19 / 04 / 2024

Ordu Altınordu Rıhtım Projesi

Ordu Altınordu Rıhtım Projesi

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından turizmin gelişmesine katkı sağlamak ve şehir insanının rahat nefes alabileceği sosyal bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla hazırlanan Altınordu Rıhtım Projesi'nde çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Ordu Altınordu Rıhtım Projesi ihalesi 29 Temmuz’da!

Durugöl yerleşkesine kurulacak AVM ile rıhtım bölgesinde yapılacak Altınordu Rıhtım Projesi’nin ihale edileceğini söyledi. Başkan Yılmaz, ihale tarihini 29 Temmuz olarak açıkladı.

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu; İskenderun Limanı'nda bir rıhtım daha gemi trafiğine açıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İskenderun Limanı'nın bir rıhtımının daha gemi trafiğine açıldığını kaydederek, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde çok ciddi hasar alan İskenderun Limanlarında kapasite fazlalaştırılarak toparlanma sürecine girildiğini belirt

Altında geri sayım başladı! 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak! Yatırımcılar bu haberi bekliyordu!

Yatırımcıların gözü Perşembe günü açıklanacak olan Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Altında geri sayım başladı. 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak. Yatırımcılar bu haberi bekliyordu.

Altın, dolar, gümüş, borsa yatırımcıları hemen baksın! Altını bilen adam İslam Memiş bu sefer bunu da bildi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş, altın, gümüş, döviz ve borsa yatırımcısını yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Altın, dolar, gümüş, borsa yatırımcıları hemen baksın! Altını bilen adam İslam Memiş bu sefer bunu da bildi! Çok değer kazanacak...

Elinde altın ve gümüş olanlar hemen baksın! Altın ve gümüşün yönü resmen belli oldu! Yatırımcılar tam 12'den vuracak!

Altın ve gümüş yatırımcılarını yakından ilgilendiren son dakika açıklaması Troy Kıymetli Maden Ticaret AŞ'den geldi. Altın ve gümüşün yönü resmen belli oldu! Yatırımcılar tam 12'den vuracak!

Altınordu Belediyesi Ordu'da fındık bahçesi satacak!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan fındık bahçesini satışa çıkardı.

14 ayar altın kelepçe bilekliklerde kaçırılmayacak indirim fırsatı! Koçak altın 14 Kasım 2022 fiyat listesi

Altın kelepçe bileklik almak isteyenler için kaçırılmayacak indirim fırsatı Koçak'ta başladı. Peki 14 ayar kelepçe bileklik fiyatı ne kadar? İşte Koçak altın 14 Kasım 2022 fiyat listesi...

İndirimli altın çadırı fırsatları başladı! Tüm takılarda çılgın indirim! İşte Altınplaza 3 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınplaza, indirimli altın çadırında tüm altın takı modellerinde yüzde 17'ye varan indirim başlattı. Sahip olmak istediğiniz tüm altın takılarda büyük fırsatlar sizleri bekliyor. İşte Altınplaza 3 Kasım 2022 fiyat listesi.

İcradan satılık rıhtımlı Boğaz Yalısı

Yeniköy'de kendine ait rıhtımı bulunan Boğaz yalısının yüzde 50'si icradan satışa çıkıyor. 23 Aralık'ta düzenlenecek ihalede yapının yüzde 50'sinin muhammen bedeli 50 milyon lira olarak belirlendi.

Altında görünüm kasvetli! Altın yatırımcıları için tek umut... Herkes o günü bekliyor 

Altın fiyatları Fed'in faiz kararı sonrasında baskı altına girdi. Ons altın 2,5 yıl aradan sonra 1623 dolara kadar geriledi. Altında görünüm kasvetli devam ederken yatırımcıların tek umudu bu gelişmede. İşte detaylar...

Altın ve gümüş fiyatlarına dolar darbesi: 20 yıldır böylesi görülmemişti

Küresel ekonomideki resesyon dalgası endişesi ve 54 ülkede arta faiz baskısı nedeniyle altın ve gümüş dolar karşısında son 20 yılın en zor günlerini geçiriyor. Dünyanın rezerv parası doların etkisi değerli metallerin fiyatını baskıladı.

İslam Memiş'ten yatırımcılara altın ve gümüş tavsiyesi! Dinlemeyen kaybeder

İsabetli tahminleriyle tanınan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın ve gümüş alım-satımıyla ilgili önemli uyarılarda bulundu. Memiş, yatırımcılara ipuçları verip altın ve gümüş alım satımıyla ilgili tavsiyede bulundu.

Kuyumculardan altın ve gümüş itirafı! Yastık altında hiç bir şey kalmadı

Kuyumcular, yatırımcıların yastık altındaki altınlardan sonra gümüşleri de satmaya başladığını söyledi...

En iyi yatırım hangisi; altın mı, gümüş mü? Altın ve gümüşte yıl sonu için benzeri görülmemiş açıklama geldi

Altın ve gümüş piyasasında son günlerde hareketlilik yaşanıyor. 995 lira seviyesinde olan gram altın 1032 liraya yükselirken gümüş fiyatları da 12,64 lira oldu. Peki en iyi yatırım hangisi; altın mı, gümüş mü? Uzman isimden benzeri görülmemiş açıklama geldi...

Ordu Altınordu Rıhtım Projesi Haberi

Ordu Altınordu Rıhtım Projesi


Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından turizmin gelişmesine katkı sağlamak ve şehir insanının rahat nefes alabileceği sosyal bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla hazırlanan Altınordu Rıhtım Projesi kapsamında çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Rıhtım iskelesiyle İlk Adım Anıtı arasında daha önce kaya parçalarıyla dolgu yapılan alana moloz dökülerek zemin düzgün hâle getirilirken, yürüyüş tretuvarı ve elektrik direklerinin de sökümü gerçekleştiriliyor.

MOLOZ DÖKÜLEREK ZEMİN DÜZGÜN HÂLE GETİRİLİYOR

Yapılan çalışmayla Ordu sahilinin bölgede parmakla gösterilecek bir görünüme kavuşacağını söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “30 Mart yerel seçimlerinde sözünü verdiğimiz 7 mega projeden biri olan Altınordu Rıhtım Projemizin Temmuz ayında ihalesini gerçekleştirerek çalışmalara başladık. Daha önce büyük kaya parçalarıyla doldurulan rıhtım iskelesiyle İlk Adım Anıtı arasındaki alana şimdi moloz dökerek zemini düzgün hâle getiriyoruz. Dolgu çalışmalarına paralel olarak kordon boyunca...