28 / 03 / 2024

ofton zeytinburnu otel projesi

ofton zeytinburnu otel projesi

Ofton İnşaat, Merter'de 5 yıldır yapılması planlanan otel projesine başlıyor. Ofton İnşaat Merter'de 304 odalı otel inşa edecek. Sportive'in yerine yapılacak olan Ofton İnşaat'ın 4 yıldızlı otel projesi yaklaşık 50 milyon TL yatırımla yükselecek.

Kazlıçeşme sahile 112 odalı yeni otel geliyor!

Çelikoğlu Otelcilik İstanbul Zeytinburnu'ndaki yeni otel yatırımı için start verdi. 112 odalı otel 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Beyaz İnşaat'tan Zeytinburnu'na ticari proje geliyor!

Beyaz İnşaat, Zeytinburnu Merkezefendi'de ticari birimlerin de yer alacağı yeni otel projesine imza atacak. Proje 30 ayda tamamlanacak..

Zeytinburnu Merkezefendi otel alanı imar planı askıda!

İstanbul Zeytinburnu ilçesi Merkezefendi 2969 ada, 37 parsele ilişkin Otel alanı 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Biruni Üniversitesi Zeytinburnu'nda butik otel yapacak!

Biruni Üniversitesi, Zeytinburnu'ndaki kampüsün arkasında butik otel projesine başlıyor. Biruni Otel projesi 257 yatay ve 127 oda kapasiteli olacak...

Ibis Otel Novotel Zeytinburnu ve Trabzon'un değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ibis Otel&Novotel Zeytinburnu ve Novotel Trabzon'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporu yayınlandı.

Zeytinburnu'na 170 odalı Punto Otel geliyor!

Punto Otelcilik ve Turizm Ticaret A.Ş., İstanbul Zeytinburnu'nda sahile yakın mevkide 170 odalı Punto Otel projesini hayata geçiriyor...

Ofton İnşaat merkez projelere odaklandı!

Oflu ve Tonyalı iki Karadenizli girişimcinin kurduğu Ofton İnşaat; İstanbul ve Bodrum’da 9 şantiyede konut, ofis ve otel inşa ediyor. Merkez projelere odaklanan Ofton İnşaat, Basın Ekspres’te yeni bir proje planlıyor.

Ibis Otel&Novotel Zeytinburnu ve Novotel Trabzon değerleme raporları yayınlandı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Ibis Otel&Novotel Zeytinburnu ve Novotel Trabzon değerleme raporları yayınlandı.

Zeytinburnu sahile Büyükyalı geliyor!

Özak-Yenigün-Ziylan Ortaklığı'nın Büyükyalı projesi Zeytinburnu Kazlıçeşme'de yükseliyor. Büyükyalı Zeytinburnu projesinin Mart 2016 tarihinde başlaması hedefleniyor. Projede konut, rezidans, ticaret, ofis, otel alanları olacak...

Ofton İnşaat Elysium Art Şişli'de teslimler 2016'da!

Ofton İnşaat’ın yatırımı sanatla birleştiren projesi Elysium Art Şişli, otel konsepti sayesinde yatırımcılarına ister konforlu bir rezidans yaşamı, isterlerse de yüksek kira getirisi sağlıyor.

Akzirve Gayrimenkul Zeytinburnu'ndaki ambarları Hadımköy'e taşıyacak!

Akzirve Gayrimenkul, geçen yıl satın aldığı Zeytinburnu Ambarlar Sitesi’ndeki 225 ambarla ilgili önemli bir adım atıyor. Akzirve; Ambarlar’daki arazi üzerinde ise konut, otel ve rezidans yapmayı planlıyor.

Zeytinburnu Yedi Mavi Projesi!

İçerisinde rezidans, ofis, otel, AVM alanlarının yer alacağı projede toplam 650 adet daire yer alacak. Projenin denize hakim cepheleri bulunacak. Zeytinburnu Yedi Mavi Projesi ön talep topluyor.

ofton zeytinburnu otel projesi Haberi

ofton zeytinburnu otel projesi


Ofton İnşaat, Merter'de yaklaşık 35 bin metrekare arazi üzerinde  608 yatak kapasitesine sahip 304 odalı otel inşa edecek. 50 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek olan Ofton Merter otel projesinin hafriyat çalışmaları önümüzdeki Şubat ya da Mart sonuna kadar başlayacak.


Ofton İnşaat otel projesi, E-5 üzerinde Merter metrobüs ve metro duraklarına çok yakın mesafede yer alan Sportive spor mağazasının olduğu yerde inşa edilecek. Taban oturumu 1.500 metrekare olan Ofton Merter projesi 8 kat zemin altı ve 16 normal katla beraber 24 katlı olacak.


Toplam inşaat alanı 30 bin metrekare olan Ofton Merter projesinde 200 kişi kapasiteli çok amaçlı salon, çocuk havuzu, yüzme havuzu, jakuzi, 166 araçlık kapalı otopark ve yeşil alanlar yer alacak. 


2 yılda tamamlanması hedeflenen Ofton Merter otel projesi Haziran...