29 / 03 / 2024

Orhan Apaydın

Orhan Apaydın

Türkiye’nin hemen her bölgesinde anahtar teslim projeleri ile inşaat alanında faaliyetlerini yürüten Apaydın Yapı Dekorasyon, Körfez ülkelerine açılmayı planlıyor.

Orhan Timurhan kimdir? Orhan Timurhan ne iş yapıyor?

Orhan Timurhan kimdir?Orhan Timurhan'ın eğitim durumu nedir?Orhan Timurhan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Orhan Timurhan'ın kim olduğu ve Orhan Timurhan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Hs Apaydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hs Apaydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Apaydın tarafından kuruldu.

Orhan Albayrak kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Trend GYO’da hangi pozisyonda görev yürütüyor?

Orhan Albayrak hangi üniversitede eğitim aldı? İstanbul Ticaret Odası’nda hangi alanda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Orhan Albayrak’ın hayatı...

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü tek tek açıkladı: Riskli yapılar bir an dönüştürülmeli!

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, depremin etkilerini en aza indirme konusuna ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte Orhan Tatar'ın o açıklamaları...

Orhan Aydın’ın mesleği ne? Orhan Aydın nereden mezun oldu?

Orhan Aydın kimdir Orhan Aydın’ın mesleği nedir? Orhan Aydın eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Orhun Kahraman Kimdir? Orhun Kahraman daha önce hangi görevlerde bulundu?

Orhan Kahraman kimdir? Orhan Kahraman’ın mesleği nedir? Orhan Kahraman hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Soor Design İnşaat Reklam Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Soor Design İnşaat Reklam Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Selman Oruç ve Hüseyin Apaydın ortaklığında kuruldu.

Marmara Asfalt Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Asfalt Hafriyat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Apaydın ve Fırat Ürgen tarafından kuruldu.

Apaydın Teknoloji Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apaydın Teknoloji Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Ali Apaydın tarafından kuruldu.

Güntaş Teknolojik Yapı Endüstri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güntaş Teknolojik Yapı Endüstri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Hilmi Soygün, Hasan Soygün ve Orhan Soygün ortaklığında kuruldu.

Medworkt Sağlık Hizmetleri Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Medworkt Sağlık Hizmetleri Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Apaydın, Altuğhan Cahit Vural ve Yunus Emre Kılıç ortaklığında kuruldu.

Markavilla Mimarlık Emlak Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Markavilla Mimarlık Emlak Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Fatih Apaydın tarafından kuruldu.

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık'ın acı günü! Orhan Güngör vefat etti!

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. Şirketi'nin ortağı Şafak ve Hakkı Attaroğlu'nun babası Orhan Güngör hayatını kaybetti. 

Orhan Apaydın Haberi

Orhan Apaydın

Apaydın Yapı Dekorasyon Firma sahibi Apaydın, "Başta Kayseri olmak üzere Gaziantep, Ankara ve İstanbul'da bir ekip oluşturdum. İşimizi yurtdışında geliştirmeyi istiyoruz. Önümüzdeki yıllarda Körfez ülkelerine açılmayı hedefliyoruz." dedi.


Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında 15’inci, Kayseri’de ise 1.sırada yerini alan Apaydın Yapı Dekorasyon, anahtar teslim projeleri ile inşaat alanında faaliyetlerini yürütüyor. Türkiye’nin hemen her bölgesinde projelerini gerçekleştiren firmanın, 10 bölgede temsilciliği bulunuyor. Yurtdışında projeler gerçekleştirmeyi istediklerini belirten Apaydın Yapı Dekorasyon Firma sahibi Orhan Apaydın, “Önümüzdeki yıllarda, Körfez ülkelerinde projeler gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi.


Ev ve işyeri dekorasyonunda müşterilerine anahtar teslim hizmet sunduklarını dile getiren Apaydın, “Sektöre ilk olarak boya ustalığı yaparak başladım. Bu alanda kendimi geliştirerek müşterilerime daha geniş bir alanda hizmet vermek için seramik ve parke işini de yapmaya karar...