19 / 04 / 2024

Ömer Turgay Torosluoğlu kimdit

Ömer Turgay Torosluoğlu kimdit

32 yıllık bir turizmci Ömer Turgay Torosluoğlu, Orange County zinciri ile Türkiye’ye 4 milyon turist getirip, 4 milyar dolar ciro yaptı. Ömer Turgay Torosluoğlu şimdilerde Orange County zincirine üçüncü hatta dördüncü oteli eklemek için görüşmeler yapıyor.

Ekrem İmamoğlu'nun hedefindeki TOKİ Başkanı Ömer Bulut ucuz konutun formülünü açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun önce iftira atıp sonra canlı yayına bağlanmasını istemediği TOKİ Başkanı Ömer Bulut, İstanbul için çözüm önerilerini açıkladı. İşte o öneriler...

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Basri Kara, Murat Hatipoğlu, Mustafa Hekimoğlu, Osman Polat ve Ömer Faruk Hekimoğlu ortaklığında kuruldu.

Sarı Siyah Beykoz Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarı Siyah Beykoz Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Sucuoğlu tarafından kuruldu.

Haliloğlu Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Haliloğlu Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Hasan Haliloğlu ve Ömer Dilli ortaklığında kuruldu.

Beyoğlu Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı'ndaki riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi 1. Etap Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Hatinoğlu Tasarım Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Hatinoğlu Tasarım Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Pendik'te Evrim Özlem Hatinoğlu ve Ömer Hatinoğlu ortaklığında kuruldu.

Bendis Proje Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bendis Proje Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Burhan Eker, Orhan Kaplan ve Ömer Hacıoğlu ortaklığında kuruldu.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Rifat Hisarcıklıoğlu, Panora GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Panora GYO'nun 26 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olmasına, İsmail Mer Fırat'ın ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olmasına karar verildi. 

Ahmet Temeltaş 5 milyon TL'ye yeni şirket kurdu! 

Temeltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş yeni şirket kurdu. Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Temeltaş ve Turgay Kolcuoğlu ortaklığında kuruldu.

Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Temeltaş ve Turgay Kolcuoğlu ortaklığında kuruldu.

İtalyan Dekoratif Boya Limited Şirketi kuruldu!

İtalyan Dekoratif Boya Limited Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Baranlıoğlu tarafından kuruldu.

Tulukoğlu Turizm Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Tulukoğlu Turizm Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Şişli’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Tuluk tarafından açıldı. 

Ömer Turgay Torosluoğlu kimdit Haberi

Ömer Turgay Torosluoğlu kimdit

Ömer Turgay Torosluoğlu 32 yıllık bir turizmci. Havacılıktan tur operatörlüğüne, seyahat acentesinden otel işletmeciliğine sektörün her alanında yatırım yapıp hizmet verdi. Sahibi olduğu Orange County zinciri ile Türkiye’ye 4 milyon turist getirip, 4 milyar dolar ciro yaptı…


Turizmci Ömer Turgay Torosluoğlu’nun  yaşam ve başarı öyküsü gerçek anlamda romanlık türden.  Birlikte şirket kurduğu ortak larından darbe üstüne darbe yemiş. Annesinin hastalığıyla uğraşırken, kendisine kolon   kanseri teşhisi konmuş. Kanser tedavisi görüyorken, şirketi emanet ettiği müdürleri malı mülkü üstlerine geçirmiş. Mahkeme ve iflaslarla boğuşmuş. Sonuçta tüm zorlukların üstesinden gelerek düze çıkmış. 


Torosluoğlu, 1962 Kilis doğumlu. İlk, orta ve lise eğitimini memleketinde tamamlıyor. Okul yıllarında gazete satarak günde 1 lira para kazanmaya başlıyor.  İTÜ Maden Mühendisliğindeki öğrencilik yıllarında ise Topkapı Sarayı önünde turistlere kartpostal...