23 / 04 / 2024

Osman Develioğlu kim

Osman Develioğlu kim

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu kimdir? Osman Develioğlu, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Osman Develioğlu ne zamandan beri başkanlık koltuğunda oturuyor? İşte Osman Develioğlu...

Lale Develioğlu kimdir? Lale Develioğlu ne iş yapmaktadır? 

Coca Cola Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Lale Develioğlu kimdir? Lale Develioğlu hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv kuruldu!

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv Kuyumculuk İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından kuruldu.

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu  ne iş yapmaktadır?

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu'un eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu kariyeri ve eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu'un kim olduğu ve İsmail Kemaloğlu'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Ev sahibi ve kiracı tartışmalarında kim haklı, kim suçlu?

Ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan tartışmalarda ev sahipleri potansiyel suçlu muamelesi görüyor. Mahkemelerde açılan davaların yaklaşık yüzde 65’i konut sahipleri ile kiracı arasındaki uyuşmazlıklardan oluşuyor.

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu eğitim durumu nedir?

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu'nun kim olduğu, eğitim durumu, hangi alanlarda çalıştığı, kariyeri araştırılan merak edilen konular arasında yer almakta. Gülin Reyhanoğlu kimdir? nerelerde görevlerde bulunmuştur? Reyhanoğlu'nun eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Pazarcıkoğlu Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pazarcıkoğlu Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Pazarcıkcı tarafından kuruldu.

Osman Arıoğlu kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Osman Arıoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Osman Arıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Ramazanoğlu ve Turgut Yıldız ortaklığında kuruldu.

Pondera İnşaat ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Pondera İnşaat ve Sanayi Anonim Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Raif Şengönül ve Selçuk Develioğlu ortaklığında kuruldu.

Onk Osmanoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onk Osmanoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Nuri Karci tarafından kuruldu.

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Serhat Hacıhüseyinoğlu ve Sabri Hacıhüseyinoğlu ortaklığında kuruldu.

Osman Develioğlu kim Haberi

Osman Develioğlu kim

Osman Develioğlu kimdir?

Osman Develioğlu, 1956 yılı İstanbul Kadırga doğumlu. Aslen Kayserili olan Osman Develioğlu bugün, Bahçelievler Belediye Başkanı.


1979 yılından beri ambalaj sanayiinde faaliyet göstermektedir. Tüm tahsil hayatı İstanbul'da geçen Osman Develioğlu, yüksek öğrenimini Boğaziçi Üniversitesi'nde tamamladı. 


1995-1999 seçimlerinde 3'üncü bölge milletvekili adaylığı, ilçe başkanlığı ve il yönetim kurulu üyeliğinde bulundu.


1970 yılından beri sosyal aktivitelerin içinde yer alan Osman Develioğlu, pek çok sivil toplum örgütünde yönetici olarak görev yaptı. 


MÜSİAD, BASİAD, ÖNDER ve İstanbul Oluklu Mukavvacılar Derneği yönetim kurullarında yer alan Develioğlu, İstanbul Sanayi Odası Meslek Komitesi'nde başkan yardımcısı olarak görev yaptı.


AK Parti kuruluş çalışmalarında da bulunan Develioğlu, Parti içi Demokrasi Hakem Kurulu Başkanlığı yaptı.


Belediye Başkanlığı görevine seçildiği 2004 ve 2009 yıllarından günümüze, bilgi, birikim ve tecrübesi ile Bahçelievler'e özlenen hizmeti sunmayı...