20 / 04 / 2024

Ömer Çağıl

Ömer Çağıl

RSS Geri Dönüşüm ve Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Basri Gökhan Keçeci, Tarık Arık, Ömer Çağıl, Yunus Zinavur tarafından 21 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ömer Çağdaş Selvi kimdir? Nereden mezun oldu? Batısöke Söke Çimento’da hangi görevi yürütüyor?

Ömer Çağdaş Selvi kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İşte Ömer Çağdaş Selvi ile ilgili araştırılan tüm ayrıntılar...

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası bugün açılıyor!

4 Aralık 1995'te inşasına başlanan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) binası bugün hizmete açılıyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Didem Özel Tümer, bugünkü köşe yazısında yeni CSO binasını kaleme aldı. 

Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açılışa hazır!

Gül, Abdullah Gül Üniversitesi Sümer Yerleşkesi içinde yapımı tamamlanan ve yarın resmi açılışı gerçekleştirilecek olan müze ve kütüphanede Kayseri'deki gazetecilerle bir araya geldi.

Akyazı Stadı’nın açılışına Şehit Halisdemir’in ailesi davet edildi!

Bordo-Mavili yönetim Şehit Ömer Halisdemir’in ailesini Akyazı Stadı’nın açılışına davet etti. Kulüp daha önce de açılışta 81 ilden 81 şehit yakınını ağırlayacağını açıklamıştı.

Niğde Şehit Halisdemir Parkı açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz gecesinde şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir için doğup büyüdüğü yer olan Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde inşa ettiği parkın açılışını yapacak.

Antalya Muratpaşa'da 4 park açılıyor!

Muratpaşa Belediyesi tarafından, Halk ozanı Neşet Ertaş, Sinema e dizi oyuncusu Sümer Tilmaç, Şair Metin Demirtaş ve Şehit Polis Memuru Serkan Çölkesen adlarını yaşatmak için yapılan parklar 7 Ekim’de açılıyor.

Karaağaçlı Çamlık Mesire Alanı projesi hayata geçiriliyor!

Tarihi Rum Mehmet Paşa Bedesteni'nde yapılan Manisa Şehzadeler Belediyesi Meclis Toplantısı'nda konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Karaağaçlı Çamlık Mesire Alanı'nın gelecek günlerde hayata geçirileceğini söyledi...

Manisa Karaağaçlı'ya mesire alanı yapılacak!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Karaağaçlı Mahallesi’ne 374 bin TL yatırımla mesire alanı yapacaklarını müjdeledi.

Tosya Mer'aş-i Abdurrahman Paşa Camii restorasyonunda sona gelindi!

Osmanlı klasik dönem mimari eserlerinden biri olan ve 1584 yılında ibadete açılan Mer'aş-ı Abdurrahman Paşa Camii'nin restorasyon çalışmalarında sona gelindi.

Denizli Hacı Ömer Ağa Camisi ibadete açıldı!

Denizli'nin Acıpayam ilçesine bağlı Yazır beldesinde, 1802 yılında yapılan ve duvarlarındaki çiçek motifleriyle dikkati çeken Hacı Ömer Ağa Camisi restorasyonunun ardından ibadete açıldı

10 Karaköy A Morgans Original'in açılışı gerçekleşti!

Dünyanın en önemli butik otel zincirlerinden Morgans Group'un en yeni oteli 10 Karaköy A Morgans Original'ın açılışı geçtiğimiz günlerde Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in de katılımıyla gerçekleşti...

Selçuk Efes Müzesi bugün açılıyor!

Tadilat ve genişletme çalışmaları tamamlanan Selçuk Efes Müzesi, bugün saat 15.00'te törenle ziyaretçilere açılacak. Açılışa Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in de katılması bekleniyor

Ömer Çelik The Residences at Mandarin Oriental otelinin resmi açılışını yaptı!

Mandarin Oriental Hotel Group'un, Türkiye ve Avrupa'daki ilk resort oteli 'Mandarin Oriental Bodrum; Göltürkbükü Cennet Koyu'nda geçtiğimiz ay içerisinde hizmete girmişti. Otelin resmi açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik yaptı..

Ömer Çağıl Haberi

Ömer Çağıl

RSS Geri Dönüşüm ve Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Basri Gökhan Keçeci, Tarık Arık, Ömer Çağıl, Yunus Zinavur tarafından 21 bin TL'lik sermaye ile 8 Temmuz'da kuruldu. 


RSS Geri Dönüşüm ve Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Geri Dönüşüm  1- Hafriyat toprağı ile inşaat ve yıkıntı atıklarının kaynağında ayrılarak toplanması, geçici biriktirilmesi, taşınması, tekrar kullanıma kazandırılacak faaliyetlerin yapılması, geri kazanılması ve depolanması işlemlerini yapmak ve bu işlerle ilgili her türlü tesisi kurmak, 2- Toplanan hafriyat toprağının elenerek geri dönüştürülmesi ve bu işlem sonucunda; taş, toprak ve moloz elde edilmesi, depolanması ve satılması işlemlerinin yapılması ve bu işlemler için gerekli her türlü tesisin kurulması,  3- Kullanılmış toprağın geri toplanması, toplanan toprağın elenip gübre ile...