28 / 03 / 2024

Ondörtüç Pendik ödemesi

Ondörtüç Pendik ödemesi

İnsay Yapı tarafından inşa edilen Ondörtüç Pendik, yıl sonuna özel yep yeni bir kampanya başlatıyor. Cazip fırsatlar sunulan Ondörtüç Pendik’te son kampanya tarihi 31 Aralık 2016 olarak belirlendi..

Ondörtüç Pendik'te yüzde 1 KDV dahil fiyatlarla!

Ondörtüç Pendik, yıl sonuna özel fiyatlarla yatırımcısına cazip fırsatlar sunuyor. Ayrıca liste fiyatından yüzde 5 indirim uygulayan Ondörtüç Pendik, firma bünyesinde satışlarını 24 aya kadar da vadelendiriyor..

Siltaş Yapı dört projesinde yüzde 10 indirim kampanyası başlattı!

Siltaş Yapı İstanbul’un yükselen bölgeleri Pendik ve Sancaktepe’de hayata geçirdiği dört projesinde hem ev sahibi olmak isteyenler hem de yatırımcılar için yeni bir kampanya başlattı. 

İnsay Yapı Ataşehir Yenisahra projesi 2024'te başlıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesinin satışlarına devam eden İnsay Yapı, yeni projesi için düğmeye bastı.

Mazot gübre destek ödemesi hangi illerde hesaplara yattı? Çiftçiler dikkat! Mazot gübre destek ödemesi sorgulama 2023

Türkiye'nin dört bir yanında üretim faaliyetinde bulunan çiftçiler, mazot ve gübre destek ödemelerini merak ediyor. Peki mazot gübre destek ödemesi hangi illerde hesaplara yattı?

Pendik-Sabiha Gökçen metrosu konuta talebi yüzde 20 artırdı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada Pendik’te hayata geçirdikleri ‘Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nın açılışı sonrasında konutta talebin arttığını kaydetti.

Çiftçiler düşük fiyat ve destek bekliyor! Buğday ve arpada fark ödemesi yapılacak mı? 

Buğday ve arpada fark ödemesi desteğinin açıklanmaması ve TMO ucuz arpa ve mısır satışlarının başlamaması birçok soruna neden oldu. Çiftçiler dört gözle düşük fiyat ve destek bekliyor. İşte ayrıntılar...

Ondörtüç Pendik’ten satışlar tam gaz! Yüzde 0,99 faiz ve 10 yıl vade fırsatı! İşte Ondörtüç Pendik konut fiyat listesi

İnsay Yapı imzalı Ondörtüç Pendik’te Yüzde 0,99 faiz ve 10 yıl vade fırsatıyla konut sahibi olabilirsiniz. Ondörtüç Pendik'te 252 konut ve 15 ticari birim yer alıyor.

Pendik-Tavşantepe Metro Hattı Ondörtüç Pendik’e ulaşımı rahatlatacak!

İnsay Yapı tarafından Pendik'te inşa edilen Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik-Tavşantepe Metrosu’nun açılışına sayılı günler kaldı. 

Ondörtüç Pendik'te 520 bin TL'ye hemen teslim daireler!

Bugün al, yarın taşın’ sloganıyla yatırımcılarını bekleyen Ondörtüç Pendik projesinde konut fiyatları 520 bin TL'den başlıyor.

Ondört Yapı Mekanik Elektrik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ondört Yapı Mekanik Elektrik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Kaya tarafından kuruldu.

Ondörtüç Pendik projesi merkezi lokasyonuyla dikkat çekiyor!

Aydos Ormanı’na komşu, izole bir hayat sunan sektörün yenilikçi markası İnsay Yapı’nın, Pendik’te hayata geçirdiği projesi Ondörtüç Pendik projesi doğayla iç içe güvenli bir hayat isteyenler tarafından tercih ediliyor.

Ondörtüç Pendik'te 448 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ödüllü mimar Turgut Toydemir imzasına sahip olan ve İnsay Yapı tarafından hayata geçirilen Ondörtüç Pendik projesinde 1+1'ler 448 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Ondörtüç Pendik projesinden yüzde 30 indirimli bahar kampanyası!

Sektörün en yenilikçi markaları arasında yer alan İnsay Yapı, ‘Ondörtüç Pendik’te uyguladığı Bahar Kampanyası ile yatırımcılara, 419 bin TL’den başlayan fiyatlarla mega kent İstanbul’un merkezinde müstakil yaşam sunuyor.

İnsay Yapı'dan şehrin ortasında müstakil yaşam akımı!

İnsay Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesiyle konutta 'Şehrin ortasında müstakil yaşam' akımı başlattı.

Ondörtüç Pendik ödemesi Haberi

Ondörtüç Pendik ödemesi
Ondörtüç Pendik hakkında detaylı bilgi için tıklayın.


İnsay Yapı tarafından inşa edilen  Ondörtüç  Pendik, yıl sonuna özel yep yeni bir kampanya başlatıyor. Firma bünyesinde satışlarını 24 aya kadar vadelendiren Ondörtüç Pendik, peşin satışlarda liste fiyatı üzerinden yüzde 5 + yüzde 10 indirim uyguluyor. Ödemelerini daha uzun süreye yaymak isteyenlere ise banka anlaşmalı 120 ay vade seçeneği sunuluyor


Pendik'te inşa ettiği Ondörtüç Pendik ile herkese ayrıcalıklı bir yaşam vadeden İnsay Yapı, yepyeni bir kampanya başlattı. Yıl sonuna özel fiyatlarla yatırımcısına cazip fırsatlar sunan  Ondörtüç Pendik’te son kampanya tarihi 31 Aralık 2016 olarak belirlendi. 


Liste fiyatından yüzde 5 indirim uygulayan Ondörtüç Pendik, firma bünyesinde satışlarını 24 aya kadar vadelendiriyor. Ödemelerini daha uzun süreye yaymak isteyenlere ise banka anlaşmalı 120 ay vade seçeneği sunuluyor....