24 / 04 / 2024

ortaköy arsa fiyatları

ortaköy arsa fiyatları

İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından İstanbul, Beşiktaş ilçesi Ortaköy Mahallesi'nde üzerinde ev ve kargir oda bulunan arsa 4 milyon TL'ye ihale edilecek.

Arsa yatırımcıları dikkat! Arsa fiyatları neden yükseldi? Arsa alırken neye dikkat edilmeli?

Konut fiyatlarındaki yüksek fiyat artışları vatandaşların arsaya yönelmesini sağladı. Arsaya talebin artmasıyla arsa fiyatları da yükselmeye başladı. Peki  arsa alırken neye dikkat edilmeli?

1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

İstanbul Belediyesi 16 Ocak 1929'da Beyoğlu'ndaki 2 adet arsayı satılığa çıkarmış. Peki, 1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, İstanbul'dan başlayan göç ve arsaya artan talep ile ilgili açıklamalarda bulundu. Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

Yatırımcılar dikkat almayan pişman olacak! Arsa fiyatları 4 ayda 2 kat yükseldi!

Son günlerde sık sık gündeme gelen arsa fiyatları dur durak bilmiyor. Arsa fiyatlarının yaza doğru daha da yükselmesi bekleniyor.

Emlak Konut GYO'nun Ortaköy arsasına 2.6 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş Ortaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu gerçekleşti. Pasifik Gayrimenkul ihaleye en yüksek teklifi veren şirket oldu...

Emlak Konut GYO Ortaköy ihalesinin 2. oturumu 11 Mart'ta!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Beşiktaş Ortaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ikinci oturumu 11 Mart 2021 günü gerçekleşecek.

Emlak Konut GYO'nun Ortaköy arsasına 12 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Ortaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi için ihaleye çıktı. İhalenin 1. oturumuna 12 firmadan teklif geldi.

Emlak Konut GYO Ortaköy'deki arsasını satıyor!

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Ortaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'ni ihale ediyor. İşin ihalesi 5 Mart 2021 Cuma günü saat 11:00'da gerçekleştirilecek.

5 büyük ilde arsa fiyatları yüzde 14 ile yüzde 47 arasında arttı!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme Ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un verilerine göre 5 büyük şehirde arsa fiyatları son 1 senede yüzde 14 ile yüzde 47 arasında, arazi fiyatları ise yüzde 20 ile yüzde 30 arasında arttı.

Müstakile talep, arsa fiyatlarını artırdı!

Pandeminin ardından tek katlı müstakil evleri talebin artması arsa satışlarını etkiledi. Aylık 80-90 bin olan konut dışı gayrimenkul satışı 135 bine ulaştı. Artan taleple beraber son bir yılda arsa fiyatları yüzde 47’ye varan oranda artış kaydetti.

Arsa fiyatları yüzde 21, arazi fiyatları yüzde 25 arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle arsa, tarla ve bahçelere talepler gittikçe artıyor. Arsa fiyatları yüzde 21, arazi fiyatları ise yüzde 25 oranında arttı...

Kocaeli'de fabrika kurulacağı duyuruldu! Arsa fiyatları yüzde 50 arttı!

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde, otomotiv devleri Ford Otosan ve Volkswage'nin fabrika kuracağını açıklaması, bölgede bulunan arsa fiyatlarını yükseltti.

Kanal İstanbul güzergahındaki arsa fiyatları uçtu!

Kanal İstanbul projesinin yapılması tartışmaları devam ederken, bölgede arsa fiyatları yükselmeye başladı. Projeyle birlikte arsa fiyatlarında yüzde 20 yükseliş yaşandı...

ortaköy arsa fiyatları Haberi

ortaköy arsa fiyatları

T.C. İSTANBUL 10. İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


2012/707 ESAS


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Ortaköy Mahallesi, Aydınlık Mevkii, 41 pafta, 1382 |eski:52) ada, 13 parsel sayılı 758.00m2 miktarlı kuyusu olan ev ve kargir oda arsa vasıflı taşınmazın tamamı.


Gürcü Kızı Caddesinden aynlan Aydınlık Sokak üzerinde yer alan ve tamamı 758.00m2 alana sahip taşınmaz üzerinde, 61 dış kapı numaralı Bodrum kat+zemin kat+1 normal kat+çatı kattan müteşekkil, B.A.K. tarzda, ayrık nizamda inşa edilmiş bina mevcut olduğu tespit edilmiştir. Söz konusu binanın bodrum katı bahçeden müstakil girişi de bulunan hol, oda, salon, WC-Duş ile mutfak mahalleri, holden dahili merpen ile çıkılan, ayrıca zeminde bina ana giriş kapısının da yer aldığı zemin...