29 / 03 / 2024

Osmangazi hisseli parsel tapuları

Osmangazi hisseli parsel tapuları

Osmangazi Belediyesi, ilçedeki hisseli parsel meselesinin çözümü için başlattığı çalışmalardan birini daha sonuçlandırdı. Bu bağlamda Osmangazi'de hisseli parseller tapuya dönüşüyor.

Sancaktepe Osmangazi Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Osmangazi Mahallesi, 8912 ada, 1 parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Ocak 2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Osmangazi Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Sancaktepe ilçesi, Osmangazi Mahallesi, 1899 parsel ve 8969 ada, 13, 21, 22 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Osmangazi Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Osmangazi Mahallesi, 8653 ada, 1, 2, 3, 16 ve 19 parseller, Eyüp Sultan Mahallesi, 7559 ada, 15 parsel, Fatih Mahallesi, 6983 ada, 2 parsel ile Meclis Mahallesi, 12 ada, Park Tescilli Alana ilişkin 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıda...

Bartın Karaköy’de tapu mutluluğu!

Bartın Belediyesi yaptığı yeni İmar Planı ile hisseli parsel sahiplerini tapu belgelerine kavuşturmaya devam ediyor. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Karaköy Mahalle’sinde 10 aileye tapularını teslim etti.

Hisseli parsel satışında mağdur olmayın!

Tekirdağ Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, hisseli satışlar ile ilgili yapılan incelemelerde, parsellerin 1/25000 ölçekli Çevre Düzeni Planında söz konusu taşınmazların tarımsal alan olarak belirlendiğini söyledi.

Sancaktepe Osmangazi imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe İlçesi, Osmangazi Mahallesi, 8228 ada, 1 parsel ile 2 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Osmangazi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Osmangazi Mahallesi, 7797 ada, 10 parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Bursa Osmangazi'de hisseli parseller tapuya dönüşüyor!

Osmangazi Belediyesi, ilçedeki hisseli parsel sorununun çözümü için başlattığı çalışmalardan birini daha sonuca ulaştırdı. Panayır mahallesi sakinleri tapularına kavuştu.

Osmangazi'de hisseli parseller tapuya dönüşüyor!

Osmangazi Belediyesi, ilçedeki hisseli parsel meselesinin çözümü için başlattığı çalışmalardan birini daha sonuçlandırdı. Bu bağlamda Osmangazi'de hisseli parseller tapuya dönüşüyor.

Musa Yılmaz: Gayrimenkulde bir uzmana danışın!

12 yıllık bir deneyimle ara vermeden yollarına devam ettiklerini söyleyen firma sahibi Musa Yılmaz, “Arazi ve arsa konusunda uzmanlaştık. Özellikle hisseli parsel alanında bir numara olduk.” dedi

Osmangazi'de 40 yıllık tapu sorunu çözüldü

Osmangazi Belediyesi, ilçedeki hisseli tapuları müstakil tapuya çevirerek, vatandaşların mülkiyet konusunda yaşadığı sıkıntıyı sona erdiriyor.

Hisseli tarla satılabilir mi?

Tarımsal araziler ile ilgili alınan kararlar neticesinde, tarım arazilerinde bölünemez büyüklüklerin altında bir parsel oluşturulamıyor. Peki, hisseli tarla satılabilir mi? Hisseli tarla nasıl satılır? İşte yanıtı..

Hisseli arsa ifrazı nasıl yapılır?

Tapu kütüğünde tek bir parsel olarak kaydı bulunan bir taşınmaz malın, birden fazla parsele bölünmesi ve tapu kütüğüne bu şekilde kaydedilmesine ifraz deniyor. Peki, hisseli arsa ifrazı nasıl yapılır?

Osmangazi hisseli parsel tapuları Haberi

Osmangazi hisseli parsel tapuları

Osmangazi Belediyesi, ilçedeki hisseli parsel meselesinin çözümü için başlattığı çalışmalardan birini daha sonuçlandırdı. Panayır Mahallesi’nde imar düzenlemesi ve şuyulandırma çalışmalarının ardından vatandaşlar törenle müstakil tapularına kavuştu.


Hızlı büyüme ile birlikte ortaya çıkan yoğun göç ve plansız yapılaşmanın getirdiği en büyük sıkıntılardan biri olan hisseli parsel meselesi Osmangazi Belediyesinin bu alnda gerçekleştirdiği çalışmalarla çözülüyor. Daha önce Yenibağlar ve Küçükbalıklı gibi mahallelerde gerçekleştirilen imar uygulaması ve şuyulandırma çalışmalarının bir benzeri de Panayır Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Yapılan çalışma sonucu hisseli parsellerin bulunduğu alandaki bina sahibi vatandaşlar tapularına kavuştu. Tapu dağıtım töreninde konuşan Osmangazi belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Hisseli parseller hem vatandaş, hem de belediyeler için büyük bir sorun. Bu gün, yaşadığımız bu sorunun bir kısmının da olsa çözülmüş olması çok önemli. Osmangazi’nin imarlı bir...