18 / 04 / 2024

Ortadoğu Grup projeleri

Ortadoğu Grup projeleri

Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Resim İstanbul, Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul, projelerinde başlattığı kampanyalarla Kurban Bayramı sonuna kadar ev alanlara birbirinden cazip ödeme avantajları sunuyor.

Ortadoğu Grup'tan yazın en iddialı konut kampanyaları!

Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Mod İstanbul, Yeni Nesil Eyüp ve Resim İstanbul projelerinde başlattığı birbirinden cazip kampanyalarla bu yaz ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Ortadoğu Grup, Türkiye için Türk Lirası dedi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 'Dövizlerinizi Türk lirasına çevirin' çağrısı üzerine Türkiye ekonomisine destek vermek isteyen Ortadoğu Grup, Türkiye'nin en büyük aile oteli Wome Deluxe'te, sadece Türk lirası ile satış yapacağını açıkladı.

Ortadoğu Grup'tan 4 projede sonbahar kampanyası!

Temmuz ayından beri tüm projelerinde yaptığı kampanyalarla daire sahibi olmak isteyenlere çeşitli avantajlar sunan Ortadoğu Grup, Resim İstanbul, Mod İstanbul, Yeni Nesil Eyüp ve Merkez Zekeriyaköy projelerinde yoğun ilgi görüyor.

Ortadoğu Grup tarihi kampanyasını Ekim ayına kadar uzattı!

Ortadoğu Grup, Sancaktepe’deki Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Kağıthane’deki Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerine gelen yoğun talepten dolayı kampanyayı ekim ayına kadar uzattı.

Ortadoğu Grup ramazana özel kampanyalarına başladı!

İnşaat sektörünün önde gelen, köklü şirketlerinden Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Resim İstanbul Nefes, Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projelerinde yaptığı ramazana özel kampanyalarıyla herkesi ev sahibi yapmayı hedefliyor.

Ortadoğu Grup'tan Eyüp'e 200 konutluk dönüşüm projesi!

Ortadoğu Grup, Eyüp’ün ilk kentsel dönüşüm projesine başlıyor. Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Hak sahipleriyle anlaştık, 200 konutluk proje yapacağız” dedi.

Ortadoğu Grup 2 projesini Kuveyt'te tanıtacak!

Ortadoğu Grup, İstanbul'da Zekeriyaköy ve Sancaktepe 'de hayata geçirdiği iki projesi Merkez Zekeriyaköy ve Resim İstanbul Orman 'ı Kuveyt 'te gayrimenkul yatırımcısı ile buluşturacak.

Ortadoğu Grup projelerini Kuveyt’te tanıtacak!

Ortadoğu Grup projelerini Kuveyt’te tanıtacak. Ortadoğu Grup, İstanbul’da Zekeriyaköy ve Sancaktepe’de hayata geçirdiği iki projesi Merkez Zekeriyaköy ve Resim İstanbul Orman’ı Kuveyt’te uluslararası gayrimenkul yatırımcısıyla buluşturuyor.

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy nerede?

Ortadoğu Grup tarafından inşa edilen Merkez Zekeriyaköy projesi 25 bin 360 metrekare alanda konumlanıyor. Projede toplam 106 konut bulunuyor. "Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy nerede?" sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz...

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres bilgileri!

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Sarıyer Zekeriyaköy'de yükseliyor. Proje toplam 106 konuttan oluşuyor. Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Resim İstanbul'un 3. etabı Mart 2015'te satışa çıkacak!

11 Eylül ile 14 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen CNR Emlak 2014 Fuarı'na Merkez Zekeriyaköy ve Resim İstanbul projeleriyle katılan Ortadoğu Grup, 2015 yılında 2 yeni projeyi hayata geçirmek için hazırlanıyor...

Ortadoğu Grup Eyüp ve Fikirtepe'de yeni projeye hazırlanıyor!

Merkez Zekeriyaköy ve Resim İstanbul projelerinin satışlarına devam eden Ortadoğu Grup yeni projelere hazırlanıyor. Emlak 2014 Fuarı'nda 2 projesiyle katılan firma İstanbul Avrupa yakası Eyüp'te ve Anadolu yakası Fikirtepe'de yeni projeler inşa edecek...

Ortadoğu Grup Emlak Fuarı’na katıldı!

Ortadoğu Grup Emlak Fuarı’na katıldı. Ortadoğu Grup, Merkez Zekeriyaköy ve Anadolu yakasının kalbinde inşa ettiği Resim İstanbul’un ikinci etabı Resim İstanbul Orman projeleriyle Emlak 2014’te yerini aldı.

Ortadoğu Grup Resim İstanbul Orman ve Merkez Zekeriyaköy projeleriyle Emlak 2014’te yerini aldı!

Ortadoğu Grup, İstanbul’un Avrupa yakasında hayata geçirdiği Merkez Zekeriyaköy ve Anadolu yakasının kalbinde inşa ettiği Resim İstanbul’un ikinci etabı Resim İstanbul Orman projeleriyle Emlak 2014’te yerini aldı...

