28 / 03 / 2024

Osman Develioğlu özgeçmiş

Osman Develioğlu özgeçmiş

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu kimdir? Osman Develioğlu, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Osman Develioğlu ne zamandan beri başkanlık koltuğunda oturuyor? İşte Osman Develioğlu...

Lale Develioğlu kimdir? Lale Develioğlu ne iş yapmaktadır? 

Coca Cola Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Lale Develioğlu kimdir? Lale Develioğlu hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Osman Arıoğlu kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Osman Arıoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Osman Arıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Ramazanoğlu ve Turgut Yıldız ortaklığında kuruldu.

Pondera İnşaat ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Pondera İnşaat ve Sanayi Anonim Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Raif Şengönül ve Selçuk Develioğlu ortaklığında kuruldu.

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşananlar kader mi, akılsızlık ve fırsatçılık mı? Erdoğan, ‘kader’ dedi, Nihat Hatipoğlu çok farkı konuştu!

Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketi kimileri için kader, kimileri içinse ihmalkarlık ve rant düşkünlüğü olarak ifade ediliyor. Deprem nedeniyle özel program yapan Nihat Hatipoğlu, deprem kader mi sorusuna net cevap verdi.

Bakan Kasapoğlu’ndan son dakika KYK borçları açıklaması! KYK borçlarında faizler silinecek mi?

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Faize en karşı olan biziz" iddiasında bulundu. Peki KYK borçlarına dair iki formül ne? KYK borçlarının faizi silinecek mi? İşte detaylar...

Dydk Yalıtım Danışmanlık İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dydk Yalıtım Danışmanlık İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Osman Duydukoğlu tarafından kuruldu.

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

Fehimoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fehimoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Osman  Fehimoğlu tarafından kuruldu.

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Osman Develioğlu özgeçmiş Haberi

Osman Develioğlu özgeçmiş

Osman Develioğlu kimdir?

Osman Develioğlu, 1956 yılı İstanbul Kadırga doğumlu. Aslen Kayserili olan Osman Develioğlu bugün, Bahçelievler Belediye Başkanı.


1979 yılından beri ambalaj sanayiinde faaliyet göstermektedir. Tüm tahsil hayatı İstanbul'da geçen Osman Develioğlu, yüksek öğrenimini Boğaziçi Üniversitesi'nde tamamladı. 


1995-1999 seçimlerinde 3'üncü bölge milletvekili adaylığı, ilçe başkanlığı ve il yönetim kurulu üyeliğinde bulundu.


1970 yılından beri sosyal aktivitelerin içinde yer alan Osman Develioğlu, pek çok sivil toplum örgütünde yönetici olarak görev yaptı. 


MÜSİAD, BASİAD, ÖNDER ve İstanbul Oluklu Mukavvacılar Derneği yönetim kurullarında yer alan Develioğlu, İstanbul Sanayi Odası Meslek Komitesi'nde başkan yardımcısı olarak görev yaptı.


AK Parti kuruluş çalışmalarında da bulunan Develioğlu, Parti içi Demokrasi Hakem Kurulu Başkanlığı yaptı.


Belediye Başkanlığı görevine seçildiği 2004 ve 2009 yıllarından günümüze, bilgi, birikim ve tecrübesi ile Bahçelievler'e özlenen hizmeti sunmayı...