24 / 04 / 2024

osmangazi muhtar

osmangazi muhtar

Osmangazi'de mahalle ve köy muhtarlarına kentsel döşüm projesi anlatıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Osmangazi ilçesinde bulunan muhtarları kentsel dönüşüme karşı bilgilendirdi...

İzmir Osmangazi'de deprem sonrası 20 bina yıkıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bayraklı ilçesine bağlı Osmangazi Mahallesi'nde ziyarette bulundu. Soyer depreme yönelik çalışmalar hakkında mahalle muhtarına bilgi verdi.

Osmangazi Soğanlı kentsel dönüşüm imar planı askıya çıktı!

Bursa Osmangazi ilçesi Soğanlı mahallesi Rezerv Yapı Alanı ve Riskli Alana ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı bugün askıya çıktı...

Örnek şehir mozaiği Osmangazi'den yükselecek!

Örnek şehir mozaiği Osmangazi'den yükselecek. Bursa'ya gelen Bulgaristan'ın Kırcaali kentinde görev yapan yerel ve ulusal medya mensupları üç günlük program kapsamında Osmangazi'nin farklı bölgelerini gezerek yapılan yatırımları inceledi.

Yıldırım ve Osmangazi belediyeleri kentsel dönüşüm projelerini açıklandı!

Mevcut yapı stokuyla kentsel dönüşümün tam ortasında yer alan Bursa'da, gecekondudan rezidansa doğru değişim için Yıldırım ve Osmangazi Belediyeleri kentsel dönüşüm projelerini açıkladı...

1929 yılında, Ahmet Muhtar Paşa'nın emlakinin kıymetini çıkartıyormuş!

1929 yılında eski Bahriye Nazırı Gazi Ahmet Muhtar Paşa, Yüve Divan tarafından 22 bin altın lira cezasına çarptırılmış. Maliye Bakanlığı bu paranın tahsili için Paşa'nın emlakinin kıymetinin çıkarılmasını bildirmiş.

Osmangazi'de meydan için bir adım daha!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın seçim döneminde vaat ettiği 16 vizyon proje arasında yer alan Kent Meydanı projesini hayata geçirmek için yürütülen çalışmalar kapsamında kamulaştırılan bir iş yeri yıkıldı.

Osmangazi'de istasyona vize çıktı!

Bursa Osmangazi'de istasyona vize çıktı. Osmangazi Belediye Meclisi, Bursaspor'un benzin istasyonu yapmak üzere satın aldığı arazideki imar değişikliğine itirazları reddetti ve de yapılan değişikliği onayladı.

Osmangazi Centrum Yunuseli Evleri!

Bursa İli Osmangazi Yunuseli Mahallesi'nde inşa edilen Osmangazi Centrum Yunuseli Evleri daire tipleri 2+1'den 5+1'e kadar çıkıyor. Centrum Yunuseli projesi teslimlerinin 2016 yılı Mart ayının 15'inde yapılacağı planlanıyor.

Osmangazi'de imar değişikliğine onay çıktı!

Osmangazi Belediye Meclisi, Bursaspor' un Soğanlı Mahallesindeki arazisinin akaryakıt ve de LPG istasyonu olarak kııllanılması konusundaki imar değişikliğine itirazda bulunan meslek odalarının askı itirazını reddetti.

Osmangazi'de 2 kaçak binanın yıkımı gerçekleşti!

Uludağ’ın eteğinde çamlıkların arasında yapılan iki kaçak bina belediye ekiplerince yıkıldı. Osmangazi Belediyesi, Kaçak yapılaşmayla mücadelesini kararlı şekilde sürdürüyor. Belediye, Osmangazi'deki kaçak binaları yıkmaya devam ediyor...

Mustafa Dündar: Osmangazi'deki dönüşümde TOKİ olmayacak!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) üyeleri ile bir araya gelen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi’de hayata geçirecekleri Kentsel Dönüşümün özel sektör eliyle olacağını söyledi.

Osmangazi'de emin adımlarla kentsel dönüşüm!

Osmangazi'de emin adımlarla kentsel dönüşüm yapılıyor. Osmangazi Belediye Başkam Mustafa Dündar, kentsel dönüşümde son aşamaya geldiklerini ifade ederek, "Bugün Osmangazi Belediye Meclisi ikinci toplantısını yapıyor.

Bursa Osmangazi İlçesi'nde 2 milyon 80 bin 141 TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa ilinin Osmangazi İlçesi'nde yer alan 7.564,15 metrekare yüzölçümüne sahip olan gayrimenkul Bursa 7. İcra Dairesi tarafından 18 Aralık 2014 günü saat 15:30-15:35 arasında ihale edilecek.

osmangazi muhtar Haberi

osmangazi muhtar
Osmangazi'de mahalle ve köy muhtarlarına kentsel döşüm projesi anlatıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Osmangazi ilçesinde bulunan muhtarları kentsel dönüşüme karşı bilgilendirdi. Bursa Muhtarlar Demeği'nde düzenlenen toplantıya 30 köy ve mahalle muhtarı katıldı. Muhtarlar Demeği Başkanı Ferruh Sevimgil, "Kentsel dönüşüm deyince alda eski yıkıntı yerlerin bir an evvel yıkılıp güzelleşmesi gelir. İlk ağızdan bu bilgileri öğrenmek istedik. Muhtarların kentsel dönüşümle ilgili bilgisi eksik. Biz bu bilgileri Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü'nden direk alalım istedik. Yeni kurulan Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü Osmangazi'de bulunan muhtar arkadaşlarımız için bilgilendirme toplantısı düzenledi. Kentsel döşümle ilgili toplantıları sürekli yapmak lazım.


Bursa Haber...