25 / 04 / 2024

Ondörtüç Pendik projesi

Ondörtüç Pendik projesi

İnsay Yapı'nın Pendik'te inşa ettiği projesi 'Ondörtüç Pendik'e en çok ilgi bulunduğu konum ve lokasyon sebebiyle sağlık çalışanları ve havaalanı personelinden geliyor.

Ondörtüç Pendik'te kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

İnsay Yapı imzası ile Anadolu Yakası’nın en değerli, en işlek ve en önemli yeri olan Pendik’te yükselen Ondörtüç Pendik'te kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Ondörtüç Pendik'te 120 ay vade fırsatı!

İnsay Yapı imzası ile yükselen Ondörtüç Pendik'te kira öder gibi ev sahibi olunabiliyor. Proje, metroya, hastanelere, havalimanına, deniz ulaşımına yakın mesafede yer alıyor..

İnsay Yapı ev almak isteyenleri bayramın son günü satış ofisine bekliyor!

İnsay Yapı’nın, 'Ondörtüç Pendik', projesinde satış ofisi bayramın son günü açık olacak. Teslimine sayılı günler kalan 'Ondörtüç Pendik' projesinde '120 ay 0,98 faiz' fırsatı sunuluyor.

Ondörtüç Pendik'te yüzde 10 peşin 84 ay 0 faiz! 

İnsay Yapı, İstanbul Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişen bölgelerinden Pendik'te hayata geçirdiği 'Ondörtüç' projesinden ev almak isteyenler için bahara özel kampanyasını sunuyor. 

Ondörtüç Pendik fiyat listesi 2017!

Ondörtüç Pendik fiyat listesi 2017 kapsamında daire fiyatları 244 bin TL'den başlıyor. 'Bugün al, teslimde ödemeye başla' kampanyası uygulanan proje İnsay Yapı imzası taşıyor...

Ondörtüç Pendik'te peşinde yüzde 5 + yüzde 10 indirim!

Ondörtüç Pendik, yıl sonuna özel bir kampanya başlatıyor. Firma bünyesinde satışlarını 24 aya kadar vadelendiren Ondörtüç Pendik, peşin satışlarda liste fiyatı üzerinden yüzde 5 + yüzde 10 indirim uyguluyor..

Ondörtüç Pendik'te yaşam 2018'de başlıyor!

Pendik'te hayata geçirilen Ondörtüç Pendik projesinde her ihtiyaca uygun 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor. Teslimler ise 2018'de yapılıyor..

Fuzul Toprak'tan Pendik projesi yarın görücüye çıkıyor! Lansmana özel 36 ay vade fırsatı!

Fuzul Yapı,  İstanbul Anadolu Yakasındaki yeni projesi Fuzul Toprak'tan Pendik’i 20-21 Ocak tarihleri arasında düzenleyeceği lansmanla görücüye çıkarıyor. 

Işıklı Mimarlık Pendik konut projesi resmen başlıyor! Yayalar Mahallesine 650 adet yeni konut!

Işıklı Mimarlık, Pendik projesi resmen başlıyor. 1 milyar 156 milyon 847 bin TL'ye mal olacak projede 650 adet konut 15 ticari alan inşa edilecek.

İnsay Yapı Ataşehir Yenisahra projesi 2024'te başlıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesinin satışlarına devam eden İnsay Yapı, yeni projesi için düğmeye bastı.

DAP Yapı Pendik projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı Pendik projesinde ön talep süreci başladı. İşte DAP Yapı Pendik projesi ile ilgili merak edilen detaylar... 

Pendik-Sabiha Gökçen metrosu konuta talebi yüzde 20 artırdı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada Pendik’te hayata geçirdikleri ‘Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nın açılışı sonrasında konutta talebin arttığını kaydetti.

Ondörtüç Pendik’ten satışlar tam gaz! Yüzde 0,99 faiz ve 10 yıl vade fırsatı! İşte Ondörtüç Pendik konut fiyat listesi

İnsay Yapı imzalı Ondörtüç Pendik’te Yüzde 0,99 faiz ve 10 yıl vade fırsatıyla konut sahibi olabilirsiniz. Ondörtüç Pendik'te 252 konut ve 15 ticari birim yer alıyor.

Siltaş Yapı Pendik projesi geliyor! Yeni proje! 

2011'den beri insan odaklı yaşam alanları hayata geçiren Siltaş Yapı, Pendik projesi için düğmeye bastı. Siltaş Yapı Pendik projesi, İstanbul Pendik'te Çamlık Mahallesi'nde hayata geçirilecek...

Pendik-Tavşantepe Metro Hattı Ondörtüç Pendik’e ulaşımı rahatlatacak!

İnsay Yapı tarafından Pendik'te inşa edilen Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik-Tavşantepe Metrosu’nun açılışına sayılı günler kaldı. 

Ondörtüç Pendik'te 520 bin TL'ye hemen teslim daireler!

Bugün al, yarın taşın’ sloganıyla yatırımcılarını bekleyen Ondörtüç Pendik projesinde konut fiyatları 520 bin TL'den başlıyor.

Ondört Yapı Mekanik Elektrik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ondört Yapı Mekanik Elektrik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Kaya tarafından kuruldu.

Ondörtüç Pendik projesi merkezi lokasyonuyla dikkat çekiyor!

Aydos Ormanı’na komşu, izole bir hayat sunan sektörün yenilikçi markası İnsay Yapı’nın, Pendik’te hayata geçirdiği projesi Ondörtüç Pendik projesi doğayla iç içe güvenli bir hayat isteyenler tarafından tercih ediliyor.

KİPTAŞ Pendik Projesi geliyor!

Geçtiğimiz ay Tuzla Meydan Projesi'ni hayata geçiren KİPTAŞ yeni projesi için düğmeye bastı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yakın zamanda Pendik'te yeni projenin hayata geçeceğini dile getirdi.

Ondörtüç Pendik'te 448 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ödüllü mimar Turgut Toydemir imzasına sahip olan ve İnsay Yapı tarafından hayata geçirilen Ondörtüç Pendik projesinde 1+1'ler 448 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Ondörtüç Pendik projesi Haberi

Ondörtüç Pendik projesi

İnsay Yapı'nın, İstanbul'un hızla gelişen bölgeleri arasında yer alan Pendik’te hayata geçirdiği 'Ondörtüç Pendik' projesi hem yatırımcı hem de kullanıcıların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Doğru lokasyonu ve her geçen gün artan yatırım potansiyeliyle kente de de değer kazandıracak bir proje olarak inşa edilen 'Ondörtüç Pendik', konumu nedeniyle sağlık çalışanları ve havaalanı personelinden yoğun ilgi görüyor. 


Projeye çok çeşitli meslek gruplarından talep geldiğini belirten İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık "Projemiz Marmara Üniversitesi Hastanesi ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakınlığı nedeniyle sağlık çalışanları ve havaalanı personelinden yoğun ilgi görüyor. Özellikle pilot ve doktorların özel ilgi gösterdiği projemizden konut almak isteyenlere ödeme kolaylıkları sunuyoruz. Bu kapsamda daire sahibi olmak isteyenlere liste satış fiyatı üzerinden peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 20 + yüzde 10...