19 / 04 / 2024

Ontan İnşaat Çınarlı projesi

Ontan İnşaat Çınarlı projesi

Ontan Bayraklı'nın satışlarına devam eden Ontan İnşaat yeni projeler için kolları sıvadı. Bayraklı ve Çınarlı'da 2 yeni proje inşa edecek olan firma yeni projelerini 2016 içerisinde satışa çıkaracak.

Narlıdere'de lüks sitenin hızla yanmasının nedeni ne? Binalarda hangi önlemler alınmalı?

İzmir Narlıdere’deki lüks bir sitede çıkan yangında 8 katın hızla alev almasının nedenleri uzmanı tarafından tek tek sıralandı.  İnşaat sırasında atılan bazı hatalı adımlar binaları adeta kağıttan evler gibi bir anda küle çeviriyor.  Peki yangına karşı binalarda nelere dikkat edilmeli?

Modda Port'ta 5.9 milyon TL'ye 2+1! Teslimler Haziran 2023'te!

Ontan İnşaat tarafından hayata geçirilen Modda Port'ta fiyatlar 5 milyon 900 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Modda Port'ta 5 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ontan İnşaat imzası ile inşa edilen Modda Port'ta fiyatlar 5 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Söz konusu projede fiyatlar 2021 yılının Mart ayında 1 milyon 300 bin TL'den başlıyordu.

Narlı Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Narlı Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Narlı Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Kayapınarlı İnşaat Metal Lojistik Otomotiv Tekstil Plastik Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayapınarlı İnşaat Metal Lojistik Otomotiv Tekstil Plastik Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Nejat Hakan Tuğcu tarafından kuruldu.

Modda Port ön talep topluyor! Yeni Proje!

Ontan İnşaat tarafından İzmir Körfezi’nin tam ortasında hayata geçirilen Modda Port projesinde ön talep süreci başladı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor.

Çınarlı İş Makinaları Vinç Kiralama Otomotiv İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınarlı İş Makinaları Vinç Kiralama Otomotiv İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakan İlhan ve Yakup Öztürk tarafından kuruldu.

Modda Bulvar'da teslimat için geri sayım başladı!

İnşaat, taahhüt, proje yönetimi ve gayrimenkul alanında faaliyette bulunan köklü firmalardan Ontan İnşaat, 2020 yılında da yatırımlarına devam edecek. Üç etaptan meydana gelen Modda Bulvar projesinin ilk etabının eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ontan İnşaat'ın İzmir'deki 5 projesi!

İzmir olmak üzere insan odaklı gerçekleştirdiği projeleriyle sektörde takip edilen Ontan İnşaat'ın İzmir'deki 5 önemli projesi...

Akpınarlı Group Hafriyat İnşaat Bilişim Nakliye Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpınarlı Group Hafriyat İnşaat Bilişim Nakliye Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Akpınar tarafından kuruldu.

Modda Bulvar'da detaylar belli oldu! Lansmana özel 0,79 faizle!

Modda Bulvar projesi İzmir Bornova'da hayata Ontan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel 0,79 faizle ödemeler yapılıyor. 

Narlıtaş İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Narlıtaş İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile Ismael Al-Jumaılı tarafından kuruldu. 

Ontan İnşaat Çınarlı projesi Haberi

Ontan İnşaat Çınarlı projesi

Ontan Bayraklı'nın satışlarına devam eden Ontan İnşaat 2 yeni proje için kolları sıvadı. Bayraklı ve Çınarlı'da yeni projeler inşa edecek olan firma Modda markasını 2. kez İzmirliler'le buluşturacak.


Modda Bayraklı'nın satışları Haziran'da başlıyor

Bayraklı'da hayata geçirilecek olan Modda Bayraklı Haziran ayı içerisinde satışa çıkıyor. 97 adet konutun yer aldığı projede metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL olarak belirlendi. 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinin yer alacağı Modda Bayraklı 18 ay içerisinde sahiplerine teslim edilecek.


Çınarlı'ya 360 konut

Ontan İnşaat Çınarlı projesi 2016'nın 4. çeyreğinde satışa çıkacak. 360 adet konutun yer aldığı proje 30 içerisinde sahiplerine teslim edilecek. Ontan İnşaat Çınarlı projesinde yer alan konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak...