29 / 03 / 2024

Ordu Çarşı AVM satış

Ordu Çarşı AVM satış

Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu İlçesi Şahincili (Bahçelievler) Mahallesi'ndeki Çarşı Kompleksi ve Alışveriş Merkezi'ni satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 27 milyon TL olarak belirlendi.

Ordu Yeni Çarşı esnafının tapu sevinci!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde seneler içerisinde 2 kez yer değiştirilen ve halk arasında Çarşamba Pazarı olarak bilinen Yeni Çarşı esnafı hem tapu sahibi oldu hem de modern bir çarşı haline getirildi.

Reysaş GYO'dan Ankara'ya Oto Galericiler Çarşısı ve AVM geliyor!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Ankara Sincan Yeni Cimşit Mahallesi'ndeki arsada inşa edilecek 16 bin 343 metrekarelik Oto Galericiler Çarşı/AVM'si için inşaat yapı ruhsatı alındı ve inşaatın 2022 yılı içinde bitirilmesi planlandı.

Tavuk Dünyası Üsküdar'daki 2. restoranını Nevçarşı AVM’de açtı!

Tavuk Dünyası, İstanbul Anadolu Yakası’ndaki restoranlarına bir yenisini daha ekledi. Üsküdar’daki ikinci restoranını Nevçarşı AVM’de hizmete sundu.

Ordu Çarşı AVM 27 milyon TL'ye satılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu İlçesi Şahincili (Bahçelievler) Mahallesi'ndeki Çarşı Kompleksi ve Alışveriş Merkezi'ni satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 27 milyon TL olarak belirlendi.

Ordu Park AVM için yıkımlar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Karadeniz’in en büyük AVM’si için çalışmalar başladı.

AVM'ler ve markalar arasında arz-talep uyuşmazlığı!

Perakende sektöründe hareketlilik başladı. Birçok yeni AVM projelerini kapılarını açtı. Rahime Baş Uçar, AVM yatırımcıları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ordu Büyükşehir'den 24.5 milyon TL'ye satılık çarşı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu'daki Çarşı Kompleksi ve Alışveriş Merkezi satılıyor. Taşınmaz için toplam muhammen bedeli 24.5 milyon TL olarak belirlendi..

Ordu Park AVM ile 130 milyon TL kira geliri!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, proje aşamasında olan Ordu Park AVM Projesi ile ilgili bilgi verdi. Yılmaz, projenin ihalesinin gerçekleştiğini söyledi.

Ordu Park AVM bölgenin göz bebeği olacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, bölgedeki yatırım ve projelerle ilgili bilgi verdi. Yılmaz, TOKİ konutlarından Orduspor'a kadar birçok konuya değindi.

Ordu Park AVM 2018'de açılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ihalesi yapılarak sözleşmesi imzalanan 175 milyon TL’lik Ordu Park AVM Projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Ordu Akkuş Arıtma Tesisi yenilendi!

Ordu ilinin dört bir köşesinde yatırım faaliyetlerini sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Akkuş İlçesi İçme Suyu Arıtma Tesisinde başlattığı revize çalışmalarını tamamladı.

Ordu'daki Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için Gülyalı ilçe merkezinde başlatmış olduğu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi’ni bitirerek hizmete açtı.

Ordu'ya 4 yeni atıksu arıtma tesisi!

İçme suyu ve altyapı yatırımlarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, projelerine çevresel üstyapı çalışmalarını da katarak Ordu’ya 4 adet paket atık su arıtma tesisi kazandırıyor.

Ordu Çarşı AVM satış Haberi

Ordu Çarşı AVM satış

Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu İlçesi Şahincili (Bahçelievler) Mahallesi'ndeki Çarşı Kompleksi ve Alışveriş Merkezi'ni 27 milyon TL'ye satıyor. Gayrimnekulün ihalesi 21 Ağustos 2017 günü gerçekleşecek.



Ordu Büyükşehir Belediyesinden:


1 - İhalenin Konusu:

Mülkiyeti Ordu Büyükşehir Belediyesine ait, Altınordu İlçesi Şahincili (Bahçelievler) Mahallesi 2503 ada 3 parselde kayıtlı 10306,56 metrekare kullanım alanlı Çarşı Kompleksi ve Alışveriş Merkezi nitelikli taşınmaz, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi gereğince kapalı teklif usulü ile satışı yapılmak üzere ihaleye çıkartılmıştır.


2 - İhalenin yapılacağı yer, tarihi, saati ve hangi usulle yapılacağı:

2.1. İdarenin Adı                       :  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı

2.2. İlgili Birim                          :  İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı

2.3....