23 / 04 / 2024

ortadoğu Mod İstanbul

ortadoğu Mod İstanbul

Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Mod İstanbul, Yeni Nesil Eyüp ve Resim İstanbul projelerinde başlattığı birbirinden cazip kampanyalarla bu yaz ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Ortadoğu Grup'tan yeni projeler!

Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği iki yeni projeyi açıkladı. Ön talep fırsatını için www.2proje.com adresinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul’a ön talep süreci başladı!

Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği iki yeni proje için ön talep sürecine girdi. Ön talep fırsatını değerlendirerek, yatırım yapmak isteyenler www.2proje.com başvurularını yapabilirler.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projelerinde ön talep toplanıyor!

Ortadoğu Grup, inşa ettiği konut projelerinin arasına iki yeni projeyi daha ekledi. Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri için ön talep süreci başladı.

Ortadoğu Grup Resim Modern teslimleri!

KDV oranı yüzde 1 olarak belirlenen Resim Modern projesi İstanbul Kağıthane'de yükseliyor. Peki Ortadoğu Grup Resim Modern teslimleri ne zaman?

Ortadoğu Resim Modern teslim tarihi!

İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Resim Modern Evleri projesi için ön talepler toplanıyor. Ortadoğu Resim Modern teslim tarihi ne zaman?

Ortadoğu Grup'tan Şimdi Al 2019'da Öde kampanyası!

İnşaat sektöründe 36 yıldır binlerce kaliteli konuta imza atan Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Mod İstanbul, Resim İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde, başlattığı kampanyalarla ev alanlara birbirinden cazip ödeme avantajları sunuyor.

Ortadoğu Grup'tan 8 yeni proje!

Ortadoğu Grup, İstanbul'un değerlenen bölgelerinde yeni yatırımlara hazırlanıyor. Toplamda 3 bin 200 konutun yer alacağı projeler Sancaktepe, Zekeriyaköy, Eyüp, Kağıthane, Çengelköy, Çekmeköy ve Fikirtepe bölgelerinde yükselecek.

Ortadoğu Grup'tan Kurban Bayramı kampanyası!

Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Resim İstanbul, Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul, projelerinde başlattığı kampanyalarla Kurban Bayramı sonuna kadar ev alanlara birbirinden cazip ödeme avantajları sunuyor.

Ortadoğu Grup'tan yazın en iddialı konut kampanyaları!

Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Mod İstanbul, Yeni Nesil Eyüp ve Resim İstanbul projelerinde başlattığı birbirinden cazip kampanyalarla bu yaz ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Resim İstanbul Ortadoğu Grup güncel fiyatlar!

Resim İstanbul Projesi Ortadoğu Grup tarafından İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirildi. Projede daire fiyatları 393 bin TL'den başlıyor...

Ortadoğu Grup Resim İstanbul fiyatları!

Ortadoğu Grup Resim İstanbul fiyatları 393 bin 500 TL'den başlıyor. Resim İstanbul projesinde 0,79 faizle 240 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

MOD İstanbul Ortadoğu teslim tarihi!

Kağıthane Mod İstanbul Evleri 115 adet konuttan meydana geliyor. Projede peşin alımlara yüzde 15 iskonto uygulanıyor...

Ortadoğu Mod İstanbul satış fiyatları!

Mod İstanbul projesi Ortadoğu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Ortadoğu Mod İstanbul satış fiyatları daire tiplerine göre değişiyor.

Ortadoğu Grup 2017'de 6 yeni projeye başlayacak!

İstanbul’un dört bir yanında orta ve üst gelir grubuna yaptığı inşaat projeleriyle tanınan Ortadoğu Grup, 2017 yılında da yeni projeler ile büyümeye devam edecek.

Ortadoğu Grup'tan 4 projede sonbahar kampanyası!

Temmuz ayından beri tüm projelerinde yaptığı kampanyalarla daire sahibi olmak isteyenlere çeşitli avantajlar sunan Ortadoğu Grup, Resim İstanbul, Mod İstanbul, Yeni Nesil Eyüp ve Merkez Zekeriyaköy projelerinde yoğun ilgi görüyor.

Ortadoğu Grup tarihi fırsat kampanyasında peşinde net yüzde 20 indirim!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde peşin alımlarda net yüzde 20 indirim uygulanıyor.

ortadoğu Mod İstanbul Haberi

ortadoğu Mod İstanbul

İnşaat sektörünün öncü markalarından biri olan Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Mod İstanbul, Yeni Nesil Eyüp ve Resim İstanbul projelerinde başlattığı birbirinden cazip kampanyalarla bu yaz ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 


1-Mod İstanbul'dan '10 Numara Kampanya'

Ortadoğu Grup, İstanbul'un hızla gelişen bölgesi Kağıthane'de hayata geçirdiği Mod İstanbul projesinde, '10 Numara Kampanya' sloganıyla çok avantajlı ödeme seçenekleri sunuyor. Kampanya kapsamında, dairelerin liste fiyatından yüzde 10 indirim yapılarak, sadece yüzde 10 peşinatla, teslime kadar başka ödeme yapmadan daire sahibi olma imkanı sağlanıyor. Yatırımcıların yoğun talep gösterdiği projede daire fiyatları ise 512 bin liradan başlıyor. 2018 yılının Mart ayında teslim edilmesi planlanan Mod İstanbul projesi, Kemerburgaz Caddesi’ne, TEM'e, E-5 bağlantı yoluna ve Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattına çok yakın bir lokasyonda yer alıyor.


2-Yeni Nesil...