16 / 04 / 2024

Odun Pazarı kentsel dönüşüm

Odun Pazarı kentsel dönüşüm

Yozgat Çapanoğlu Büyük Cami etrafında gerçekleştirilecek olan Odun Pazarı Meydan Yeri ve Otopark Projesi kapsamında belediye tarafından çalışmalara başlandı. Proje kapsamında cami etrafında bulunan iş yerleri yıkıldı.

Kentsel dönüşüm kapsamında yapımı tamamlanan 404 ofis ve 215 dükkan sahiplerini buluyor!

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, kentsel dönüşüm çerçevesinde inşa edilen 404 ofis ve 215 dükkanın, 5 Kasım Pazar günü hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti.

Tunç Soyer'den Karşıyaka imar planları ve kentsel dönüşüm sorunlarına destek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karşıyaka’daki imar plan değişiklikleri, kentsel dönüşüm, pazar yerlerinin yenileme çalışmaları, bisiklet yolları başta olmak üzere ilçenin sorunları ve devam eden projelere ilişkin konuştu.

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm'ün ihalesi tamam!

TOKİ Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. Etabında gerçekleşecek konut ve dükkanlar için ihale gerçekleşti. Önümüzdeki günlerde kazanan firmaya yer tesliminin yapılmasıyla beraber eski sebze ve zahire pazarı bölgesinde inşa edilecek 41 konut ve 31 dükkan için inşaat çalışmaları yapılacak

OMM Odun Pazarı Modern Müze 7 Eylül'de açılıyor!

Eskişehir'de Polimeks Holdin'in sahibi, koleksiyoner Erol Tabanca'nın kurduğu OMM Odun Pazarı Modern Müzesi 7 Eylül'de kapılarını açıyor.

İş Bankası kentsel dönüşüm kredisi 2019!

İş Bankası riskli yapı raporu bulunan bölgelerde yer alan taşınmaz sahiplerine devlet destekli kentsel dönüşüm kredileri kullandırıyor. İş Bankası’nın uyguladığı devlet destekli kentsel dönüşüm kredilerini Kredi Pazarı araştırdı.

Eskişehir Odun Pazarı'na ticari kompleks inşa ediliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde ‘Tarihi Odunpazarı Bölgesi Kentsel Gelişim Projesi’ kapsamında Sanat Sokağı, Hamam ve Hamam Müzesi, Kitabevi, Modern Sanatlar Müzesi, Avlu Odunpazarı ve ticari kompleksleri inşa ediyor.

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 2 Aralık'ta başlıyor!

“Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı” 2 Aralık 2017 den itibaren İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsünde Cumartesi-Pazar günleri dersler olacak şekilde başlıyor.

Odun Pazarı Meydan Yeri ve Otopark Projesi'nde yıkım başladı!

Yozgat Çapanoğlu Büyük Cami etrafında gerçekleştirilecek olan Odun Pazarı Meydan Yeri ve Otopark Projesi kapsamında belediye tarafından çalışmalara başlandı. Proje kapsamında cami etrafında bulunan iş yerleri yıkıldı.

Odun Pazarı Meydan Yeri ve Otopark Projesi'nde çalışmalar başladı!

Yozgat Belediyesi Odun Pazarı Meydan Yeri ve Otopark Projesi'nde çalışmalara başlandı. Belediye Başkanı Kazım Arslan projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm sorunu çözülüyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 5 Şubat 2017 Pazar günü temel atma töreninin gerçekleşeceğini söyledi.

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Eski Sanayi Çarşısı ve Eski Buğday Pazarı'nın bulunduğu alanların Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Bakanlar Kurulu'nun imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanarak kentsel dönüşüm alanına dönüştürüldüğü açıkladı.

Mersin Kentsel Tasarım Projesi'nde sona gelindi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Atatürk ve Silifke Caddeleri ile Yoğurt Pazarı, Ulu Camii çevresi, Taş Bina çevresinde Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi kapsamında başlattığı çalışmalarda sona gelindi.

Mamak Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kentsel dönüşüm başta olmak üzere Mamak’ta dev projelere imza atan Mamak Belediyesi yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde yapımına başladığı Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri, Aile ve Gençlik Merkezi projesini yüzde 70 oranında tamamladı.

Odun Pazarı kentsel dönüşüm Haberi

Odun Pazarı kentsel dönüşüm

Yozgat Belediyesi tarafından Çapanoğlu Büyük Cami etrafında gerçekleştirilecek olan Odun Pazarı Meydan Yeri ve Otopark Projesi kapsamında cami etrafında bulunan iş yerlerinin yıkımı başladı.


Belediye Başkanı Kazım Arslan, konu ilgili açıklamasında Odun Pazarı Meydan Yeri ve Otopark Projesi'nin, Yozgat Belediyesi'nin yapacağı en pahalı ve en önemli projelerden biri olduğunu söyledi.


Cami etrafında bulunan iş yerlerinin yıkım çalışmalarını inceleyen Arslan,"Büyük Caminin tamamını Ankara Caddesi'ne kadar temizleyip yer altına 250 araçlık bir otopark üzerine de yaklaşık 30 dükkanlık küçük bir çarşı yapacağız. Geri kalan kısmını da tamamen yeşil alan olarak düşündüğümüz bir proje. Bu proje Yozgat'ın Büyük Camisini görsel olarak güzel bir hale getirecek. Hem otopark ihtiyacına önemli bir katkı sunacak hem de Yozgat'ın şehirleşme noktasında görsellik noktasında önemli bir kazanımı olacak" dedi.


Büyük...