29 / 03 / 2024

Osmaniye Yeni Belediye Binası ne zaman tamamlanır

Osmaniye Yeni Belediye Binası ne zaman tamamlanır

Osmaniye Belediyesi Yeni Belediye Hizmet binası inşaatı hızla devam ediyor. 6 Nisan’da MHP Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli tarafından temeli atılan Yeni Belediye Hizmet Binasında kaba inşaatın büyük bir kısmı tamamlandı.

1942 yılında belediye yeni gelir arayışında! Tramvay ücretlerine 3 kuruş zam!

Belediye, yeni gelir elde etmek için tramvay ücretlerine zam yapmaya karar vermiş. Üç kademede yapacağı zamlar sonrası toplamda  1 milyon gelir elde edecekmiş. 

O ilimizde belediye birçok yeni işyerinin ihalesini yapıyor! 50 bin 700 TL’den başlıyor…

Belediye yeni sanayi iş yerinin satış ihalesini yapacağını duyurdu. İşte yatırımcıların merak ettiği detaylar…

KPSS'siz de alım yapılıyor! Başvurular başladı, bu fırsat kaçmaz

İş arayan vatandaşlar ilk olarak bulundukları adreslerdeki belediye iş ilanlarını merak ediyor. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni iş ilanları yayımlıyor. 13 Ocak il il yeni belediye iş ilanları yenilendi. İşte tüm ayrıntılar...

TOKİ Osmaniye Kadirli projesi için düğmeye bastı! Tam 307 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Osmaniye'de 307 yeni konut inşa edecek. İhalesi 22 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek olan projede ayrıca 3 dükkanlı ticaret merkezi de yer alacak.

TOKİ'den Osmaniye'ye 160 konutluk yeni proje müjdesi!

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Osmaniye projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

New York Belediye Başkanı Eric Adams maaşını Bitcoin olarak istiyor!

ABD'nin New York kentinin yeni belediye başkanı Eric Adams, maaşının Bitcoin olarak ödenmesini talep ediyor. 

İnegöl Belediyesi'nden yatırım atağı!

İnegöl Belediyesi yeni yatırımlar için harekete geçti. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilk sırada yeni Belediye Hizmet Binası ile Kent Meydanı’nın olduğunu belirtti ve Millet Bahçesi’nin de hayırsever işadamı Mehmet Yıldız’ın desteği ile yapılacağını belirtti.

Çorum Belediyesi'nin yeni belediye binası inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi eski başkanı Muzaffer Külcü döneminde, 2017'de yapıma başlanan ve toplam 65 milyon TL bedelli yeni belediye binası ve hizmet kampüsü inşaatının da yarıda kaldığı öğrenildi.

Kocaeli Kandıra yeni belediye binası Kocaeli Üniversitesi'ne mi tahsis edilecek? 

Kocaeli Kandıra Belediye Meclisi'nin Mart ayı oturumunda, yeni belediye binasının Kocaeli Üniversitesi'ne tahsis edilme talebi gündeme alındı. 

İzmir Karaburun'da SGK arazisine yeni belediye binası mı yapılacak?

İzmir'in Karaburun Belediyesi, ilçe merkezinde yer alan ve imar planlarında “Kamu alanı” olarak görünen SGK'ya ait 4 dönümlük eski cezaevi arazisine yeni belediye binası yapmak amacıyla harekete geçti. 

Osmaniye'de yeni jandarma binasının temeli atıldı!

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde inşa edilecek Jandarma Komutanlığı yeni hizmet binası için çalışmalar başladı. 

Başakşehir’in çevreci ve akıllı belediye binası 29 Ekim’de açılacak!

Başakşehir’in yeni belediye binasında çalışmalar hızla devam ediyor. Çevreci ve akıllı belediye binasının 29 Ekim tarihinde açılacağı duyuruldu.

Cizre Belediyesi yeni binası için gün sayıyor!

Şırnak'ın Cizre ilçesinde inşa edilen yeni belediye hizmet binası yakın zamanda hizmete açılacak. 

Osmaniye Yeni Belediye Binası ne zaman tamamlanır Haberi

Osmaniye Yeni Belediye Binası ne zaman tamamlanır


Osmaniye Belediyesi Yeni Belediye Hizmet binası inşaatı hızla devam ediyor. 6 Nisan’da MHP Genel Başkanı ve 

Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli tarafından temeli atılan Yeni Belediye Hizmet Binasında kaba inşaatın büyük bir kısmı tamamlandı.



Çalışmaları devamlı olarak yerinde kontrol eden Başkan Kadir Kara, inşaatın hızla devam ettiğini söyledi. Yeni belediye hizmet binası inşaatında artık kaba inşaatın yükselmeye başladığını ifade eden Başkan Kara, yaklaşık olarak kaba inşaatın %20’sinin tamamlandığını belirtti.



Osmaniye’de Selçuklu Mimarisi Yükseliyor


Eski otogar arsasında yaklaşık 7 dönümlük bir arazi üzerine yapılan Yeni Belediye Hizmet binasının toplam 17.500 metre kara kapalı alanı olduğunu dile getiren Başkan Kara, şunları söyledi: “Osmaniye’de Selçuklu mimarisi ile bezenmiş bölgenin ve Türkiye’nin en güzel ve kullanışlı belediye hizmet binasını yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz.



Binamız içerisinde başkanlık katından tüm servislere kadar...