29 / 03 / 2024

ODE Yalıtım eğitim

ODE Yalıtım eğitim

Yalıtım sektörünün önde gelen firmalarından olan ODE, çalışanlarının eğitimine ve gelişimine öncelik veriyor. Şirket, bu kapsamda Eğitim ve Gelişim Programı’nın ikincisini Eskişehir’de düzenledi.

İnşaat sektöründe ihracat hamlesi! Bosna Hersek’e yalıtım köpüğü ithal edilecek!

İnşaat sektöründe hizmet veren bir Bosna Hersek firması, dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter’da bir ilan paylaştı. Söz konusu ilanda, Türkiye’den yalıtım köpüğü ithal edileceğini ifade etti.

Mica Qat Tur İnşaat Mühendislik Taahhüt Ve Eğitim Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mica Qat Tur İnşaat Mühendislik Taahhüt Ve Eğitim Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Baker S.S.A. tarafından kuruldu.

Yalıtım önlemleri evin değerini artırıyor!

Posta Gazetesi köşe yazarlarından Emin Turan bugünkü yazısında konutlardaki yalıtım önlemlerinin önemini kaleme aldı. 

Koronavirüsle yazlık evlerde ısı yalıtımının önemi arttı!

İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği), Başkanı Levent Gökçe yazlık evlerde ısı yalıtımının önemiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

Komşu gürültüsüne karşı en etkili çözüm: Binalarda ses yalıtımı!

Pandemi sürecinde evlerde daha fazla vakit geçirilmesi sebebiyle, binalarda gürültüye karşı duyarlılığın yükseldiğini söyleyen İZODER Başkanı Levent Gökçe, ses yalıtımına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Levent Gökçe: Binaları su yalıtımıyla korumak hayati önem taşıyor!

Yatılım sektörünün çatı örgütü İZODER'in Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe, '1-7 Mart Deprem Haftası' kapsamında yaptığı açıklamada, depreme karşı güvenli binalara sahip olmak için binaların su yalıtımı ile korunması gerektiğini dile getirdi.

Fransa'da yalıtımı olmayan eve kira artışı yapılamayacak!

Fransa'da yürürlüğe giren yasa ile yalıtım seviyesi F ve G olan evlerde kira artışı yapılamayacak. 

Levent Gökçe: Doğru yalıtım, doğru yatırımdır!

Enerjinin israf edilmemesi için binalarda ısı yalıtımının gerekli olduğunu söyleyen İZODER Başkanı Levent Gökçe, ''Doğru yalıtım, binaya sağladığı tasarruf ve verimlilikle maliyetini geri ödemektedir.  Doğru yalıtım; doğru yatırımdır'' dedi.

İZODER: Binaların sadece yüzde 1.5'inde zorunlu su yalıtımı uygulandı!

Binalarda su yalıtımının hayati önem taşıdığını belirten İZODER Başkanı Levent Gökçe, ülke genelindeki binaların sadece yüzde 1.5'inde zorunlu su yalıtımının uygulandığını dile getirdi. 

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu'na ODE Yalıtım imzası!

ODE Yalıtım, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) Konser Salonu’nun tesisat yalıtımını üstlendi.

ODE Yalıtım'a İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği'nden ödül!

ODE Yalıtım İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından “2019 yılının en çok izolasyon malzemesi ihracatı yapan firmaları” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Konutların yüzde 80'inde yalıtım yok!

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, "Türkiye'de yaklaşık 10 milyon civarında bina var. Bu 10 milyon civarında binanın yüzde 80'inde yalıtım yok veya çok kötü yalıtım uygulamaları var" dedi.

ODE Yalıtım eğitim Haberi

ODE Yalıtım eğitim

Yalıtım sektörünün önde gelen şirketlerinden ODE, öncü uygulamalarla fark yaratmaya devam ediyor. Çalışanlarının eğitimine ve gelişimine öncelik veren ODE Yalıtım, bu kapsamda Eğitim ve Gelişim Programı’nın ikincisini Eskişehir’de düzenledi. Üç gün süren programa katılan satış ve pazarlama ekipleri, konusunda uzman eğitmenlerden satış becerilerini farklı pazarlama teknikleri ile geliştirecek yenilikçi uygulamaları ve pazarlama süreçlerini iyileştiren yöntemleri dinledi. Grup çalışmaları ve vaka çalışmaları ile uygulamaya yönelik verilen eğitimde, satış ve pazarlamadaki inovasyon süreci de detaylı bir şekilde ele alındı.


ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, toplantının üçüncü gününde “Neden Olmasın?” başlıklı bir sunum yaptı. ODE’nin dünya markası olma yolunda atması gereken adımları anlatan Turan, bu doğrultuda şirketin vizyonunun tüm çalışanlar tarafından benimsenmesinin önemine dikkat çekti. Kendi tecrübelerinden yola çıkarak satış ve...