24 / 04 / 2024

Onlife Pendik

Onlife Pendik

Hak Yapı'nın yeni projesi Onlife Pendik, Temmuz'da başlıyor. Onlife Pendik projesinde 429 konut ve 15 ticari birim yer alıyor...

Hak Yapı Onlife ve Winlife yatırımcılarına kazandırıyor!

Hak Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği Winlife ve Onlife projelerinde hazırladığı kampanyalarla yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor..

Winlife ve Onlife'ta kazandıran kampanya dönemi!

Hak Yapı, başlattığı kampanya ile Pendik’te hayata geçirdiği Winlife'ta kira garantisi ve Onlife'ta ise ödeme kolaylığı sunuyor..

Onlife ve Winlife Evleri'nde kampanyalı ödeme fırsatı!

Hak Yapı tarafından Pendik'te hayata geçirilen Winlife ve Onlife projelerinde kampanya hazırlandı. Winlife'ta 24 ay 2 bin TL kira garantisi, Onlife'ta ise 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunuluyor..

Hak Yapı'dan Winlife ve Onlife'ta ödeme kolaylığı!

Hak Yapı, Pendik’te inşa ettiği Winlife ve Onlife projelerinde ödeme kolaylığı sunuyor. Onlife’ta 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunulurken, Winlife’ta ise 24 ay 2 bin TL kira garantisi sunuluyor..

Onlife Pendik fiyat listesi!

Hak Yapı Pendik'te 429 daire ve 14 ticari üniteden meydana gelen Onlife Pendik projesini inşa ediyor. Projede daireler 2020'de teslim edilecek..

Pendik Onlife daire fiyatları 2018!

Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika, E-5 ve TEM otoyoluna ise 4 kilometre mesafede bulunan  Pendik Onlife projesinde ev fiyatları 316 bin TL'den başlıyor..

Onlife'ta 60 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Hak Yapı, Pendik’te hayata geçirdiği Winlife ve Onlife projelerinde ödeme kolaylığı sunuyor. Kampanya dahilinde Onlife'ta vade farksız 60 ay vadelendirme yapılıyor..

Winlife ve Onlife projelerinde kazandıran kampanya dönemi!

Hak Yapı, Pendik’te hayata geçirdiği Winlife ve Onlife projelerinde başlattığı kampanyalarla kazandırmaya devam ediyor..

Hakyapı Onlife'ta 60 ay vade farksız ödeme fırsatı!

2020’nin Ocak ayında teslim edilmesi hedeflenen Onlife Pendik Evleri'nde 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunuluyor..

Onlife ve Winlife'ın lansmanı yapıldı! 60 ay 0 faiz!

Anadolu Yakası’nın yeni yatırım merkezlerinden biri olan Pendik’in prestijli projeleri Winlife ve Onlife'ın lansmanı bugün yapıldı...

Hak Yapı Winlife ve Onlife projelerinde kampanya dönemi başladı!

Hak Yapı'nın Pendik’te hayata geçirdiği Winlife ve Onlife projelerinde kampanya dönemi başladı. Onlife'ta vade farksız ödeme kolaylığı, Winlife'ta ise kira garantisi sunuluyor..

Onlife Hakyapı Evleri satılık daire!

Onlife Evleri İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te Hakyapı tarafından hayata geçirildi. Projede 2+1, 3+1 ve 3+1 teraslı daire tiplerine yer veriliyor...

Hakyapı Onlife iletişim bilgileri!

Ön talep toplamaya başlayan Hakyapı Onlife Pendik projesi 430 daire ve 15 adet ticari ünitelerden meydana geliyor. Hakyapı Onlife iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Onlife Pendik Haberi

Onlife Pendik


Onlife Pendik projesi, Hak Yapı tarafından İstanbul Pendik'e bağlı Velibaba (Dolayoba) Mahallesi'nde yükseliyor. Onlife Pendik projesi 10 blokta 429 konut ve 15 ticari birimden meydana geliyor.


16 bin 86 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen Onlife Pendik projesinde 461 kapalı, 40 açık olmak üzere 501 araç kapasiteli otopark alanı bulunuyor.


Bu yıl Temmuz ayında başlayacak olan Onlife Pendik projesinin Temmuz 2019'da teslim edilmesi planlanıyor. Onlife Pendik'te 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer verildi.


Blokların 9-10 katlı tasarlandığı Onlife Pendik projesinde yüzme havuzu, sauna, fitness, çocuk oyun alanı, dinlenme alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor.



Tel: 444 1 620

Web: http://www.hakyapiinsaat.com

Gülcihan...