28 / 03 / 2024

osmangazi projeleri

osmangazi projeleri

Hayata geçirdiği vizyon projelerle Bursa’ya değer katan Osmangazi Belediyesi, yeni projeler için düğmeye bastı.

Almanlar Osmangazi’nin projelerine hayran kaldı!

Osmangazi Belediyesi’nin kardeş belediyeleri arasında yer alan Almanya’nın Lahn Dill Kreis İlçesi’nden gelen heyet, Osmangazi’deki vizyon projeleri büyük bir beğeniyle inceledi.

İzzettin Küçük'ten Osmangazi projelerine yakın markaj!

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti. Hayata geçirdiği projeler ve çalışmalar hakkında Başkan Dündar’dan bilgiler alan Vali Küçük, belediyenin ciddi hacimli ve bütçeli projelere imza atarak Osmangazi’yi ve Bursa’yı yücelttiğini söyledi.

Mustafa Dündar: 5 yılda 70 bin kişilik şehir inşa ettik!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Artık kentsel dönüşümü konuşmuyor uyguluyoruz.17 bin daireye oturma izni verdik. 5 yılda 70 bin kişilik şehir inşa ettik. " dedi.

Osmangazi Belediyesi'nden 7 yılda 1.630 proje!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 7 yıllık icraatlarını değerlendirdiği basın toplantısında, yapılan doğru işlerle Osmangazi'nin cazibe merkezi olduğunu söyledi.

Osmangazi Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi yenileniyor!

Hisar Kaleiçi Turizm Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Aydın ve Yönetim Kurulu üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı makamında ziyaret ederek, bölgede yürüttüğü çalışmalar için kendisine teşekkür etti.

Mehmet Aydın Panaroma Bursa'yı inceledi!

Yıldırım İlçe Kaymakam'ı Mehmet Aydın'ı makamında ağırlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi'nin yürüttüğü çalışmalar hakkında Aydın'a bilgi verdi.

Osmangazi'de görüntü kirliliğine geçit yok!

Osmangazi'de görüntü kirliliğine geçit yok. Osmangazi Belediyesi, kentin tarihi ve kültürel değerlerine uygun kaliteli bir mimari ile fiziksel çevrenin elde edilmesini sağlamak amacıyla estetik kurul oluşturdu.

Osmangazi'nin yeni hedefi Kent Meydanı!

Osmangazi Belediyesi'nin ocak ayı olağan meclis toplantısı dün, meclis salonunda yapıldı. Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda kentsel dönüşüm konuşuldu. Başkan Mustafa Dündar, konu ile ilgili değerlendirmede bulunduç

Örnek şehir mozaiği Osmangazi'den yükselecek!

Örnek şehir mozaiği Osmangazi'den yükselecek. Bursa'ya gelen Bulgaristan'ın Kırcaali kentinde görev yapan yerel ve ulusal medya mensupları üç günlük program kapsamında Osmangazi'nin farklı bölgelerini gezerek yapılan yatırımları inceledi.

Osmangazi'de meydan için bir adım daha!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın seçim döneminde vaat ettiği 16 vizyon proje arasında yer alan Kent Meydanı projesini hayata geçirmek için yürütülen çalışmalar kapsamında kamulaştırılan bir iş yeri yıkıldı.

Osmangazi'de istasyona vize çıktı!

Bursa Osmangazi'de istasyona vize çıktı. Osmangazi Belediye Meclisi, Bursaspor'un benzin istasyonu yapmak üzere satın aldığı arazideki imar değişikliğine itirazları reddetti ve de yapılan değişikliği onayladı.

Osmangazi'de imar değişikliğine onay çıktı!

Osmangazi Belediye Meclisi, Bursaspor' un Soğanlı Mahallesindeki arazisinin akaryakıt ve de LPG istasyonu olarak kııllanılması konusundaki imar değişikliğine itirazda bulunan meslek odalarının askı itirazını reddetti.

Osmangazi'de emin adımlarla kentsel dönüşüm!

Osmangazi'de emin adımlarla kentsel dönüşüm yapılıyor. Osmangazi Belediye Başkam Mustafa Dündar, kentsel dönüşümde son aşamaya geldiklerini ifade ederek, "Bugün Osmangazi Belediye Meclisi ikinci toplantısını yapıyor.

Osmangazi'nin çehresi değişiyor!

Daha modern ve yaşanabilir bir Osmangazi inşa etmek için sağlıktan spora, eğitimden ulaşıma kadar her alanda yatırım yapan Osmangazi Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirecek projelerini kasım ayı içerisinde birer birer hizmete açacak.

Osmangazi Köprüsü dünya basınında!

