23 / 04 / 2024

ofis için seçilebilecek bölgeler

ofis için seçilebilecek bölgeler

Türkiye'deki toplam ofis arzının yüzde 80'ine sahip İstanbul, alt yapı yatırımlarıyla yeniden şekilleniyor. İşte iki yılda 2.5 milyon metrekare büyüyecek ofis pazarında öne çıkan bölgeler;

Yarısı bizden kampanyası için uzmanlar uyarıyor! Müteahhit seçimine dikkat edin!

İstanbul'da kentsel dönüşümün önündeki finansman sorununu çözmek için hazırlanan yarısı bizden kampanyasında uzmanlar müteahhit seçimi konusunda vatandaşları uyarıyor.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

Ankara'da bin 804 konutluk mega proje için düğmeye basıldı! AVM ve 945 ofis de var!

SY Güneş Enerjisi, başkent Ankara'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Projede 1.804 konut, 224 ticari ünite ve 945 ofis yer alacak.

Çaykur'dan önemli açıklama! 'Seçimin sağlığı için...'

ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim'den 28 Mayıs için bir açıklama yapıldı. ÇAYKUR 28 Mayıs'ta yaş çay alımının olmayacağını açıkladı. Alim "Seçimin sıhhati ve daha basit uygulanabilmesi için alımın olmaması daha iyi oldu. Seçimden sonra kontenjansız çay alımını sürdüreceğiz." diye konuştu.

Seçim sürecinde dijital reklamlar için harcanan tutar adeta dudak uçuklattı!

14 Mayıs’ta yapılan seçim kapsamında dijital reklam için toplamda ne kadar para harcandığı belli oldu. Meta ve Google’ın açıkladığı verilere göre, seçim sürecinde yaklaşık 150 milyon TL’nin üzerinde dijital reklam harcaması yapıldığı görüldü.

Seçim sonrası için altının falına baktı! İslam Memiş yine hedefi 12'den vuracak

Seçim sürecinin getirdiği belirsizlik yatırımcı tercihlerini de yansıdı. Finans Analist İslam Memiş, 28 Mayıs sonrası için yatırımcıya önemli uyarılar yaptı. İşte tüm detaylar...

Konut sektöründe deprem ve seçim etkisi: Sektörün gelişimi için yeni adımlar gerekli!

Gayrimenkul sektörünün deprem ve seçim sebebiyle durağan bir süreç geçirdiğine dikkat çeken KONUTDER’in yeni Başkanı Ramadan Kumova, sektörün gelişimi için yeni enstrümanlar gerektiğinin altını çizdi.

14 Mayıs 2023'te bu yollar trafiğe kapatılacak! Seçim günü için dikkat!

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan bir duyuruya göre, 14 Mayıs Pazar günü Ankara'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri'nin düzeni ve güvenliği için bazı yolların trafiğe kapatılması planlanıyor.

Deprem bölgesindeki seçmenlerin demokratik sürece katılımı için 'Askıda Bilet' kampanyası başlatıldı!

Deprem bölgesinde kayıtlı seçmenlerin demokratik haklarını kullanmalarına yardımcı olmak için "Askıda Bilet" kampanyası başlatıldı! İşte ayrıntılar...

Seçim sonrası için şoke eden altın tahmini! Seçimden sonra altın bu kadar olacak!

Seçim sonrası altın fiyatları konusunda birçok farklı tahmin ve spekülasyon yapılıyor. Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı da konuyla ilgili açıklamlarda bulundu. İşte Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı'nın seçim sonrası için altın fiyatı tahmini...

2023 seçimleri için yer sorgulama nasıl yapılır? Nerede oy kullanacağım?

2023 yılı, seçim yılı oldu için büyük bir önem taşıyor. Bir aydan az bir süre kalan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için seçmenler nerede oy kullanacağını merak etmeye başladı. 14 Mayıs seçiminde nerede oy kullanılacağı belli oldu mu?

Dijital ekrandan canınızın çektiği kahveyi seçin o sizin yerinize hazırlasın! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Sütlü kahve sevenler için tasarlanan Tam Otomatik Kahve Makinesi, kahve öğütme işlevini pratik bir şekilde yapmanıza yardım olur. Otomatik kahve makinesi tek tuşla kahve seçimini gösteren tasarımı ile merak konusu olmaya devam ediyor.

EYT'liler bu habere dikkat: Eksik gün için sadece 3 seçenek var

EYT'de prim günü eksik olan vatandaşlar için 3 seçenekli yol haritasının detayları haberimizde.

ofis için seçilebilecek bölgeler Haberi

ofis için seçilebilecek bölgeler

Dünyada 80 ülkede ticari gayri1 menkul üzerine danışmanlık U hizmetleri sunan JLL'in Türkiye 4 ofisi tarafından hazırlanan "Gayril menkul Pazarı Yeniden Şekilleniyor" başlıklı raporda ofis piyasası trendik leri ele alındı. Rapora göre, önümüzdeki dönemde 3. havalimanı, 3. köprü, İstanbul - İzmir Otoyolu, metro, organize liman bölgesi ve kruvaziyer limanları gibi yatırımlar ofis pazarında yeni geliştirme p ve yatırım fırsatları doğuracak. 




321 YENİ PROJE GELİYOR 

2014 sonu itibanyla, İstanbul'daki mevcut A sınıfı ofis stoku 2013 sonu ile kıyaslandığında, 680 bin metrekare artarak 4.1 milyon metrekareye ulaştı. İnşaat halindeki arzın tamamlanması ile  toplam A sınıfı ofis arzının 2017 sonunda 6.5 milyon metrekareye ulaşması bekleniyor. JLL'nin rakamlarına göre şu anda Avrupa Yakası'nda 189 projede  977 bin 961 metrekarelik, Asya'da ise ; 132 projede 1.6...