19 / 04 / 2024

orman ev

orman ev

Tasarımcı ve sanat yönetmeni olan Zach Both, kamyonetiyle dünyayı gezerken Pasifik’te Nicole Lopez’le karşılaştı ve bir ilişkiye başladılar.

Ayşe Arman, orman evini anlatıyor!

Ayşe Arman yazılarında hep bahsettiği orman evinin bahçesinin kapılarını açtı. Arman, bahçenin bugünkü halini almasında büyük payı olan Babil Peyzaj’ın sahipleri, Sanem-Mert Özparpucu ve küçük dev tavşanı Hımm’la birlikte bu kez röportaj veren konumundayd

Zeray İnşaat Dilasa Orman'ın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

"Çevreye duyarlı sağlıklı ev" mottosuyla konut sektörüne yeni bakış açısı kazandıracak olan Zeray İnşaat, Dilasa Orman projesinin lansmanını gerçekleştirdi.

2B tarım arazisi üzerine ev yapılır mı?

2B tarım arazileri genel olarak orman vasfını kaybetmiş ve kadastro vesilesi ile orman alanı dışına çıkarıldığı için ıslah edilmeyen alanlar olarak karşımıza çıkıyor. Peki, 2B arazilerin üzerine ev yapılabilir mi? İşte tüm merak edilenler...

5 maddede sağlıklı ev kriterleri!

Koronavirüsün etkisiyle dünya metropollerinde orman içinde yer alan konutlara talep arttı. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Ormanköy projesindeki Ormaniçi ‘Sağlıklı Ev Kriterleri’ni anlattı.

Antalya'da 360 derece dönebilen ters ev inşa edildi!

Antalya'da orman parkında tamamen ters olarak yapılan ve kendi ekseninde dönebilen ev, yakında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler orman içinde ev kiraladı!

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler çitti, koronavirüs nedeniyle doğaya taşınmaya karar vermişti. İkili İstanbul'dan uzak orman içinde bir ev kiraladı.

Orman çalışanlarına prefabrik ev müjdesi!

3. Türkiye Tarım Orman Şurası'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Orman çalışanlarının, maliyetinin yüzde 20’si hibe, kalan kısmı faizsiz kredi şeklinde olmak üzere prefabrik evler edinmelerini sağlayacağız" diye konuştu...

Sıla Gençoğlu Bodrum'da ev kiraladı! 

Şarkıcı Sıla Gençoğlu Bodrum Bitez'de orman içinde ev kiraladı. Şehir hayatından uzakta kalmak isteyen Sıla Gençoğlu, yaz aylarını Bodrum Bitez'de kiraladığı evinde geçiriyor.

Greenox ev sahipleri EDGE Yeşil Bina Sertifikalarını aldı!

Türkiye’nin İlk Dikey Ormanı Greenox'un ev sahipleri EDGE (Excellence in Design for Greater Efficiencies) yeşil bina sertifikalarını aldı.

Hükümet herkesi ev sahibi yapmak için büyük gayret gösteriyor!

Afyonkarahisar kent merkezindeki 1. Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Bizde bir söz var; 'Dünyada mekan, ahirette iman' diye. Ev sahibi olmak çok önemli. O nedenle hükümetimiz de herkesi ev sahibi yapmak için büyük gayret gösteriyor" dedi...

Kırşehir'de ev fiyatları cep yakıyor!

Kırşehir'de son yıllarda rekor artış gösteren konut/arsa fiyatları cep yakıyor. Kırşehirli vatandaşlar, "Evlerin fiyatlarına bakınca, dersiniz ki sanki bir tarafı denizi, bir tarafı ormanı görüyor. Yaklaşık 6 ay sıcak havanın hakim olduğu şehirde insanları bir de ev fiyatları yakıyor" dedi.

Resim İstanbul Orman'da düşük taksitlerle ev sahibi olma fırsatı!

Doğanın tam kalbinde yaşamak ama İstanbul’un dinamik yapısından da kopmamak isteyenlerin tercihi olan Resim İstanbul Orman, açık ve kapalı alanlarıyla sakinlerine dopdolu bir yaşam sunuyor.

Resim İstanbul Orman'da 48 ay firma finansmanı imkanı!

Ortadoğu Grup, İstanbul’un oksijen oranı en yüksek yerlerinden biri olan Aydos Ormanı’nın yanı başında inşa ettiği Resim İstanbul Orman Projesi’nde, 2 bin 500 liradan başlayan düşük taksitler ile ev sahibi olma fırsatı sağlıyor.

Resim İstanbul Orman 2 bin 500 liraya ev sahibi yapıyor!

İnşaat sektörünün önde gelen ve köklü sirketlerinden biri olan Ortadoğu Grup, Resim İstanbul Orman Projesi’nde daire sahibi olmak isteyenlere sonbahara özel kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

orman ev Haberi

orman ev

Nicole, dünya gezisinde Zach’e katıldı ve 3 yıl boyunca dünyanın çeşitli yerlerini bir kamyonetle gezdiler. Hem gezdiler hem de kamyoneti evleri olarak benimsediler.

NTV'de yer alan habere göre; Nicole’e Portland, Oregon’dan iş teklifi gelince çift bu teklifi değerlendirmek istedi ve Oregon’a gittiler. Artık bir kamyonette yaşamanın zor olacağını anlayan çift, farklı bir ev arayışına girdi. Bu arayış, Oregon’da son buldu. Yeni ev, yine bir kamyonetin dönüştürülmesiyle yapılabilir ya da ağaç ev tarzı olabilirdi.

Nicole ve Zach, arkadaşları ve ailelerinin yardımıyla bir ev fikri tasarladı ve hayallerini gerçeğe dönüştürmek için kolları sıvadı.

Evin yapıldığı alan 200 metrekarelik sonradan eklenen yatak odası da dahil olmak üzere 730 metrekare olarak açıklandı.

Zach ve Nicole yaptıkları bu ev Oregon’un en büyük şehri olan Portland’a 20...