Türk müteahhitler, Ortadoğu ve Afrika'daki yeni projeleri üstlenecek!

Açıklanan proje tutarı 5,2 trilyon dolara ulaşan Ortadoğu ve Afrika pazarları, Türk müteahhitler için büyük potansiyel taşıyor. En büyük pazarların Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Nijerya olması beklenirken, en büyük müşterinin Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu olması bekleniyor.

Ortadoğu Grup'tan dev indirim kampanyasına dev destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle başlatılan Türkiye için kazanç vakti kampanyası Ortadoğu Grup'tan dev destek geldi...

Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp ödeme bilgisi!

Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp ödeme bilgisi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Ortadoğu Grup tarafından yükselen projede sadece 7 bin 400 TL peşinatla ev sahibi olunuyor.

Ortadoğu Grup Resim Modern fiyat 2018!

Ortadoğu Grup Resim Modern fiyat 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Kağıthane Talatpaşa Mahallesi'nde yükselen projede toplamda 335 adet daire bulunuyor.

Ortadoğu Grup Resim Modern Kağıthane fiyat!

Yüzde 1 KDV avantajı sunulan Resim Modern Evleri 335 konuttan meydana geliyor. Proje E-5'e 10 dakikalık yürüme mesafesinde inşa ediliyor. İşte Ortadoğu Grup Resim Modern Kağıthane fiyat...

Ortadoğu Grup Resim Modern teslimleri!

KDV oranı yüzde 1 olarak belirlenen Resim Modern projesi İstanbul Kağıthane'de yükseliyor. Peki Ortadoğu Grup Resim Modern teslimleri ne zaman?

Ortadoğu Grup Resim Modern daire fiyatları!

Peşin ödemelerde indirim imkanı sunulan Resim Modern projesinde yüzde 1 KDV oranı sunuluyor.  Ortadoğu Grup Resim Modern daire fiyatları 249 bin TL'den başlıyor. 

Ortadoğu Grup Resim Modern fiyatları!

Ortadoğu Grup Resim Modern fiyatları 249 bin TL'den başlıyor. Resim Modern projesinde lansman öncesi fırsatları sizleri bekliyor...

Ortadoğu Grup, Nişantaşı Hastanesi'ni hizmete açtı!

Ortadoğu Grup, yaklaşık 200 milyon lira yatırım değerine sahip Nişantaşı Hastanesi’yle, sağlık sektöründeki faaliyetlerine yeniden başlıyor.

Ortadoğu Grup'tan Şimdi Al 2019'da Öde kampanyası!

İnşaat sektöründe 36 yıldır binlerce kaliteli konuta imza atan Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Mod İstanbul, Resim İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde, başlattığı kampanyalarla ev alanlara birbirinden cazip ödeme avantajları sunuyor.

Ortadoğu Grup Yeni Nesil Eyüp fiyat listesi!

Ortadoğu Grup Yeni Nesil Eyüp fiyat listesi 818 bin TL'den başlıyor. Projede konut ve ticari alanlar sunuluyor...

Ortadoğu Grup'tan 8 yeni proje!

Ortadoğu Grup, İstanbul'un değerlenen bölgelerinde yeni yatırımlara hazırlanıyor. Toplamda 3 bin 200 konutun yer alacağı projeler Sancaktepe, Zekeriyaköy, Eyüp, Kağıthane, Çengelköy, Çekmeköy ve Fikirtepe bölgelerinde yükselecek.

Ortadoğu Grup'tan Kurban Bayramı kampanyası!

Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Resim İstanbul, Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul, projelerinde başlattığı kampanyalarla Kurban Bayramı sonuna kadar ev alanlara birbirinden cazip ödeme avantajları sunuyor.

Ortadoğu Grup projeleri Haberi

Ortadoğu Grup projeleri

Ortadoğu Grup, İstanbul’un en çok prim yapan bölgelerinden Sancaktepe’de hayata geçirdiği Resim İstanbul projesinde, Kurban Bayramı’nın sonuna kadar sürecek bir kampanya başlattı.  Dairelerin liste fiyatından yüzde 10 indirim uygulanan kampanyada, sadece yüzde 10 peşinatla Kurban Bayramı’nı yeni bir evde karşılamak mümkün. Ayrıca 12 ay boyunca başka bir ödeme yok.


Aydos Ormanı manzarası ve kiraz ağaçlarının içinde sağlıklı bir yaşam sürmek isteyenlerin tercihi olan Resim İstanbul projesi, 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde üç etapta toplam 28 blok ve 1394 daireden oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer aldığı Resim İstanbul’da, daire fiyatları 350 bin liradan başlıyor. Yüzde 81,3’ü açık alanlara ayrılan proje, insan odaklı peyzaj düzenlemesi, geniş yeşil alanları, büyüleyici göleti ile dikkat çekerken, sosyal donatı alanlarıyla da...