28 / 03 / 2024

Orhan Gündüz eczacıbaşı gayrimenkul

Orhan Gündüz eczacıbaşı gayrimenkul

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Genel Müdürü Orhan Gündüz oldu.2013-2014 yılları arasında Bilgili Holding’te CEO olarak görev alan Gündüz, son olarak özelleştirme ihale sürecinde önemli rol oynadı..

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kaya, Ertuğrul Gündüz, Güngör Gündüz, Hacı Yunus Gündüz ve Oğuz Kaan Gündüz ortaklığında kuruldu.

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Gündüz tarafından kuruldu.

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Gündüz tarafından kuruldu.

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Gündüz tarafından kuruldu.

Gündüzbey Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzbey Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Gündüz tarafından kuruldu.

Gram altının 1.500 TL olacağı tarih kesinkes belli oldu! Bu tarih görenlerin aklını başından aldı! Hemen gardınızı alın!

Altın fiyatlarındaki yükseliş piyasaların hareketlenmesini sağladı. Gram altın 2022 yılını 1.100 TL'den kapatırken, gram altının 1.500 TL olacağı tarih kesinkes belli oldu. Bu tarih görenlerin aklını başından aldı! Hemen gardınızı alın!

Gündüzler Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Enver Gündüz tarafından kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: 1915 Çanakkale Köprüsü için gece gündüz çalışıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili olarak yaptığı açıklamada,18 Mart 2022 tarihinden önce hizmete girmesi amacıyla yaklaşık 5 bin 100 personel ve 740 iş makinesi ile gece gündüz çalıştıklarını dile getirdi.

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  2 milyon  100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Gündüz, Tolga Yeşilyurt  Vedat Yılgın tarafından kuruldu.

Serik'in yeni kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serik'in Merkez Mahallesi'nde inşa edilen kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor...

İlker Gündüzöz'den yeni hastane açıklaması!

Muş Valisi İlker Gündüzöz, kentte yapılması planlanan Eğitim ve Araştırma Hastanesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

SASA Erdemoğlu Holding'in Adana'daki kreş ve gündüz bakımevinin temeli atıldı!

SASA Erdemoğlu Holding tarafından Adana'da inşa edilecek kreş ve gündüz bakımevinin temel atımı törenle yapıldı. 

Ebru Gündüz Çelik Proje İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebru Gündüz Çelik Proje İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Gündüz Budak tarafından kuruldu.

Orhan Gündüz eczacıbaşı gayrimenkul Haberi

Orhan Gündüz eczacıbaşı gayrimenkul

Lisans eğitimini, 1993 yılında Bilkent Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler, 1995 yılında da İşletme Bölümlerinde tamamlayan Orhan Gündüz, 2001 yılında Northwestern Üniversitesi Kellogg Graduate School of Management’da MBA yüksek lisans derecesini aldı. İş hayatına 1994 yılında PricewaterhouseCoopers Türkiye’de Denetim Asistanı olarak başladıktan sonra 1996-2000 yılları arasında aynı şirketin Azerbaycan ofisinde Kıdemli Denetçi ve Denetim-Danışmanlık Bölüm Müdürü olarak görev yaptı.


Orhan Gündüz daha sonra 2001 – 2008 yılları arasında JPMorgan Chase New York ofisinde kredi risk yönetimi bölümünde Müdür, Deutsche Bank Türkiye ofisinde Kıdemli Kredi Portföy Müdürü ve Lehman Brothers Türkiye ofisinde Kredi Portföy Yönetimi Bölüm Müdürü olarak görev aldı. 2008-2012 yılları arasında Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nda önce CFO, takip eden yıllarda ise Genel Müdürlük görevlerini başarıyla yürüten Gündüz, 2011 yılında şirketin halka...