19 / 04 / 2024

Ordu Çambaşı Kayak Merkezi

Ordu Çambaşı Kayak Merkezi

Ordu'daki Çambaşı Yaylası’nda hayata geçirilen Çambaşı Kayak Merkezi kış ayları içerisinde hizmete açılacak.

Ordu Çambaşı Kayak Merkezi bu kış açılıyor!

Denizde havalimanına en yakın kayak merkezi "Ordu Çambaşı Kayak Merkezi" bu kış mevsiminde açılıyor..

Ordu Çambaşı Yaylası'na imar müjdesi!

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya yaptığı açıklamada uzun bir süreden sonra Turnalık İmar Planı ve Çambaşı Revizyon İmar Planı'nın Turizm Bakanlığı tarafından onaylandığını açıkladı.

Çiftçiler dikkat! Fındık fiyatları belli oldu! Serbest piyasada fındık ne kadar oldu? Giresun, Ordu, Sakarya, Trabzon...

Çiftçiler dikkat! Fındık fiyatları belli oldu! Serbest piyasada fındık ne kadar oldu? İşte 12 Ocak 2023 Giresun, Ordu, Sakarya, Trabzon, Çarşamba fındık fiyat listesi...

Ordu Yeni Çarşı esnafının tapu sevinci!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde seneler içerisinde 2 kez yer değiştirilen ve halk arasında Çarşamba Pazarı olarak bilinen Yeni Çarşı esnafı hem tapu sahibi oldu hem de modern bir çarşı haline getirildi.

Ordu'da bungalov evler yenileniyor!

Ordu'da özellikle kayak severler tarafından tercih edilen bungalov evler, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından kış sezonuna hazırlanıyor. 

Çambaşı Yaylası'ndaki 80 odalı otelin kaba inşaatı tamamlandı!

Ordu'nun 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nın, yürütülen çalışmalarla Türkiye'nin önde gelen turistik merkezlerinden biri haline gelmesi amaçlanıyor. Bölgede kaba inşaatı tamamlanan 80 odalı, 120 yataklı otelin gelecek sezon açılması hedefleniyor.

Çambaşı Yaylası'ndaki binalar yenileniyor!

Ordu'nun önemli turistik alanlarından olan 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda, Dış Cephe İyileştirme Projesi kapsamında binalara ahşap giydirme uygulanıyor...

Ordu Çambaşı Yaylası'ndaki yapılar iyileştiriliyor!

Ordu'nun "misafir odası" olarak tanımlanan önemli turistik alanlarından Çambaşı Yaylası'ndaki yapılar iyileştiriliyor.

Ordu'da yaylaların cazibesi bungalovlarla artırılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çambaşı Yaylası'nda hayata geçirilen bungalovların ilgi görmesi ve turizme katkı sağlaması üzerine diğer yaylalara da 100'ün üzerinde bungalov inşa edecek.

Ordu Çambaşı'ndaki bunglov ev sayısı artacak!

Tatilcilerin yeni gözdesi Ordu'nun Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylasında ki bungalovlar oldu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler: "Mayıs ayına kadar tüm rezervasyonlarımız dolu. Yoğun talep üzerine bungalovlara yenilerini ekleyeceğiz" dedi...

Ordu Çambaşı'nda bungalov inşasına başlandı!

Ordu’da yer alan Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'ne bungalov evler inşa ediliyor.

Ordu Çambaşı Yaylası'ndaki otelin inşaatı tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler yaptığı açıklamada, “Çambaşı’nda güzel çalışmalar yaptık. Burada hayata geçireceğimiz otel 5. katına çıktı. Turizm bakanımızla 180 dönüm alan için görüşmeler sağladık" dedi.

Ordu Çambaşı'na 5 yıldızlı otel!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çambaşı Yaylası'na 5 yıldızlı otel inşa ediyor.

Ordu Çambaşı Yaylası'na 5 yıldızlı otel inşa ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL A.Ş. ve Ordu iş dünyasının sayılı isimlerinin ortaklığında, 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası’nda inşa edilmesi planlanan 5 yıldızlı otelin temeli atılıyor.

Ordu Çambaşı Kayak Merkezi Haberi

Ordu Çambaşı Kayak Merkezi

Vatandaşların özellikle yaz aylarında ziyaret ettiği Çambaşı Yaylası’nda kış turizminin canlandırılmasına yönelik çalışmalar sürüyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi, kış sezonunda hizmete girmesi planlanan Çambaşı Kayak Merkezini sıcak asfalta kavuşturdu.


 
KIŞ SEZONUNDA HİZMETE GİRECEK
 

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından işletilecek olan ve günde yaklaşık 2 bin 500 kişiye hizmet verecek olan tesisin kış sezonunda faaliyete geçeceğini söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, tesiste son hazırlıkların yapıldığını belirtti.
 
 
Konuyla ilgili açıklamalar yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Bu yıl hizmete açacağımız, Türkiye'nin denize en yakın tesislerinden biri olan Çambaşı Kayak Merkezimizde 7/24 esaslı yürütülen sıcak asfalt çalışmalarımız tamamlandı. Ekiplerimiz tarafından tesis içerisindeki bütün yollarda ve otopark alanında sıcak asfalt çalışması yapılarak 7 bin metrekare alan sıcak asfalt ile...