19 / 03 / 2024

Ozan Yapı

Ozan Yapı

Ozan Tower Etimesgut iletişim bilgileri kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor. Ankara'da yükselen Ozan Tower projesi kapsamındaki konutların 2014 yılının Ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor

Ozan Tower daire fiyatları!

Ozan Yapı'nın çalışması ile Ankara 'da yer alan Ozan Tower daire fiyatları bilgisine göre konutlar minimum 109 bin liradan satılıyor...

Ozan Tower nerede?

Ankara'nın Etimesgut semtinde bulunan Ozan Tower nerede? sorusunun detaylı yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Ozan Tower satışa çıktı: Minimum 109 bin liradan başlıyor!

Ozan Yapı'nın Ankara Etimesgut'ta hayata geçirdiği Ozan Tower projesinin satış süreci başladı. Ankara Ozan Tower projesinin daireleri 109 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Bmu Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bmu Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Berk Ozan ve Uğur Gökçe ortaklığında kuruldu.

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?

Ozan Gürsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İş Girişim Sermayesi’nde ne iş yapıyor? İşte Ozan Gürsoy ile ilgili tüm merak edilenler...

Ozan Kolcuoğlu nereden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kolcuoğlu ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Ozan Kolcuoğlu kimdir? İşte ayrıntılar...

Bea İnşaat Yapı Ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bea İnşaat Yapı Ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Enver Ozan tarafından kuruldu.

Baranlar Gayrimenkul Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Baranlar Gayrimenkul Yapı Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da Ozan Karataş ve Hakan Karataş ortaklığında kuruldu.

Consarm İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Consarm İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Ahmet Yavuz ve Ozan Süer ortaklığında kuruldu.

Dra Group Yapı Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dra Group Yapı Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Aslı Ezgi Uçanoğlu, Atakan Özcihan ve Özgür Ozan Uçanoğlu ortaklığında kuruldu.

Zincirli İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Madencilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zincirli İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Madencilik Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emin Ozan Meriç tarafından kuruldu.

Ayzan Yapı Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayzan Yapı Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Bulut tarafından kuruldu.

Üçtaş Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçtaş Yapı Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kayave Ozan Ünal Çakmaklı tarafından kuruldu.

Sita Yapı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sita Yapı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Baki Ozan Altaş tarafından kuruldu.

Büyük Uzunlar Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Uzunlar Yapı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Emrah Büyük, Mehmet Ali Uzunlar, Ozan Uzunlar ve Salih Cihan Uzunlar ortaklığında kuruldu.

Bulunmaz Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Bulunmaz Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 355 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Gernaz Bulunmaz tarafından kuruldu.

Ozan Yapı Haberi

Ozan Yapı

Ozan Tower projesi, Ankara Etimesgut'ta hayata geçiriliyor. Ozan Tower Etimesgut iletişim bilgileri kapsamında detaylardan önce projeden bahsedelim. 


Ozan Tower Etimesgut projesi, Ozan Yapı imzası ile yükseliyor. Proje kapsamında toplam 194 daire yer alıyor. 


22 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Ozan Tower Etimesgut satılık daire tipleri  1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan meydana geliyor. 




Ozan Tower Etimesgut satış fiyatları satış ofislerinden öğreniliyor. Ozan Tower Etimesgut Evleri kapsamında tek blok bulunuyor. 


Ozan Tower Etimesgut teslim tarihi 2014 senesinin Ağustos ayı olarak belirlendi. Proje kapsmaında spor alanları, oyun alanları, yüzme havuzu, spa ve buhar banyosu bulunuyor. 


Ozan Tower Etimesgut iletişim adres:Bağlıca Mah....