23 / 04 / 2024

Orkun Group 600 şoför arıyor

Orkun Group 600 şoför arıyor

3. Havalimanı'nın hafriyat işlerini yapan Orkun Group'un 600 kişilik şoför ilanına sadece 300 kişi cevap verdi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karadeniz, "Piyasanın 2 katı maaşla şoför arıyoruz. Gelen olmuyor. Türkiye'de işsizlik yok" dedi

Niazi Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Niazi Group Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Fraıdoon Niazi ve Yaman Niazi ortaklığında kuruldu.

Egyturk Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Egyturk Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Fathalla Mohame, Mohamed Salama Mohamed Ibrahım ve Sameh Abdelsala ortaklığında kuruldu.

Orkun Group'un acı günü! Şükrü Karadeniz vefat etti!

Orkun Group'un kurucusu, Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karadeniz'in babası Şükrü Karadeniz vefat etti. Orkun Group ve ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Mak Group İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mak Group İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Memetali Kaya tarafından kuruldu.

Hilal Group İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilal Group İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Hafez G.A.A.A., Hikmet Yarız ve Mohsen A.A.K. ortaklığında kuruldu.

Ergin Group Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Ergin Group Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Kaan Hotaman ve Metehan Ergin ortaklığında kuruldu.

Matar Group Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matar Group Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 600 bin TL sermaye bedeli ile A.Ahmed Omar Aqel tarafından kuruldu.

Büyükçekmece Prestige Evleri’nde fiyatlar 600 bin TL’den başlıyor!

Büyükçekmece’de Prestige Group imzasıyla yükselen prestij evlerinde daire fiyatları 600 bin TL’den başlıyor. Daireler ise hemen teslim ediliyor…

Lion Group Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lion Group Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 600 bin TL sermaye bedeli ile Alireza Alipor,Vahid Taghavi ve Yasin Soltani ortaklığıyla kuruldu...

Araf Group İnşaat Mekanik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araf Group İnşaat Mekanik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 600 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güneş, Aziz Polat ve Ramazan  Gür ortaklığında kuruldu. 

Adam Group Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Adam Group Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Turan     Ünlü ve Ebru Şahin Uçar ortaklığında kuruldu. 

Ankaralı Gordion'dan İzmir'e Altın Orman!

Rotasını İzmir'e çeviren Ankara merkezli Gürtaş İnşaat/Gordion Group, 600 milyon liralık yatırımla Bornova Altındağ'a 'Altın Orman' kuruyor...

New Estate Group İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Estate Group İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Jassem Mouh Alabdullah tarafından kuruldu.

Orkun Group 600 şoför arıyor Haberi

Orkun Group 600 şoför arıyor

Türkiye'nin en büyük projelerinden 3. Havalimanı'nda çalışmalar hızlandı. 2018'in ilk çeyreğinde bitirilmesi beklenen projeyle ilgili şu anda en önemli ihtiyaç hafriyat kamyonlarını kullanacak şoförler. Toplam 8 bin kişinin çalıştığı inşaat alanında halen bin 600 kamyon 24 saat esasına göre faaliyetlerini sürdürüyor. Taşeron şirketler de tüm güçlerini 'milli proje' olarak niteledikleri 3. Havalimanı'na yönlendirmiş durumda. Orkun Group da, 550 kamyonla en büyük hafriyat işini yapan şirket. Geçtiğimiz günlerde gazetelere 600 kamyon şoförü almak için ilan veren Orkun Group'un bu çağrısına sadece 300 kişi cevap vermiş. 


MEMLEKETTE İŞSİZLİK YOK 

Orkun Group Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karadeniz, "Aslında bin 200 şoför gelse hepsini alacağız. Ama sadece 300 kişi telefonla arayarak, bilgi aldı. Bu memlekette işsizlik yok" dedi. Toplam 8 bin kişinin çalıştığı inşaat alanında...