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Katırcı imzasıyla kuruldu

Erzurum Nurettin Topçu Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin dev kültür yatırımlarından biri olan ve şehrin 14 ayrı noktasında yapımı devam eden Bilgi Evleri Projesi’nin ilki Nurettin Topçu Bilgi Evi Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katıldığı törenle açıldı.

Erzurum Nurettin Topçu Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin dev kültür yatırımlarından biri olan ve şehrin 14 ayrı noktasında yapımı devam eden Bilgi Evleri Projesi’nin ilki Nurettin Topçu Bilgi Evi Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katıldığı törenle açıldı.

Nurettin Canikli, İstanbul Finans Merkezi'nin temel atma törenine katıldı!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, "Uluslararası sermaye yeni güvenebileceği finans merkezleri arıyor. Bu sisteme alternatif alabilecek tek bir yer var. Orası da Türkiye ve İstanbul Finans Merkezidir." dedi.

Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonu açıldı!

Başbakan Nurettin Canikli ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Giresun’da Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi kız ve erkek öğrenci pansiyonunun açılış törenine katıldı.

FETÖ'cü kumpasıyla Erginer kardeşlerin fabrikasına el konuldu!

FETÖ'nün kirli kumpaslarla mağdur ettiği isimler arasına Konya'nın tanınmış iş adamları Mustafa ve Osman Nuri Erginer kardeşler de girdi. İş adamı Mehmet Katırcı ve oğlu Hakan Katırcı, FETÖ kumpasıyla kardeşlerin fabrikasına el koydu.

Nurettin Özdebir: Devlet yatırımcıya güvenmeli!

Ankara Sanayi Odası Elektrik Komitesi üyeleri, ASO Başkanı Nurettin Özdebir ile birlikte DÜNYA- ASOMEDYA yuvarlak masa toplantısında bir araya geldi. Yuvarlak masa katılımcıları, Türkiye’de devletin yatırımcıya, yatırımcının da devlete güvenmesi gerektiğini belirtti.

2016 yılında konut sektörü hareketlenecek!

Yeni yıla girerken konut sektörünü değerlendiren LEMA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emre Katırcı 2016 yılında yaşanması olası gelişmelerden bahsetti. Katırcı, "Kasım ayında Türkiye genelinde 106.008 konut satışı gerçekleşmiş durumda." dedi.

nurettin katırcı Haberi

nurettin katırcı
Rize'nin İyidere ilçesi Hazar Mahallesi'nde yaşayan Nurettin Katırcı, babasından kalan evini yıkmayıp üzerine yeni bir ev inşa etti. 80 yıllık 2 katlı müstakil evin üzerinde, 3 katlı başka bir bina yer alıyor. Yeni binanın inşası yapılırken, eski binanın en ufak bir parçası bile...