20 / 04 / 2024

Nusret yeni evi

Nusret yeni evi

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ile ünü Türkiye sınırlarını aşan Nusret Gökçe, yeni yuvasını buldu.

Nusret Boğaz'da 8 bin dolara ev kiraladı!

Ünlü işletmeci Nusret Gökçe yeni evini buldu.Nusret Boğaz'da 8 bin dolara ev kiraladı.

TOKİ'den hiç evi olmayan dar gelirliye 3 bin 500 yeni konut müjdesi! 6 şehirde 9 yeni kampanya!

TOKİ'den hiç evi olmayan dar gelirliye 9 projede toplam 3 bin 500 yeni konut müjdesi geldi. İşte TOKİ tarafından paylaşılan o ihaleler...

Evi rezerv alan ilan edilen kiracılar ne olacak? Yeni yasaya İstanbul'dan ilk örnek geldi! 

Yeni kentsel dönüşüm yasası ve ‘rezerv alan’ ilanı mülkiyet dokunulmazlığı çerçevesinde sık sık tartışma konusu oluyor. Peki evi rezerv alan ilan edilen kiracılar ne olacak? İşte İstanbul'dan bir örnek... 

İstanbul'da en ucuz 2+1 yeni evi almak için hane geliri en az ne kadar olmalı? Araştırma sonucu dudak uçuklattı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, bir hanenin yeni bir ev alması için aylık gelirinin ne kadar olması gerektiği üzerine bir araştırma yaptı. Buna göre, ilan sitelerindeki en ucuz 2+1 yeni evi satın almak için, İstanbul’da aile geliri en az 88 bin TL-373 bin TL arasında olması gerektiği sonucu ortaya çıktı

Ev kiralamada yeni boyut: Evi pansiyona çevirdiler, ranza başına 3.500 TL istediler!

Ev sahiplerinden yeni kiralama trendi evi pansiyona çevirmek. Bazı ev sahipleri artık odalara ranza koyup kaçak pansiyonculuk yapıyorlar. Ranza başına ise 3.500 TL istiyorlar.

Evi olanlar dikkat! Yeni dönem başlıyor

Evi olan milyonlarca vatandaşı ilgilendirmekte. Deprem sigortası ile ilgili son dakika gelişmesi. Deprem sigortasıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Milyonlarca ev sahibini ilgilendiren ayrıntılar belli oldu. İşte evi olan milyonları ilgilendiren detaylar...

Özcan Deniz Zekeriyaköy'den yeni villa aldı!

Çocuğuna yakın olmak isteyen Özcan Deniz'in Zekeriyaköy'de villa aldığı iddia edildi. Yeni evi için 12 milyon lira ödeyen Deniz, şimdilerde evine taşınma hazırlıkları yapıyor.

Cosma Shiva Hagen, 47 metrekarelik yeni evine taşındı!

Alman oyuncu Cosma Shiva Hagen, Hamburg'da yeni bir eve taşındı. Minimalize yaşamı tercih ettiğini açıklayan Hagen'in yeni evi 47 metrekare büyüklüğünde. 

Güzide Mertcan'ın yeni evi dikkat çekti!

2019 MasterChef Türkiye üçüncüsü Güzide Mertcan, daha önce 7 milyon TL'lik villasıyla günlerce konuşulmuştu. Olay yaratan villayı satma kararı alan Mertcan, yeni evinin kapılarını açtı. "Sizlere eski büyük evimi sattıktan sonra, satın alarak tadilatını yaptırdığım yeni evimi göstermek istedim" dedi.

Niğde'de yeni öğretmen evi inşa edilecek!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi ve AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Niğde’de yeni öğretmen evi yapılacağını duyurdu.

Nusret, Beverly Hills'te yeni restoran açacak!

Nusret, Los Angeles'ın gözde bölgesi Beverly Hills'te yeni bir restoran açmak için kolları sıvadı. 

Yeşilçam Kahve Evi 2020 sonuna kadar 30 yeni şube açacak!

72 şubesi bulunan Yeşilçam Kahve Evi'nde, 2020 sonuna kadar 30 yeni şube açılması planlanıyor.

Jennifer Lopez Kaliforniya'dan 1 milyon 370 bin dolara ev aldı!

Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, milyon dolarlık gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor. Güzel şarkıcı bu kez yeni evi için 1 milyon 370 bin dolar ödedi.

Nusret Gökçe yeni zinciri SaltBae'yi dünyanın dört bir tarafında açacak!

Adını dünya markası yapan girişimci Nusret Gökçe, yeni zinciri SaltBae'yi önce Londra, Pekin ve Honh Kong'a sonrada dünyanın dört bir tarafına açacağını söylüyor.

Nusret yeni evi Haberi

Nusret yeni evi

Tuzlama hareketiyle tüm dünyada ünü yakalayan Nusret, Miami'den sonra New York'ta da restoran açmıştı. Habertürk Gazetesi'nden Aytekin Teker'in haberine göre, Ocak ayından beri New York'ta mekanının başında duran ünlü etçi, iş yerinden 800 metre uzaklıkta bulunan lüks bir otelden suit kiraladı.

Nusret'in 70 metrekare büyüklüğündeki 1 oda 1 salon süit otel dairesi Central Park manzaralı. Ünlü etçi, geceliği 3 bin TL olan rezidans tarzındaki yuvasını bir aylığına kiraladı.

Nusret Central Park manzaralı New York'taki yuvasına bir ay için 90 bin TL ödedi.