16 / 04 / 2024

ofton merter otel açılış tarihi

ofton merter otel açılış tarihi

Ofton İnşaat, Merter'de 5 yıldır yapılması planlanan otel projesine başlıyor. Ofton İnşaat Merter'de 304 odalı otel inşa edecek. Sportive'in yerine yapılacak olan Ofton İnşaat'ın 4 yıldızlı otel projesi yaklaşık 50 milyon TL yatırımla yükselecek.

Ofton İnşaat merkez projelere odaklandı!

Oflu ve Tonyalı iki Karadenizli girişimcinin kurduğu Ofton İnşaat; İstanbul ve Bodrum’da 9 şantiyede konut, ofis ve otel inşa ediyor. Merkez projelere odaklanan Ofton İnşaat, Basın Ekspres’te yeni bir proje planlıyor.

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor!

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor. Konut, ofis, otel ve ticaret alanlarının yer aldığı Nef 12 Merter projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Ofton İnşaat Elysium Art Şişli'de teslimler 2016'da!

Ofton İnşaat’ın yatırımı sanatla birleştiren projesi Elysium Art Şişli, otel konsepti sayesinde yatırımcılarına ister konforlu bir rezidans yaşamı, isterlerse de yüksek kira getirisi sağlıyor.

Ofton İnşaat yatırım için Bodrum'u seçti!

Ofton, İstanbul dışındaki ilk projesi için Bodrum’u seçti. Kıbrıs’tan verim alamayınca Bodrum’a yönelen Ofton, yeni konut ve lüks otel projeleri için görüşmelerini sürdürüyor.

Berit Merter Otel projesine bakanlıktan onay!

Berit Otel İşletmeciliği, Merter - Güngören bölgesinde 45 milyon TL'lik otel projesine başlıyor. Berit Merter Otel projesi 217 oda ve 472 yatak kapasiteli olarak planlandı.

Nef Merter 12 projesi tamamen değişti! Projede otel de olacak!

Satışa çıkarken 564 rezidans ve 41 ticari birim olarak planlanan Nef Merter 12 projesi tamamen değişti. Temel inşaatı başlayan yeni Nef Merter 12 projesinde 99 adet rezidans, 192 oda kapasiteli otel, 379 adet ofis olacak.

Berit Otel'den Merter'e 45 milyon TL'lik otel yatırımı!

Remzi Doğan ve İsmail Koç'un kurduğu Berit Otel İşletmeciliği Turizm Şirketi Merter'de 45 milyon TL'lik otel yatırımı yapacak. 217 odalı 472 yataklı olarak planlanan otel projesinin arsasını Güngören Belediyesi'nden satın aldı...

Ofton İnşaat, Nişantaşı Dolapdere Kandilli ve Bodrum'da proje yapacak!

Lüks konut projeleriyle tanınan Ofton İnşaat, şehir otelciliğinde de büyüyor. Ofton İnşaat Eşbaşkanı İsmail Hakkı Altun, “Arsaların imar durumu zorlayınca konut yerine otel yaptık, böylece otelci olduk” dedi.

Ofton İnşaat'tan yatırımcıyı sanatla buluşturan proje: Elysium Art Şişli!

Ofton inşaat, son beş yıldır geliştirilen A plus otel, işyeri ve konut projeleriyle farklı bir vizyon kazanan, İstanbul'un en merkezi,en gözde semtlerinden biri olan Şişli Bomonti bölgesinde yeni bir projeye imza atıyor.

Elysium projesi işyeri, otel ve konuttan oluşacak!

Ofton İnşaat, İstanbul Bomonti'de Elysium Art Şişli projesini inşa ediyor. Mimari yapısı, iç dekorasyon ve yaşam stiliyle sanatı ön planda tutan proje, işyeri, otel ve konuttan oluşacak.

Ofton İnşaat'tan Şişli'ye yeni proje geliyor!

Ofton İnşaat, Şişli Bomonti bölgesinde yeni bir projeye başlıyor. Elysium Art Şişli projesi A plus işyeri, otel ve konut ihtiyacının aynı anda karşılanabileceği özel bir konsepti bünyesinde barındıracak.

Ofton Merter otel projesi için Sportive binasında yıkım başladı!

Ofton Merter otel projesi için E-5 üzerinde bulunan Sportive binasını yıkmaya başladı. 2016'nın ikinci yarısında açılacak olan Ofton Merter otel projesi 304 odalı olarak tasarlandı...

Ramada İstanbul Merter Otel projesi 199 odalı olacak!

Merter Park Otelcilik A.Ş, Güngören'deki iş merkezini 27 milyon 100 bin TL yatırımla Ramada İstanbul Merter Otel yapacak. Firmanın yönetim kurulunda Beyoğlu Grup Proje ve İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Acar ve Ceyhan Sallakçı da yer alıyor...

ofton merter otel açılış tarihi Haberi

ofton merter otel açılış tarihi


Ofton İnşaat, Merter'de yaklaşık 35 bin metrekare arazi üzerinde  608 yatak kapasitesine sahip 304 odalı otel inşa edecek. 50 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek olan Ofton Merter otel projesinin hafriyat çalışmaları önümüzdeki Şubat ya da Mart sonuna kadar başlayacak.


Ofton İnşaat otel projesi, E-5 üzerinde Merter metrobüs ve metro duraklarına çok yakın mesafede yer alan Sportive spor mağazasının olduğu yerde inşa edilecek. Taban oturumu 1.500 metrekare olan Ofton Merter projesi 8 kat zemin altı ve 16 normal katla beraber 24 katlı olacak.


Toplam inşaat alanı 30 bin metrekare olan Ofton Merter projesinde 200 kişi kapasiteli çok amaçlı salon, çocuk havuzu, yüzme havuzu, jakuzi, 166 araçlık kapalı otopark ve yeşil alanlar yer alacak. 


2 yılda tamamlanması hedeflenen Ofton Merter otel projesi Haziran...