Ünlü İngiliz ekonomi dergisi The Economist, Osmangazi Köprüsü ve diğer yap işlet devret projeleri için devletin yaklaşık 150 milyar dolarlık gelir garantisi sağladığını, Türk Lirası'ndaki değer kaybıyla birlikte faturanın da kabardığını yazdı.

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Osmangazi Meydanı Projesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Bursa'da Osmangazi Meydanı’nı inceleyen İnşaat Mühendisleri, büyük projeleri dışında emsal azalımı başta olmak üzere inşaat tekniği ve bölgeyi değerlendirmesini nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini iletti.

Osmangazi Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Türkiye’ye örnek kentsel dönüşüm projeleri ile Bursa’da adeta yeni bir kent inşa eden Osmangazi Belediyesi, şimdi de şehrin tam merkezine Millet Bahçesi kazandırıyor.

Osmangazi projeleri Bursa’ya değer katıyor!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi'nin vizyon projelerini AK Parti Bursa Milletvekilleri’ne anlattı.    

Almanlar Osmangazi’nin projelerine hayran kaldı!

Osmangazi Belediyesi’nin kardeş belediyeleri arasında yer alan Almanya’nın Lahn Dill Kreis İlçesi’nden gelen heyet, Osmangazi’deki vizyon projeleri büyük bir beğeniyle inceledi.

Osmangazi'nin projeleri Bursa'ya vizyon kazandırıyor!

Osmangazi Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeler Bursa'ya büyük bir vizyon kazandırıyor. Türkiye'de birçok yerel yönetime örnek olan projeler şehrin çehresini değiştiriyor. 

Osmangazi Belediyesi Bursa İnşaat Fuarı’na damga vurdu!

Osmangazi Belediyesi Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı’na damga vurdu. Fuarda Osmangazi Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projeleri görücüye çıktı.

Bursa Osmangazi'nin çehresi değişiyor!

Bursa'da Meydan Gazetesi köşe yazarı olan Ercan Akyıldız bugünkü köşe yazısında Bursa Osmangazi İlçesi'ndeki kentsel sorunları, projeleri, yatırımları ve kaçak yapılaşmayı anlattı. İşte Akyıldız'ın o yazısı...

Osmangazi’de 10 farklı bölgede kentsel dönüşüm yapılıyor!

MÜSİAD Bursa Şubesi İnşaat Sektör Kurulu toplantısına katılan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi’deki Kentsel Dönüşüm Projeleri ve Kentsel Dönüşüm uygulama alanları hakkında bilgi verdi.

Osmangazi'nin vizyon projeleri Ekim'de hizmete girecek!

Osmangazi Belediyesi, kente vizyon kazandıracak yatırımlarını Ekim ayı içerisinde birer birer hizmete açacak. Sağlıktan spora, eğitimden ulaşıma kadar her alanda yapılan yatırımlarla Osmangazi’nin çehresi değişecek.

Tugay İnşaat Nilüfer ve Osmangazi'ye konut yapacak!

Tugay İnşaat sahipleri Halim Balıkçı ve Tugay Köse, konut üretiminde yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini, Nilüfer ve Osmangazi İlçeleri'nde de 200 daire ile 600 daire arasında nitelikli konut projeleri kurgulayacaklarını açıkladı.

Mustafa Dündar Osmangazi'de dönüşüm toplantısı yaptı!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Alacahırka Mahallesi'ni ziyaret ederek, Osmangazi'de son günlerde en çok merak edilen konuların başında gelen Soğanlı ve Demirkapı kentsel dönüşüm projeleri hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

osmangazi projeleri Haberi

osmangazi projeleri

Hayata geçirdiği vizyon projelerle Bursa’nın değerine değer katan Osmangazi Belediyesi, tüm kente hitap eden yeni yatırımlar için çalışmalarına başladı. Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, Mustafa Dündar’ın başkanlığında geride kalan son 10 seneyi ulaşımdan altyapıya, kentsel dönüşümden tarihi ve kültürel mirasa sahip çıkan projelere, sosyal hizmetlerden sportif ve sanatsal faaliyetlere kadar her alanda yatırımlarla dolu dolu geçiren Osmangazi Belediyesi, yeni bir dönem için hazırlanıyor. 

“Daha güzel, daha yaşanılabilir bir Osmangazi” hedefiyle ilçeyi hizmetlerle donatan Başkan Dündar, önümüzdeki 5 yıllık dönemde Bursa’ya kazandıracakları vizyon projeler için bürokratlarıyla birlikte yoğun çaba harcıyor. Başkan Dündar, Soğanlı Kültür Merkezi’nde başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle yaptığı toplantıda hizmet çıtasını yükseltecek yeni projeler hakkında fikir alışverişi yaptı. Birim müdürleri, geçtiğimiz sene genelinde yapılan çalışmaları değerlendirirken, yeni dönem için proje...