20 / 04 / 2024

ontan inşaat yeni proje

ontan inşaat yeni proje

Ontan Bayraklı'nın satışlarına devam eden Ontan İnşaat yeni projeler için kolları sıvadı. Bayraklı ve Çınarlı'da 2 yeni proje inşa edecek olan firma yeni projelerini 2016 içerisinde satışa çıkaracak.

ARTE İnşaat yeni dönemde çalışmalara başlıyor!

Ankara'da inşaat sektöründe çalışmalarını sürdüren ARTE İnşaat, yeni vizyon ve çalışma anlayışı ile faaliyetlerine devam edeceklerinin bilgisini verdi..

Ontan İnşaat'ın İzmir'deki 5 projesi!

İzmir olmak üzere insan odaklı gerçekleştirdiği projeleriyle sektörde takip edilen Ontan İnşaat'ın İzmir'deki 5 önemli projesi...

İşte Emlak Konut'un inşaatı devam eden 37 projesi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile hayata geçirilen 37 projede inşaat çalışmaları devam ediyor. Bazı projelerin inşaatı yeni başladı, bazı projeler ise tamamlanma aşamasında. İşte projelerin son durumu...

İnşaatçı yeni dönemde ne bekliyor?

24 Haziran seçimlerinde vatandaşların tercihlerini güçlü iktidardan yana kullanmasıyla inşaat sektörü motal buldu. İnşaat patronları rafa kaldırdıkları yatırım planlarını en kısa zamanda hayata geçirmeye hazırlanıyor....

Ontan İnşaat yeni yılda 3 proje hayata geçirecek!

Ontan İnşaat’ın Bornova’daki ‘Modda Bulvar’ projesini basın tanıttı. Ontan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, yeni yılda 3 proje planladıklarını açıkladı.

İşte İstanbul'da inşaatı yeni başlayan 9 metro hattı!

İBB metro projelerine hız vermeden devam ediyor. İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattına 9 metro daha eklendi. Geçtiği bölgedeki gayrimenkul fiyatları artıran metro hatlarını sizin için derledik. İşte İstanbul'da inşaatı yeni başlayan 9 metro hattı!

Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisiyle yüzde 25 büyüdü!

Proje bazlı demir çelik ürünleri işlemesi ve kaba inşaat malzemeleri satışı yapan Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisini devreye alarak, 2016 yılında yüzde 25 büyüdü.

Modda Bayraklı Ontan İnşaat fiyatları!

Toplam 97 daireden oluşan Modda Bayraklı Evleri 8 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Modda Bayraklı Ontan İnşaat fiyatları 338 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Ontan İnşaat Modda Bayraklı fiyat!

Nakitte yüzde 5 indirim sağlanan Ontan İnşaat Modda Bayraklı fiyat listesi 338 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 97 konuttan oluşuyor.

Modda Bayraklı Ontan İnşaat fiyatları!

Modda Bayraklı Ontan İnşaat fiyatları 2+1'lerde 338 bin TL'den başlayarak değişiyor. Modda Bayraklı projesinde peşin alımlara yüzde 5 iskonto uygulanıyor...

Ontan İnşaat yurtdışında büyüyor!

İzmir’de nitelikli projeler inşa eden Ontan İnşaat, yurtdışında büyüyor. Cezayir, Mozambik, Fildişi, Sri Lanka gibi ülkelerde farklı ölçeklerdeki projelerle büyüyen Ontan, inşaat şirketinden bir yatırım grubuna dönüşmeyi hedefliyor.

Ontan İnşaat yurtdışında büyüyor!

İzmir'de nitelikli projeler inşa eden Ontan İnşaat, yurtdışında büyüyor. Cezayir, Mozambik, Fildişi, Sri Lanka gibi ülkelerde farklı ölçeklerdeki projelerle büyüyen Ontan, inşaat şirketinden bir yatırım grubuna dönüşmeyi hedefliyor.

Cansum İnşaat'tan yeni proje!

Cansum inşaat yeni projesi Ay Yıldız 2 ile çarşı merkezinde dalgalanacak. Şirket sahibi Hüseyin Bademli, “Yeni projelerle şehrimize katma değer kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.

ontan inşaat yeni proje Haberi

ontan inşaat yeni proje

Ontan Bayraklı'nın satışlarına devam eden Ontan İnşaat 2 yeni proje için kolları sıvadı. Bayraklı ve Çınarlı'da yeni projeler inşa edecek olan firma Modda markasını 2. kez İzmirliler'le buluşturacak.


Modda Bayraklı'nın satışları Haziran'da başlıyor

Bayraklı'da hayata geçirilecek olan Modda Bayraklı Haziran ayı içerisinde satışa çıkıyor. 97 adet konutun yer aldığı projede metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL olarak belirlendi. 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinin yer alacağı Modda Bayraklı 18 ay içerisinde sahiplerine teslim edilecek.


Çınarlı'ya 360 konut

Ontan İnşaat Çınarlı projesi 2016'nın 4. çeyreğinde satışa çıkacak. 360 adet konutun yer aldığı proje 30 içerisinde sahiplerine teslim edilecek. Ontan İnşaat Çınarlı projesinde yer alan konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak...