19 / 04 / 2024

Ortadoğu Grup yeni proje

Ortadoğu Grup yeni proje

Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Mod İstanbul, Yeni Nesil Eyüp ve Resim İstanbul projelerinde başlattığı birbirinden cazip kampanyalarla bu yaz ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Ortadoğu Grup 2017'de 6 yeni projeye başlayacak!

İstanbul’un dört bir yanında orta ve üst gelir grubuna yaptığı inşaat projeleriyle tanınan Ortadoğu Grup, 2017 yılında da yeni projeler ile büyümeye devam edecek.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'un görselleri belli oldu!

Ortadoğu Grup’un hayata geçireceği Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projelerine yoğun ilgi devam ediyor. Gür: “ Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul’a ön talepte bulunanlar istedikleri daireyi çok avantajlı fiyat ve ödeme koşullarıyla alabilecekler. " dedi.

Ortadoğu Grup’un yeni projelerine yoğun ilgi! Ön talep toplanıyor!

Kağıthane’de yapımına başlanacak ‘Mod İstanbul Projesi’ ise 3 bin 770 metrekare alandan oluşuyor. Eyüp’te inşa edilecek ‘Yeni Nesil Eyüp Projesi’ 8 bin 936 metrekare alan üzerinde 222 daire ve 9 ticari üniteden meydana geliyor.

Ortadoğu Grup'tan yeni projeler geliyor!

Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği iki yeni projeyi açıkladı. Ön talep fırsatını için www.2proje.com adresinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Ortadoğu Grup 2 yeni projesinde ön talep topluyor!

İnşaat sektörünün önde gelen markalarından Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği iki yeni proje için ön talep sürecini başlattı.

Ortadoğu Grup'tan Eyüp ve Kağıthane'ye 2 yeni proje!

Resim İstanbul ve Merkez Zekeriyaköy'ün satışlarına devam eden Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane'de hayata geçireceği iki yeni proje için ön talep topluyor, projeler 2016'nın ilk yarısında satışa çıkacak

Ortadoğu Grup Eyüp ve Fikirtepe'de yeni projeye hazırlanıyor!

Merkez Zekeriyaköy ve Resim İstanbul projelerinin satışlarına devam eden Ortadoğu Grup yeni projelere hazırlanıyor. Emlak 2014 Fuarı'nda 2 projesiyle katılan firma İstanbul Avrupa yakası Eyüp'te ve Anadolu yakası Fikirtepe'de yeni projeler inşa edecek...

Yeni Ortadoğu Turizm Danışmanlık Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Ortadoğu Turizm Danışmanlık Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Daqaq ve Mohammed Saidoğlu tarafından kuruldu.

Erkanlı Holding'ten Ortadoğu atağı!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, Ortadoğu’da yeni projesine başlıyor. İlk günden beri Ortadoğulu yatırımcılardan büyük bir ilgi gören Univa, Lübnan’ı da satış ağına ekledi.

Ortadoğu Grup'tan dev indirim kampanyasına dev destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle başlatılan Türkiye için kazanç vakti kampanyası Ortadoğu Grup'tan dev destek geldi...

Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp ödeme bilgisi!

Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp ödeme bilgisi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Ortadoğu Grup tarafından yükselen projede sadece 7 bin 400 TL peşinatla ev sahibi olunuyor.

Resim Modern yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyor!

Ortadoğu Grup, yeni projesi Resim Modern'de uyguladığı yüzde 20 indirim, yüzde 5 peşinat, 0,98 vade oranı ve 48 ay firma finansman kolaylığı ile ev sahibi yapıyor...

Ortadoğu Grup Resim Modern fiyat 2018!

Ortadoğu Grup Resim Modern fiyat 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Kağıthane Talatpaşa Mahallesi'nde yükselen projede toplamda 335 adet daire bulunuyor.

Ortadoğu Grup Resim Modern Kağıthane fiyat!

Yüzde 1 KDV avantajı sunulan Resim Modern Evleri 335 konuttan meydana geliyor. Proje E-5'e 10 dakikalık yürüme mesafesinde inşa ediliyor. İşte Ortadoğu Grup Resim Modern Kağıthane fiyat...

Ortadoğu Grup Resim Modern teslimleri!

KDV oranı yüzde 1 olarak belirlenen Resim Modern projesi İstanbul Kağıthane'de yükseliyor. Peki Ortadoğu Grup Resim Modern teslimleri ne zaman?

Ortadoğu Grup Resim Modern daire fiyatları!

Peşin ödemelerde indirim imkanı sunulan Resim Modern projesinde yüzde 1 KDV oranı sunuluyor.  Ortadoğu Grup Resim Modern daire fiyatları 249 bin TL'den başlıyor. 

Ortadoğu Grup Resim Modern fiyatları!

Ortadoğu Grup Resim Modern fiyatları 249 bin TL'den başlıyor. Resim Modern projesinde lansman öncesi fırsatları sizleri bekliyor...

Ortadoğu Grup, Nişantaşı Hastanesi'ni hizmete açtı!

Ortadoğu Grup, yaklaşık 200 milyon lira yatırım değerine sahip Nişantaşı Hastanesi’yle, sağlık sektöründeki faaliyetlerine yeniden başlıyor.

Ortadoğu Grup'tan Şimdi Al 2019'da Öde kampanyası!

İnşaat sektöründe 36 yıldır binlerce kaliteli konuta imza atan Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Mod İstanbul, Resim İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde, başlattığı kampanyalarla ev alanlara birbirinden cazip ödeme avantajları sunuyor.

Ortadoğu Grup Yeni Nesil Eyüp fiyat listesi!

Ortadoğu Grup Yeni Nesil Eyüp fiyat listesi 818 bin TL'den başlıyor. Projede konut ve ticari alanlar sunuluyor...

Ortadoğu Grup yeni proje Haberi

Ortadoğu Grup yeni proje

İnşaat sektörünün öncü markalarından biri olan Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Mod İstanbul, Yeni Nesil Eyüp ve Resim İstanbul projelerinde başlattığı birbirinden cazip kampanyalarla bu yaz ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 


1-Mod İstanbul'dan '10 Numara Kampanya'

Ortadoğu Grup, İstanbul'un hızla gelişen bölgesi Kağıthane'de hayata geçirdiği Mod İstanbul projesinde, '10 Numara Kampanya' sloganıyla çok avantajlı ödeme seçenekleri sunuyor. Kampanya kapsamında, dairelerin liste fiyatından yüzde 10 indirim yapılarak, sadece yüzde 10 peşinatla, teslime kadar başka ödeme yapmadan daire sahibi olma imkanı sağlanıyor. Yatırımcıların yoğun talep gösterdiği projede daire fiyatları ise 512 bin liradan başlıyor. 2018 yılının Mart ayında teslim edilmesi planlanan Mod İstanbul projesi, Kemerburgaz Caddesi’ne, TEM'e, E-5 bağlantı yoluna ve Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattına çok yakın bir lokasyonda yer alıyor.


2-Yeni Nesil...