28 / 03 / 2024

okan kurt ev hadımköy

okan kurt ev hadımköy

Her sabah Beykoz’dan Hadımköy’e işe giden Okan Kurt, trafik çilesinden bıkınca eşi Demet Akalın'ı Hadımköy’e taşınmaya ikna etti. Kurt, bir yıllığına 20 bin liraya villa kiraladı.

İstanbul'da artan ev fiyatları için neler yapılabilir?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul'da artan ev fiyatlarıyla değerlendirmelerde bulundu. Ali Kurt, konut sektöründe yaşanan sorunlara ilişkin çözüm önerilerini de sıraladı.

Nuray-Okan Fenercioğlu çifti ev sahibiyle kriz yaşıyor!

Sosyetenin tanınan yüzlerinden Nuray-Okan Fenercioğlu çifti otopark sorunu nedeniyle Bebek’te bulunan dairelerinin ev sahibiyle kriz yaşıyor.

Demet Akalın boğazda lüks restoran mı açtı?

Demet Akalın, Okan Kurt ve kızları Hira, Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Akalın, boğazda lüks restoran açtığına dair basına yansıyan haberleri yanıtladı.

Tuba Büyüküstün ile Okan Bayülgen gayrimenkullerini paraya çevirdi!

Paris’te ev sahibi olan isimlerden Tuba Büyüküstün ile Okan Bayülgen, gayrimenkullerini paraya çevirdi. Paris'te ev sahibi olan ünlü isimler evlerini kiraya verip para kazanıyor.

Kurt Cobain'in yaşamına son verdiği ev satılıyor!

Nirvana'nın solisti Kurt Cobain'in Seattle'da bulunan evi satılıyor. 117 yaşındaki ev için 7.5 milyon dolar isteniyor.

Okan Buruk Alaçatı'dan 5 milyon liraya ev aldı!

Orta saha mevkiinde forma giymiş eski Türk millî futbolcu ve teknik direktör Okan Buruk, Alaçatı'dan 5 milyon liraya taş ev aldı. Buruk, yeni evinin tadilatına başladı.

Demet Akalın'a hırsız şoku!

Ünlü sanatçı Demet Akalın'ın evine dün gece konser verdiği saatlerde hırsız girdi. Evin eski çalışanı olduğu öğrenilen hırsızın, olay sırasında evde olan Akanlın'ın eski eşi Okan Kurt tarafından yakalandığı ifade edildi...

Asist Ev Tamirat ve Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asist Ev Tamirat ve Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İdris Kurt tarafından kuruldu.

Yönetiminde Okan Kurt'un olduğu Martaş'ın duruşma tarihi belli oldu!

Okan Kurt,  Martaş Group'un ortaklarından. Son zamanlarda zor dönemler geçiren şirket konkordato talebinde bulundu. Şirketin 18 Şubat 2019'da ilk duruşması yapılacak.

Okan Kurt Demet Akalın'ın Acarkent’teki evine taşındı!

Geçtiğimiz günlerde boşanan Demet Akalın ve Okan Kurt ilişkilerine yeniden şans verdiklerini açıkladı. Demet Akalın, eşiyle barışmasının ardından yan yana görüntülendi, çift sahne sonrası Acarkent’teki evlerinin yolunu tuttu.

Okan Kurt'tan konkordato açıklaması!

Konkordato talebinde bulunulan Türkiye'nin önde gelen lojistik şirketlerinden Martaş Group ortaklarından Okan Kurt, konkordato talebiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Yönetiminde Okan Kurt'un da bulunduğu Martaş konkordato talep etti!

Şakıcı Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt ve babası Abdi Kurt'a ait olan Martaş Group şirketi konkordato talebinde bulundu. Geçici mühlet verilen konkordato talebi için komiser atandı.

Okan Kurt Maslak 1453'ten daire kiraladı!

Şarkıcı Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt, Maslak 1453'ten 2+1 daire kiraladı.

okan kurt ev hadımköy Haberi

okan kurt ev hadımköy

Her sabah Beykoz’dan Hadımköy’e işe giden Okan Kurt, trafik çilesinden bıkınca eşi Demet Akalın'ı Hadımköy’e taşınmaya ikna etti.


Ardından soluğu emlakçıda alan Kurt, bir yıllığına 20 bin liraya villa kiraladı.


Kurt çifti, bir süredir Beykoz'daki bu evde yaşıyordu


Hadımköy’e gitmek konusunda gönülsüz olan Akalın’ın, arkadaşlarına “Gitmek zorundayım. Okan’a söz verdim. Bir sene deneyeceğim” dediği öğrenildi.


Ailesine ait uluslararası inşaat ve nakliye şirketinin yöneticilerinden olan Okan Kurt, geçtiğimiz aylarda şirket TIR'ların önündeki bu fotoğrafıyla gündeme...