28 / 03 / 2024

Ömer Faruk Kalyoncu nereli

Ömer Faruk Kalyoncu nereli

Metrobüs ulaşım hattı, Bakırköy Adliyesi Binası, 3. havalimanı projesi gibi projeleri hayata geçiren Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Kalyoncu kimdir? İşte yanıtı...

Ömer Faruk Çelik Kimdir?

Ömer Faruk Çelik kimdir? Ömer Faruk Çelik’in mesleği nedir? Ömer Faruk Çelik hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ömer Faruk Unal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömer Faruk Unal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ömer Faruk Unal tarafından kuruldu. 

Ömer Faruk Akbal'dan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı iletti.

Faruk Akbal: 2021’de yabancıya satışta 50 bin bandını geçeceğiz!

Konut satışlarını değerlendiren GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, "Bu yıl 50 bin adet bandını geçerek 7.5-8 milyar dolarlık bir döviz girdisini sağlamayı hedefliyoruz” dedi

Ümraniye Ömer Faruk Darende Camii’nin temeli atıldı!

Ümraniye Esenkent Mahallesi’nde deprem riski nedeniyle yıkılan ve yeniden inşa edilecek olan Ömer Faruk Darende Camii’nin temeli Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın da katıldığı törenle atıldı.

Ömer Faruk Akbal: Uluslararası doğrudan yabancı yatırımları teşvik edilecek!

Yeni Ekonomi Programı, 2021 - 2023'ün uygulanabilir ve ulaşılabilir hedeflere odaklandığını anlatan GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, ''Türkiye'nin 2023 hedefleri gerçekçi ve sürdürülebilir ekonomimizin göstergesi'' dedi.

Ömer Faruk Kavurmacı için karar çıktı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) iş dünyası yapılanması TUSKON'a yönelik davada, “FETÖ’ye üye olma” suçlamasıyla yargılanan Ömer Faruk Kavurmacı ile babası Mustafa Şevki Kavurmacı hakkında karar çıktı.

Ömer Faruk Kavurmacı için 15 yıla kadar hapis istemi!

FETÖ iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturmada, kapatılan TUSKON ve üye şirketlerine yönelik davadan dosyası ayrılan iş adamı sanıklar Ömer Faruk Kavurmacı, babası Mustafa Şevki Kavurmacı ve firari sanık Ahmet Said Kavurmacı'nın yargılandığı davada, savcının mütalaası belli oldu...

Ömer Faruk Karabayır kimdir?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Karabayır kimdir? Ömer Faruk Karabayır daha önce görevleri yürüttü, nerelerde çalıştı?

Ömer Faruk Kavurmacı'nın yargılandığı FETÖ davasında tanıklar dinlenildi!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı'nın da aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılandığı davada, tanıklar dinlenildi.

Ömer Faruk Çelik şirket kurdu!

EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, bugün yeni bir şirket kurdu. Kentsel Yönetim Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 1 milyon 150 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

Ömer Faruk Kavurmacı'nın duruşması bugün!

FETÖ iş dünyası yapılanmasına yönelik davada tutuklu yargılanan Ömer Faruk Kavurmacı, bilirkişi raporuna ilişkin "Ağabeyimin ve bazı çalışanların eylemleri konusunda bilgi sahibi değilim. Çalışanlar da benim dahlim olmadığını söylemişlerdir." dedi.

Ömer Faruk Kalyoncu ve Ahmet Özyazıcı'dan yeni şirket!

Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Kalyoncu ve Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özyazıcı ortaklığında bugün yeni bir şirket daha kuruldu. Ozr Yapı Ticaret Anonim Şirketi 60 milyon TL sermaye bedeli ile sektöre giriş yapacak. 

Ömer Faruk Kalyoncu nereli Haberi

Ömer Faruk Kalyoncu nereli

Ömer Faruk Kalyoncu kimdir?

Ömer Faruk Kalyoncu, Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısıdır. Kalyon İnşaat'ın patronu ise Orhan Cemal Kalyoncu'dur.


Kalyon Grup 1974 yılında inşaat sektöründe hizmet vermek amacıyla Kalyon İnşaat’ın kurulmasıyla başladı. Günümüzde inşaata ek olarak altyapı, enerji, plastic boru, PVC pencere sistemleri gibi birçok farklı alanda hizmetler veren bir şirketler grubudur.


Hizmet kalitesini dünya çapına yaymayı hedefleyen Kalyon bu amaçla; Katar, Rusya, Libya, BAE, Suudi Arabistan ve Irak gibi birçok ülkede faaliyet göstermektedir.

Kalyon, inşaat sektöründeki kurumsal geçmişi, güçlü ve deneyimli personelleri ile 1974 yılından günümüze, üniversite, hastane, konut, okul, karayolu, köprü, tünel, arıtma tesisi, isale hatları, atık su tünelleri, endüstriyel tesis gibi sayısız dev projelere imza atmıştır.


Kalyon Grup’un şirketlerinden birisi olan Kalyon İnşaat Bakırköy Adalet Sarayı, Metrobüs hattının inşaatı, Taksim...