29 / 03 / 2024

örnekköy kentsel dönüşüm başladı mı

örnekköy kentsel dönüşüm başladı mı

Kentsel dönüşüm çalışmalarını kentin farklı noktalarında sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, son olarak Karşıyaka Örnekköy'deki 18 hektarlık alan için hazırladığı projesini görücüye çıkardı. Proje için vatandaşlar ile görüşmelere başlanacak.

İzmir Örnekköy'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Örnekköy'de 18 hektar alanda kentsel dönüşüm başlıyor Uzundere'de ilk binayı yıkarak kentsel dönüşüme başlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Ömekköy'de 18 hektarlık alanda yapacağı dönüşüm için çalışmalarına başladı.

İzmir Örnekköy Dönüşüm Projesi hak sahiplerinden eylem: '9,5 yıldır bekliyoruz'

İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilen Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki hak sahipleri hem uzun süren teslimat süreci hem de sürekli olarak artış gösteren kira zamları nedeniyle eylem yaptı...

Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin yüzde 70'i tamamlandı! İşte 776  konutluk dev projede son durum!

Beykoz’un ilk kentsel dönüşüm projesi olan Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin yapımı yüzde 70’e yaklaştı. İşte söz konusu kentsel dönüşüm projesi ile ilgili son dakika detayları...

Tokatköy Kentsel Dönüşüm projesinin tamamlanma seviyesi yüzde 70 oldu!

Beykoz’un ilk ve Türkiye’ye örnek kentsel dönüşüm projesi, ilçe sakinlerini depreme dayanıklı, güvenli evlere ve düzenli sosyal alanlara kavuşturacak “Tokatköy Kentsel Dönüşüm” Projesi’nin inşaat seviyesi yüzde 70'e yaklaştı. İşte detaylar...

İzmir'deki 4 kentsel dönüşüm projesiyle 5 bin 560 yeni konut geliyor!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Örnekköy kentsel dönüşüm alanında kasım ayında tapuların dağıtıldığı söyleyerek, 4 kentsel dönüşüm projesiyle 5 bin 560 yeni konut inşa edildiğini kaydetti.

Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinin yüzde 60'ı tamam! 

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, X sosyal medya hesabından Beykoz Tokatköy'ün kentsel dönüşümü ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte Murat Aydın'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinde tapu sevinci!

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinin 2. etap konut tesliminde önemli açıklamalar yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dirençli ve yaşanabilir bir İzmir için canla başla çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Platformu’ndan İBB Meclisi’nin aldığı karara tepki!

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Dayanışma Platformu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin Bakırköy Revizyon Nazım İmar Planına yönelik aldığı siyasi karara dair açıklama yaptı.

İzmir Örnekköy’deki kentsel dönüşüm konutları ne zaman teslim edilecek? Örnek dönüşümde son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Örnekköy’de 765 bağımsız birimi inşa ediliyor. İşte kentsel dönüşüme ilişkin tüm detaylar...

İzmir'de imalat hatası tespit edilen Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinde yeni gelişme!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Örnekköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa ettiği toplu konut inşaatının eksik demir ve hatalı beton kullanımı sebebiyle mühürlenmesi gündemde büyük yankı uyandırdı. 

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm projesinde mahkeme kararını verdi!

Beykoz “Tokatköy Kentsel Dönüşüm” projesinin iptali için açılan davaya da karar çıktı.

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

İzmir genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor. Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinin 4. Etap lansmanı yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, lansmanda kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İzmir Örnekköy 4. Etap kentsel dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

İzmir Örnekköy'de alt yapı çalışmaları devam kentsel dönüşüm projesinin dördüncü etabı için S.S. İş İnsanları Örnekköy Konut Yapı Kooperatifi ile sözleşme imzalandı. İmza töreni İZBETON merkez şantiyesinde yapıldı. 

örnekköy kentsel dönüşüm başladı mı Haberi

örnekköy kentsel dönüşüm başladı mı

Kentsel dönüşüm çalışmalarını kentin farklı noktalarında sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, son olarak Karşıyaka Örnekköy'deki 18 hektarlık alan için hazırladığı projesini görücüye çıkardı. Proje için vatandaşlar ile görüşmelere başlanacak. 


İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karşıyaka Örnekköy'deki 18 hektarlık alan için hazırladığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında halkla görüşmelere başlayacaklarını söyledi. 

Çarpık yapılaşma nedeniyle, 2004'ten itibaren kentsel dönüşümün Türkiye'nin gündemine geldiğini ve pek çok konuda olduğu gibi bu konuda da çok büyük bir kaos yaşandığını vurgulayan Kocaoğlu, "Sadece boş arsaya bina yapmış kooperatif başkanı veya müteahhit 'ben kentsel dönüşümcüyüm' diye meydana çıkıyor. Bizim kafamızdaki kentsel dönüşüm, çarpık yapılanmanın gerçekleştiği ve fiilen yaşayan bir bölgeyi ayağa kaldırmak üzere yapılan iştir. 

Biz bu konuda Kadifekale'den başlayarak Uzundere'de, AktepeEmrez'de ve Bayraklı'da birçok deneyimler kazandık. 

Kentsel dönüşüm konusunda herkes;...