28 / 03 / 2024

osmancık kentsel dönüşüm son durum

osmancık kentsel dönüşüm son durum

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, ilçede hayata geçirilen projeler hakkında bilgi verdi. Karataş, ilçede 160 hektarlık alanda kentsel dönüşüm yapılacağını söyledi.

Çorum Osmancık kentsel dönüşüm projesi en büyük 15 proje arasında!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın büyük ölçekli 15 ayrı ‘Kentsel Dönüşüm Projesi arasında Osmancık yer alıyor. İşte Bakanlığın büyük ölçekli kentsel dönüşüm projeleri..

Hamza Karataş: Osmancık kentsel dönüşüme hazırlanıyor!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, ilçede kapsamlı bir kentsel dönüşüme hazırlandıklarını belirterek ilçenin yeni imar planım da içeren projenin 14 Ekim 2014 tarihinde ihale edileceğini açıkladı.

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

İstanbul'da kentsel dönüşüm birliği! Bakanlık kentsel dönüşüm için özel birim kurdu!

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Yönetmeliği resmen yayımlandı. Depreme dayanıklı yapı stokunun hedeflendiği planda İstanbul genel müdürlük çatısı altında özel bir oluşturuldu.

İstanbul'da kentsel dönüşüme yoğun talep: Bakanlık kentsel dönüşüm bilgilendirme araçlarının sayısını artırıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, "Yüzyılın Dönüşümü İstanbul" projesi ve "Yarısı Bizden" isimli kentsel dönüşüm kampanyasında İstanbullu vatandaşların bilgilendirmesi için 39 araç daha eklendiğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşüm işe yaramıyor mu? Mimar Önder Yılmaz'dan ezber bozan dönüşüm açıklaması!

Her bir köşesi deprem riski altında olan Türkiye'de sık sık kentsel dönüşümün önemi dile getiriliyor. Mimar Önder Yılmaz, X sosyal medya hesabından dönüşüm ile ilgili ezber bozan bir açıklama yaptı. İşte Yılmaz'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Gayrimenkul uzmanı 1.5 milyonluk kentsel dönüşüm desteğiyle ilgili merak edilenleri açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1 buçuk milyon liralık kentsel dönüşüm desteğiyle ilgili araştırmalar devam ediyor. Vatandaşlar yarısı bizden kampanyası ile ilgili merak edilenleri araştırıyor. İşte kentsel dönüşüm projesi ile ilgili tüm merak edilenler...

İhsan Çulhalık: Kentsel dönüşüm yalnızca depreme değil kasırga ve sellere de uygun yapılmalı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık son dönemlerde sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili olarak yaptığı açıklamada dönüşümün sadece depreme değil, kasırga ve sellere de dayanıklı yürütülmesi gerektiğini söyledi. 

2 bin 500 konut kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör, en büyük kentsel dönüşüm projesine Bursa'da start verdiklerini açıkladı. Bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ise hız kesmeden devam ediyor. Başkan Bakgör önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Esenler'deki 50 bin konutluk kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? Yol haritası açıklanıyor! 

17 Ağustos'un 24'üncü yıl dönümünde, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'in yüzde 57’sinden fazlasını nasıl yenilediklerini, 50 bin konutluk Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesindeki son durumu proje alanlarında açıklayacak. 

İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planları yeniden askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planlarını yeniden askıya çıkardı.

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Çamur tarafından kuruldu.

Herkesin beklediği haber sonunda geldi! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, vatandaşlara Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü alanının yarın açılacağını açıkladı. İşte detaylar!

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

osmancık kentsel dönüşüm son durum Haberi

osmancık kentsel dönüşüm son durum

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, ilçede hayata geçirilen ve yapımı devam eden projelerle ilgili bilgiler verdi. 


Çorum Valisi Ahmet Kara'nın başkanlığında dün Osmancık'ta gerçekleştirilen toplantıda önemli açıklamalarda bulunan Karataş, ilçede 160 hektarlık alanda kentsel dönüşüm yapılacağını söyledi.


Başkan Karataş "İlçe merkezinde geniş bir alan riskli bölge ilan edilmişti. Şu anda kentsel dönüşüm projeleri hazırlanıyor. Bu çalışmalar son aşamaya geldi. İnşallah 2016 yılında kentsel dönüşüm projeleri hazırlanmış bir şekilde gireceğiz" dedi. 


İlçenin sel baskınlarından da korunacağını kaydeden Karataş, "Geçtiğimiz yıl ilçemizde meydana gelen sel baskınlarından 350 konut etkilendi. Biz bu sel baskınlarından tekrar etkilenmeyelim diye yaklaşık 4 kilometre uzunluğunda bir sel kanalı yaptırıyoruz. Bu çalışmalarımız da son aşamaya gelmiş durumda. Bundan böyle inşallah vatandaşlarımız sel baskınlarına maruz kalmayacak" ifadelerini kullandı. 


OSMANCIK KALESİ VE KOYUNBABA...