28 / 03 / 2024

nurol hürriyet medya towers

nurol hürriyet medya towers

Dünya'nın en büyük gayrimenkul fuarı Mipim 2013'e katılan Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, hayata geçireceğim 3 yeni projesi hakkında bilgi verdi...

Hükümetin pahalı dolar hamlesini ilk kez Hande Fırat açıkladı: Bir an önce yapılacak

Hükümetin aşırı yükselen enflasyon ve dolar karşısında atmayı planladığı adımı Hürriyet yazarı Hande Fırat ilk kez açıkladı. "Bir an önce yapılacak" diyen Fırat, ekonomide benimsenen "faiz sebep enflasyon sonuç" anlayışından ise geri dönüş olmadığını kaydetti.

Demirören Medya Grubu yüksek kira sebebiyle Söğütözü'ndeki binadan taşınıyor!

Demirören Medya Grubu, Ankara'da Hürriyet, Milliyet, CNN Türk, Kanal D, Demirören Haber Ajansı ve Posta Gazetesi’nin yer aldığı binadan taşınmaya karar verdi.

Hürriyet Emlak'tan yüzde 50 indirim kampanyası!

Hürriyet Emlak, alınan tam kapanma kararının ardından emlak sektörü için büyük bir destek hayata geçiriyor. ‘Aynı Çatının Altındayız’ kampanyası kapsamında hem şu anki üyeler hem de yeni üye olacaklara hiçbir şart, koşul, sözleşme, taahhüt olmadan Mayıs'ta yüzde 50 indirim yapılacak.

Şanlıurfa Hürriyet Mahallesi'ne gençlik merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, Hürriyet Mahallesi'nde inşa ettiği gençlik merkezini bitirme aşamasına getirdi.

Ecehan Berk Pehlivanoğlu Hürriyet Emlak'ın strateji ve transformasyon direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Ecehan Berk Pehlivanoğlu'nu strateji ve transformasyon direktörü olarak bünyesine kattı.

Hürriyet Emlak'ta kullanıcı sayısı 3 katına çıktı!

Faiz indirim kampanyasının açıklandığı haziran ayının ilk günlerinden itibaren 'satılık talebinde geçtiğimiz 5 yılın en yüksek seviyesini gördüklerini belirten Hürriyet Emlak Pazarlama Direktörü Yusuf Mert Yılmaz, konut aramalardaki hareketliliğin kullanıcı sayılarının 3 katına çıkardığını söyledi.

Hürriyet Emlak'tan İzmir'deki depremzedelere kira yardımı!

Hürriyet Emlak, kalıcı deprem konutlarının ailelere teslim edilmesi beklenen 1 yıllık süre zarfında toplam 20 ailenin kira masraflarını tamamen karşılayacak. 

Ecehan Berk Pehlivanoğlu, Hürriyet Emlak’ın Yeni Strateji ve Transformasyon Direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Strateji ve Transformasyon Direktörü görevine Ecehan Berk Pehlivanoğlu’nu getirdi. 

Hürriyet Emlak'tan Emlak Akademisi!

Hürriyet Emlak, İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası (İEKO) iş birliğiyle online platformda gayrimenkul danışmanlarına eğitim vereceği Emlak Akademisi'ni kurdu.

Hürriyet Emlak gayrimenkul danışmanlarını Emlak Akademisi’nde buluşturuyor!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünü dijitalleştirme görevini üstlenen Hürriyet Emlak, online platformda gayrimenkul danışmanlarına eğitim vereceği Emlak Akademisi’ni hayata geçirdi.

Cihan Su, Hürriyet Emlak Finans Direktörü oldu!

Doğan Şirketler Grubu’nun teknolojileriyle geliştirilen, Türkiye’nin emlak dikeyindeki yenilikçi dijital markası Hürriyet Emlak’ın Finans Direktörü Cihan Su oldu.

'Hürriyet Emlak'la hızlı sat' reklam filmleri yayında!

Hürriyet Emlak, yeni reklam filmlerini yayınladı. Marka, yeni reklam filmlerinde “Hürriyet Emlak'la hızlı sat” sloganıyla yayınlıyor.

Hürriyet Emlak'tan iki ay ücretsiz üyelik!

Hürriyet Emlak, hem mevcut üyelerin hem de üye olacak yeni emlak ofislerinin faydalanabileceği kampanya ile iki ay ücretsiz üyelik fırsatı sunuyor.

nurol hürriyet medya towers Haberi

nurol hürriyet medya towers

Fransa Cannes'ta 12 Mart 2013'te başlayan ve 15 Mart 2013 tarihinde son bulacak olan gayrimenkul fuarı Mipim 2013'te Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'da projeleri ile yer alıyor. Firmanın pazarlama sorumlusu olan Yelda Altürk'ün yeni projeleri ile ilgili verdiği bilgiler şöyle;


1- Eski Hürriyet Medya Towers arsası projesi!

Nurol GYO'nun satın aldığı eski Hürriyet Medya Towers arsasına yepyeni bir yaşam alanı yapılacak. 1.000 adetten fazla konuta yer verilecek olan projede rezidans, ofis ve mağazalar bulunacak.


2- Nurol GYO Seyrantepe Projesi!

Nurol GYO, İstanbul Seyrantepe'de yeni bir yaşam alanına daha imza atmaya hazırlanıyor. Bu yıl sonu satışa sunulacak olan projede ofislere de yer verilecek.


3- Nurol Tower

Nurol GYO tarafından Çağlayan'da yapımına devam edilen Nurol Tower 'ın yaklaşık bir hafta içinde lansmanı yapılacak. Projenin şuana kadar yüzde 15'inin...